وضعیت نامشخص ورزشگاه آزادی برای میزبانی از هواداران دربی سازمان لیگ: دربی پنجشنبه (۹ اسفند ۱۴۰۳) برگزار می‌شود انتخابات فدراسیون فوتبال در موعد مقرر برگزار می‌شود؟ دی بروینه در منچسترسیتی می‌ماند ایران میزبان جام جهانی فوتبال خیابانی شد خوش‌خبری برای استقلالی‌ها | ماشاریپوف به دربی می‌رسد پیام حیدری داور دربی استقلال و پرسپولیس شد بازیکنان و مربیان استقلال خواستار برگزاری دربی! آیا دربی استقلال و پرسپولیس لغو شد؟ نوازی، سرمربی استقلال در دربی پایتخت همه عربستان به دنبال گواردیولا جلسه مهم هیئت‌مدیره باشگاه پرسپولیس اعتراف تلخ کارتال: باید ارونوف را از لیست خارج می‌کردم نتیجه و ویدیو خلاصه بازی لیورپول و منچسترسیتی(۵ اسفند ۱۴۰۳)| لیورپول قهرمان است! چهار غایب قطعی پرسپولیس در دربی انتقاد دورسون از وینگرهای پرسپولیس درباره نماینده ووشو استان در لیگ برتر | یک تیم داریم، اما تیم نداریم! بازگشت امیری به تمرینات پرسپولیس در آستانه دربی پخش زنده بازی منچسترسیتی و لیورپول (۵ اسفند ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین
سرخط خبرها

آسیب‌های تعطیلی لیگ برتر ایران تمامی ندارد

  • کد خبر: ۱۸۷۷۳۱
  • ۱۶ مهر ۱۴۰۲ - ۱۵:۲۰
آسیب‌های تعطیلی لیگ برتر ایران تمامی ندارد
فریبرز گرامی، مدافع تیم فوتبال هوادار تأکید کرد، آن‌ها بیشترین آسیب را از تعطیلی بازی‌های لیگ برتر دیده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، فریبرز گرامی درباره شکست خانگی تیمش برابر فولاد خوزستان گفت: ما در ۲۰ دقیقه اول نمایش خوبی داشتیم و از طرفی مقابل تیم پرمهره‌ای بازی می‌کردیم که برای جبران نتایج قبلی‌اش انگیزه زیادی داشت. در بدترین حالت می‌توانستیم از این بازی مساوی بگیریم، ولی در بدترین زمان ممکن ۱۰نفره شدیم و روی اشتباه خودمان یک پنالتی مشکوک به فولاد دادیم.

وی ادامه داد: علیرضا حقیقی بعد از بازی گفت که دستش به توپ خورده و در ادامه بازیکن حریف تعادلش را از دست داده است. آن پنالتی جای بحث داشت، در ضمن داور صحنه‌های ۵۰-۵۰ را به سود فولاد سوت می‌زد. بازهم می‌گویم می‌توانستیم از این بازی امتیاز بگیریم.

مدافع تیم فوتبال هوادار در مورد اینکه هوادار در شش بازی فقط یک برد به دست آورده است، گفت: متأسفانه تعطیلی مسابقات بیشترین ضربه را به تیم ما زد. هوادار نسبت به سال گذشته با تغییرات زیادی مواجه شده است. وقتی یک تیم این همه تغییرات دارد باید بازی کند تا بازیکنان با یکدیگر هماهنگ شوند، ولی متأسفانه تعطیلی‌های لیگ به تیم ما ضربه زد.

گرامی در پایان تصریح کرد: ما تیم خوبی داریم و اگر پشت سر هم بازی کنیم به هماهنگی می‌رسیم و شک ندارم که نتایج خوبی در ادامه بازی‌ها خواهیم گرفت. ۲۸مهر با استقلال روبه‌رو می‌شویم و تمام هدفمان این است که با بهترین شرایط مقابل این تیم قرار بگیریم و با امتیاز از زمین مسابقه خارج شویم.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->