نشست مجازی سران بریکس با حضور پزشکیان آغاز شد (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) ۵۸ نماینده خواستار استیضاح وزیر کار شدند وزرای امور خارجه ایران و مصر گفت و گوی تلفنی انجام دادند اسامی ۲۱ نهاد مسئول در پرونده انفجار در بندر شهید رجایی + جزئیات سفیر ایران در چین: تهران و پکن ظرفیت توازن بخشی اقتصادی در دو سوی قاره آسیا را دارند پزشکیان: نسل «Z» متفاوت از ما نیست، ما از آنها عقب مانده‌ایم عارف: باید از مانع‌تراشی‌های سنتی در مسیر فناوری عبور کنیم وزیر علوم: تبادل دانشجو میان ایران و ارمنستان گسترش خواهد یافت آیا صدور گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان، خلأ قانونی دارد؟ جنایت فوتبالی اسرائیل | بمباران باشگاه فوتبال جلوی چشم یوفا + فیلم پزشکیان سالروز استقلال تاجیکستان را به امامعلی رحمان تبریک گفت رئیس‌جمهور فردا ۱۸ شهریور ۱۴۰۴ به مجلس می‌رود رئیس جمهور: از ظرفیت بریکس و شانگهای استفاده کنیم جوزپ بورل: سرنوشت اروپا به‌عنوان رعیت آمریکا، شوم است وزیر امور خارجه روسیه: دیدار پوتین، شی و مودی، غرب را به لرزه درآورد اژه‌ای: دولت همت بیشتری به خرج دهد تا اقلام اساسی زیست مردم، از طریق کالابرگ تخصیص یابد | معرفی مقصران انفجار بندر شهید رجایی + فیلم گروسی: امکان دستیابی به نتیجه با ایران در روز‌های آینده وجود دارد عملیات ضد صهیونیستی در قدس اشغالی | ۵ صهیونیست کشته و ۲۰ تن دیگر زخمی شدند + فیلم بیستمین جلسه شورای عالی راهبری برنامه هفتم پیشرفت به ریاست عارف برگزار شد آغاز نشست فصلی شورای حکام آژانس در وین عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس برای خروج آمریکا از منطقه پیشنهاد داد سران «بریکس» با حضور پوتین و شی نشست مجازی برگزار خواهند کرد ایران و عراق با هدف حل مشکلات گذرگاه‌های مرزی نشست مشترک برگزار کردند عارف خبر داد: تعیین برنامه‌های راهبردی برای اجرای منویات رهبر انقلاب تا دو هفته آینده اعلام وصول ۸ سوال ملی از ۴ وزیر در صحن علنی مجلس سخنگوی مجمع تشخیص مصلحت نظام: محدودیت زمانی برای بررسی لایحه CFT وجود ندارد حاجی دلیگانی خطاب به عراقچی: هرگونه اقدام خلاف قانون مسئولین در مذاکرات هسته‌ای با پیگرد قضایی همراه خواهد شد
سرخط خبرها

هلاکت دو نظامی رژیم صهیونیستی در مرز با لبنان

  • کد خبر: ۱۸۷۹۸۳
  • ۱۷ مهر ۱۴۰۲ - ۲۱:۴۰
هلاکت دو نظامی رژیم صهیونیستی در مرز با لبنان
«آویخای ادرعی» سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی دوشنبه شب اعتراف کرد که در درگیری‌های مسلحانه امروز دوشنبه نهم اکتبر در مرزهای شمالی، ۲نظامی این رژیم به هلاکت رسیدند.

به گزارش شهرآرانیوز، سخنگوی ارتش همچنین تاکید کرد که در تبادل آتش با افراد مسلح در مرز با لبنان چهار سرباز و سه افسر اسرائیلی دیگر زخمی شدند که حال دست کم سه نفر از آنان وخیم است.

منابع رسانه‌ای رژیم صهیونیستی نیز عصر امروز پس از انتشار اخباری مبنی بر حمله موشکی از خاک لبنان به سرزمین‌های اشغالی و همچنین درگیری و تیراندازی در مرز، این بار از شلیک خمپاره از لبنان به شمال فلسطین اشغالی خبر دادند.

همزمان نیز رسانه‌های صهیونیستی اعلام کردند که چند خمپاره از خاک لبنان به داخل سرزمین‌های اشغالی شلیک شده است.

بعد از ظهر امروز یک گروه مسلح اقدام به منفجر کردن حصار مرزی میان لبنان و سرزمین‌های اشغالی کرده و وارد مناطق اشغالی شدند.

بر پایه این گزارش پس از این اقدام نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی با این نیرو‌ها وارد درگیری مستقیم شدند.

منابع رسانه‌ای همچنین اعلام کردند که این اتفاق در نزدیکی شهرک الظهیره در مرز لبنان و فلسطین اشغالی رخ داده است.

منابع خبری همچنین اعلام کردند که ارتش رژیم صهیونیستی بالگرد‌های خود را به سمت منطقه به پرواز درآورده است تا مانع از نفوذ به داخل سرزمین‌های اشغالی شود.

عصر امروز دوشنبه نیز همزمان با ادامه عملیات مقاومت فلسطین علیه رژیم صهیونیستی برای سومین روز متوالی، منابع رسانه‌ای بعد از ظهر امروز از شلیک چند موشک از خاک لبنان به سرزمین‌های اشغالی خبر دادند.

شبکه الجزیره در این باره به نقل از رسانه‌های صهیونیستی اعلام کرد که ۱۲ موشک از خاک لبنان به سمت «الجلیل» و منطقه «جبل الشیخ» شلیک شده است.

منابع خبری همچنین از به صدا درآمدن آژیر‌های خطر در الجلیل خبر داده‌اند.

رزمندگان مقاومت فلسطین از صبح شنبه عملیات همه جانبه و بی‌نظیر خود با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم صهیونیستی در سرزمین‌های اشغالی آغاز کرده‌اند.

با آغاز عملیات و فقط در ۲۰ دقیقه، ۵ هزار راکت به سمت مواضع صهیونیست‌ها روانه شد و هم‌زمان با آن پاراگلایدر‌های حماس بر فراز سرزمین‌های اشغالی به پرواز درآمدند تا آسمان برای اشغالگران ناامن‌تر از همیشه شود.

در این حمله ترکیبی علاوه بر هوا و دریا، تفنگداران حماس با پیشروی در اراضی اشغال‌شده تلفاتی بی‌سابقه را بر صهیونیست‌ها وارد آوردند که به اذعان رسانه‌های صهیونیستی، یک هزار صهیونیست تاکنون به هلاکت رسیده، ۲ هزار و ۳۸۲ نفر زخمی شده‌اند که ۲۲ نفر از آن‌ها امیدی به زنده ماندنشان نیست و ۳۴۵ نفر دیگر هم در وضعیت وخیم و خطرناک هستند.

روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارونوت، شمار صهیونیست‌های به اسارت درآمده توسط رزمندگان حماس را بیش از ۱۵۰ نفر اعلام کرده که باید شمار ۳۰ صهیونیست اسیر شده توسط جهاد اسلامی و اسارت ده‌ها صهیونیست دیگر توسط گروه‌های مختلف و حتی مردم عادی فلسطین را به آن افزود و این در حالی است که ۷۵۰ صهیونیست نیز مفقود هستند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->