نوشابه خطر ابتلا به کبد چرب را ۴ برابر افزایش می‌دهد شهادت مامور پلیس در یک مزرعه کشت خشخاش در خوزستان (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) آیا خبر عفو تتلو صحت دارد؟ | واکنش وکیل امیرحسین مقصودلو به شایعات (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) «مشهد مهربان» امسال در خدمت دانش‌آموزان محروم خراسان رضوی شکایت از باغ‌وحش ارم پس از تلف‌شدن توله شیر امیرعلی اکبری (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) ترافیک فوق‌سنگین در جاده چالوس | محورهای فیروزکوه، هراز و آزادراه قزوین - رشت را انتخاب کنید (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) زلزلۀ نسبتا شدید حوالی بندر چارک هرمزگان و جزیره کیش را لرزاند + جرئیات (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) استاد پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی مطرح کرد: مشهد درگیر فرونشست | تهدیدی جدی برای زیرساخت‌های حیاتی زباله، مهم‌ترین معضل زیست محیطی طرقبه و شاندیز تلاش حداکثری وزارت آموزش و پرورش ساماندهی کودکان بازمانده از تحصیل تأکید وزارت آموزش و پرورش بر حذف نگاه تجاری در مدارس غیردولتی هشدار مرکز اطلاعات مالی به موسسات خیریه | خیریه‌ها ممکن است در معرض فساد قرار گیرند پلیس فتا هشدار داد: کلاهبرداری با نام سود سهام عدالت تعیین وضعیت استخدام حدود ۲۰ معلم نهضتی و پیش دبستانی تا هفته آینده (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) اعتراض جمعی از اعضای هیئت‌علمی دانشگاه فرهنگیان به مصوبه سقف سنی پذیرش دانشجومعلمان گلایه مندی مردم مشهد از نحوه پاسخ گویی سامانه ۱۲۲ | انتظار پشت خط آبفا کلیاتی در مورد انرژی و مواد مغذی مورد نیاز کودکان ۱ تا ۲ ساله اهواز همچنان غرق در دود ناشی از آتش‌سوزی هوالعظیم | مسئولان اقدام مؤثری نکردند نوید بارش‌های نرمال پاییزی برای چند استان توله شیر امیر علی‌اکبری در باغ وحش پارک ارم تلف شد (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) | واکنش علی‌اکبری به خبر چه بود؟ حکم قصاص قاتل الهه حسین‌نژاد تأیید شد (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) بعد از ورزش باید دوش گرم بگیریم یا دوش سرد؟ نظارت‎های دقیق‌تر بر کارخانه‌های تولیدکننده لوازم آرایشی بطری‌های نوشیدنی در آزمون بهداشت مردود شدند استرداد کلاهبردار ۳۵۰ میلیاردی به کشور فراسالمندی در انتظار کشور | یکی از مهم‌ترین چالش‌ها را شاخص‌های اساسی جمعیت‌شناسی است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۱۸ شهریور ۱۴۰۴) | کاهش دما از ابتدای هفته آینده
سرخط خبرها

نگهداری حدود ۱۰۰۰ نفر در مراکز نگهداری سالمندان مشهد | ۱۴۰ سالمند مجهول الهویه  

  • کد خبر: ۱۸۸۵۰۹
  • ۲۰ مهر ۱۴۰۲ - ۱۷:۳۰
نگهداری حدود ۱۰۰۰ نفر در مراکز نگهداری سالمندان مشهد | ۱۴۰ سالمند مجهول الهویه  
مدیر بهزیستی مشهد گفت: ۹۲۰ سالمند در مراکز نگهداری شبانه و روزانه سالمندان در مشهد تحت مراقبت هستند.
مریم دهقان
خبرنگار مریم دهقان

جواد بهنام در گفتگو با شهرآرانیوز در خصوص وضعیت مراکز نگهداری سالمندان مشهد اظهار کرد: دو مدل مرکز نگهداری در مشهد به صورت شبانه روزی و روزانه از ساعت ۸ صبح تا ۱۴ فعالیت می‌کنند.

بهنام بیان کرد: ۸۰۰ نفر در حال حاضر در مراکز شبانه روزی و ۱۲۰ نفر در مراکز روزانه حضور دارند و ظرفیت مراکز روزانه ۲۰۰ سالمند است که ظرفیت خالی فعلی این مراکز ۸۰ نفر است.

وی خاطرنشان کرد: سالمندان در هر دو مرکز از خدمات آموزشی و توانبخشی استفاده می‌کنند با این تفاوت که مراکز روزانه مانند مدرسه است و امکان خواب و استراحت وجود ندارد.

بهنام عنوان کرد: سالمندان در مراکز روزانه دوره‌های مهارتی برای تقویت حافظه مانند قصه خوانی، فعالیت‌های هنری، بازی‌های فکری متناسب با علاقه و نظر مربیان می‌گذرانند. فیزیوتراپی، کار درمانی و مراقبت‌های بهداشتی و درمانی نیز از دیگر خدمات مراکز روزانه است که در مراکز شبانه روزی نیز ارائه می‌شود.

مدیر بهزیستی مشهد تشریح کرد: نرخ پایه نگهداری از سالمندان در مراکز روزانه و شبانه ۵ تا ۱۱ میلیون تومان است که این نرخ بنا به دو عامل جمعیت شهر‌ها و بضاعت مالی خانواده‌ها می‌تواند متغیر باشد.

جواد بهنام با اشاره به اینکه ممکن است برخی مراکز بیش از این مبلغ دریافت کنند ادامه داد: اگر هزینه بیشتری دریافت می‌شود این مراکز خدمات بیشتر و با کیفیت تری نیز ارائه می‌کنند که با توافق و رضایت خانواده‌ها صورت می‌گیرد؛ مثلا در نحوه مراقبت‌های بهداشتی و پزشکی، اسکان سالمندان در مراکز شبانه روزی و دوره‌های مختلف در مراکز روزانه متفاوت است.

بهنام در خصوص یارانه‌ای که بهزیستی به افراد سالمند اختصاص می‌دهد گفت: یارانه برای افرادی که در مراکز شبانه روزی تحت پوشش هستند ۴ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان است که حدود ۳۰۰ سالمند از این یارانه استفاده می‌کنند.

وی به مدل دیگری از نگهداری سالمندان با عنوان «مجهول الهویه» اشاره کرد و افزود: این‌ها افرادی هستند که در گوشه و کنار شهر رها شدند و هیچ کارت شناسایی همراه خود ندارند.

برخی از آن‌ها  دچار زوال عقل و دمانس هستند که هیچ اطلاعاتی نمی‌توانند درباره خود ارائه دهند. برخی نیز حافظه ضعیفی دارند یا توانایی حرکتی و گفتاری پایینی دارند که در مجموع ۱۴۰ سالمند مجهول الهویه به صورت شبانه روزی تحت مراقبت هستند. یارانه‌ای که به این افراد تعلق می‌گیرد مبلغ ۵ میلیون و ۴۰ هزار تومان است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->