نمایش «سیر ولایت» در بزرگترین ویدئومپینگ کشور در مشهد (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) مسافران نوروزی پایانه اتوبوسرانی امام رضا (ع) در آستانه میلیونی‌ شدن | ۱۷ درصد از کل زائران مشهد، مسافر اتوبوس هستند رقابت با قاب‌های بهاری۱۴۰۴ | جشنواره تولیدات رسانه‌ای از هنر‌های شهری مشهد در ایام نوروز برگزار می‌شود ترافیک سنگین در مسیر‌های بازگشت از ییلاقات مشهد (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) «نوبهار» تجربه‌ای شاد و متفاوت برای خانواده‌های مشهدی | نشاط بهاری، ارمغان جشنواره گل نوبهار در بوستان برکت + فیلم افزایش ۶۰ درصدی استفاده از دوچرخه‌های بایدو مشهد در نوروز ۱۴۰۴ | دوچرخه برای بانوان، امروز رایگان است (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) ظرفیت پذیرش کمپ غدیر و بوستان وکیل‌آباد مشهد تکمیل شد | مردم به بوستان‌های دیگر تغییر مسیر بدهند شهردار مشهد مقدس: محور کار ما در مدیریت شهری ارتقای محیط زیست است + فیلم ترافیک سنگین و پرحجم در مسیر‌های خروجی مشهد (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) | پلیس: مردم از رانندگی شتاب‌زده پرهیز کنند سرویس‌دهی ویژه مترو مشهد در روز طبیعت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) لغو رویداد «نورنما» در میدان شهدا مشهد در پی بارش باران(۱۲ فروردین ۱۴۰۴) اطلاعیه پارکینگ پارک جنگلی وکیل آباد مشهد برای روز طبیعت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) ویدئو| تجربه دل‌انگیز زیارت امام رضا(ع) در جشنواره گل ره باغ رضوان ۲۱۵ بازرس بهداشت محیط در مشهد، آماده نظارت ویژه در روز طبیعت آمادگی مدیریت شهری مشهد برای خدمت‌رسانی به شهروندان در روز طبیعت پروژه‌های تاثیرگذار مدیریت شهری مشهد در زمینه توسعه فضای سبز | مشهد در زمینه فضای سبز پیشرو است پیش بینی حدود ۳۵۰ دستگاه اتوبوس برای سرویس‌دهی به مراکز تفرجگاهی مشهد پایش لحظه‌ای ترافیک مشهد در ایام خاص با تجهیزات هوشمند پیش‌بینی جمع‌آوری ۱۹۰۰ تن زباله در مشهد همزمان با روز طبیعت آماده‌باش نیروهای فضای سبز مشهد همزمان با روز طبیعت مشهد الگوی ملی زیباسازی شهری است
سرخط خبرها

مدیرعامل سازمان عمران شهرداری مشهد؛ پروژه تعریض پل دهرود مردادماه ابلاغ شده است ، اما معارض دارد!

  • کد خبر: ۱۸۸۵۳۶
  • ۲۰ مهر ۱۴۰۲ - ۲۱:۲۰
مدیرعامل سازمان عمران شهرداری مشهد؛ پروژه تعریض پل دهرود مردادماه ابلاغ شده است ، اما معارض دارد!
مدیرعامل سازمان عمران شهرداری مشهد گفت: پروژه تعریض پل دهرود، پروژه ای‌است که مردادماه سال جاری قرارداد آن به سازمان عمران ابلاغ شده است. 
مهدی بی باک
خبرنگار مهدی بی باک

احسان شریعتی درگفتگو با شهرآرانیوز درباره روند احداث پل دهرود اظهار کرد: طبق اسناد قرارداد و گفته مشاور این پروژه، مقرر شده است که تعریض این پل ظرف مدت ۹ ماه اجرا شود که طبق این موضوع باید اردیبهشت‌ماه سال ۱۴۰۳ به پایان برسد.  

وی تصریح کرد: این موضوع مشروط بر این است که معارضات سر راه پروژه رفع شود. براین اساس شرکت‌های آب و برق در مکان پروژه لوله‌های معارض دارند که جلوی اجرای عملیات احداث پل را گرفته است.  

شریعتی ادامه داد: استاندار نیز در بازدیدی که صبح پنجشنبه از این پروژه داشت، نکاتی مطرح کردند و ما نیز مسائل مورد نظر را مطرح کردیم.  

وی افزود: دستگاه حفار پروژه، در محل حاضر است و بدلیل وجود لوله معارض که مربوط به شرکت آب است، نمی‌تواند فعالیت کند. همچنین وجود معارض و لوله برق هم جلوی اجرای پروژه را گرفته است.  

مدیرعامل سازمان عمران شهرداری مشهد خاطرنشان کرد: با شرکت‌های خدماتی نیز هماهنگی‌های لازم  را به عمل آوردیم و مقرر شده طی یک یا دو هفته آینده این لوله آب شرب باید جابجا شود.  

وی به گلایه مطرح شده از سوی استاندار اشاره کرد و گفت: استاندار گفتند که چرا سال گذشته مراسم کلنگ‌زنی گرفته‌اید که پاسخ داده شد؛ طرح و اسناد تعریض این پروژه در سال جاری تهیه شده است. قرار است وسط بزرگترین رودخانه شهر مشهد و در بستر رود پل احداث شود که این کار نیاز به دقت و حساسیت ویژه دارد.  

وی افزود: قرارداد این پروژه را امسال به ما در سازمان عمران ابلاغ کردند. در این قرارداد زمان اتمام پروژه ۹ ماه بعد از تحویل زمین در نظر گرفته شده است. این درحالی است که هیچ پیمانکاری زمین معارض دار را برای اجرای پروژه تحویل نمی‌گیرد.  

مدیرعامل سازمان عمران شهرداری مشهد خاطرنشان کرد: تا الان شرکت‌های خدماتی آب و برق همکاری لازم را برای اجرای این پروژه نداشته‌اند. ما از ابتدای مهر ماه پیگیری کردیم و طی چند روز گذشته این شرکت‌ها در محل پروژه مستقر شده و شروع به رفع معارض کرده‌اند.  

شریعتی ادامه داد: قسمت‌هایی از پروژه که معارض نداشته اجرا شده است. حتی دیواره بتنی پل ساخته و ستون پل‌ها نیز آماده شده است.  

وی خاطرنشان کرد: هر روزی که زودتر از اردیبهشت ۱۴۰۳ پروژه را تحویل دهیم از تاریخ مقرر تسریع در اجرای پروژه داشته‌ایم. در صورتی که معارض هرچه سریع‌تر جمع آوری شود روند این پروژه نیز سرعت خواهد گرفت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->