پیشینه ترمیم بنای مسجد جامع گوهرشاد به بهانه تعمیر گلدسته‌های آن | تاریخ ۶۰۰‌ساله مرمت در میراث گوهرشاد‌بیگم هدیه‌ای به نام مهربانی پناه بی‌پناهان بود | یادی از عباس تربتی، معروف به حاج آخوند، واعظ و عارف مدفون در حرم مطهر رضوی امامی که مشهد را پایتخت علم و زیارت کرد همراهی اهل بیت(ع)، خوشبختی حقیقی | بررسی معیار خوشبختی در فرازهایی از زیارت جامعه کبیره تولیت آستان قدس رضوی: معماری مشهد باید امام‌رضایی باشد | ضرورت فضاسازی متفاوت، مفهومی و زیارت‌محور تولیت آستان قدس رضوی: پرستاران، ادامه‌دهندگان راه حضرت زینب(س) در دفاع از کرامت و سلامت انسانی هستند ویدئو | جشن تکلیف دختران ۹ کشور اسلامی در حرم مطهر امام رضا (ع) بیش از ۴۵ هزار مسجد در کشور بدون امام جماعت هستند فعالیت ۲۵ هزار و ۷۰۰ قرارگاه محله اسلامی در سراسر کشور تجلیل از خادمان و سقایان زائران پیاده امام رضا (ع) در مشهد ویژه‌برنامه «عقیله بنی‌هاشم» با حضور بانوان اردوزبان در حرم مطهر امام‌رضا(ع) برگزار شد پخش مستند «خورشید کاروان» از سیمای استانی خراسان رضوی جایزه ادبی یوسف به ایستگاه چهاردهم رسید + مهلت ارسال آثار اجرایی شدن طرح حفظ «شهید سلامی» به منظور تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن آغاز کنگره ملی بزرگداشت ۳ هزار شهید خراسان شمالی با برگزاری اردوی راهیان‌نور نهایی شدن قرارداد‌های مربوط به حج ۱۴۰۵، سه ماه پیش از آغاز عملیات اعزام زائران مشهد میزبان برگزاری جشنواره امامت و مهدویت خواهد بود برنامه «مهمان مهر» میزبان ۶۰۰۰ دانشجو از سراسر کشور در حرم حضرت معصومه(س)
سرخط خبرها

استقبال ۲۵ هزار نفری از تئاتر میدانی «نوری در نیمروز»

  • کد خبر: ۱۸۹۳۵۹
  • ۲۵ مهر ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۴
استقبال ۲۵ هزار نفری از تئاتر میدانی «نوری در نیمروز»
معاون فرهنگی و هنری سازمان فرهنگی اجتماعی شهرداری مشهد گفت: ۲۵هزار نفر از تئاتر میدانی «نوری در نیمروز» استقبال کردند.
مریم دهقان
خبرنگار مریم دهقان

به گزارش شهرآرانیوز، یوسف اسماعیل‌زاده با اعلام این خبر افزود: از آغاز نمایش میدانی «نوری در نیمروز» تا آخرین اجرای آن که ۲۳ مهرماه بود نزدیک به ۲۵هزار تماشاگر از آن استقبال کردند.

اسماعیل‌زاده با اشاره به اینکه این نمایش میدانی روایتی از زندگی شهید سردار نورعلی شوشتری بود، اظهار کرد: نمایش نوری در نیمروز از اول مهرماه روی صحنه رفت و در طول برگزاری ۱۸ شب، نزدیک به ۲۵هزار مخاطب کودک، نوجوان و زن و مرد از آن استقبال کردند.

وی بیان کرد: تئاتر میدانی «نوری در نیمروز» به مناسبت هفته دفاع مقدس در مقابل کوهشار به نمایش درآمده بود و تاریخ شهادت این سردار در ۲۶مهرماه یکی از مهم‌ترین دلایل ادامه آن تا ۲۳ مهرماه بوده است تا مردم از این فرصت بهتر استفاده کنند. 

گفتنی است سردار شهید نورعلی شوشتری، جانشین فرمانده نیروی زمینی سپاه پاسداران و فرمانده قرارگاه قدس بود که نمایش میدانی «نوری در نیمروز» به معرفی این شخصیت پرداخته و کارگردانی آن را محمد جهانپا به عهده داشته است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->