اظهارات تکان‌دهنده همسر سابق قاتل الهه حسین نژاد: او سابقه‌دار بود سقوط مرگبار کارگر از آسانسور یک هتل در اهواز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ترافیک سنگین در محور اصلی مشهد - تهران از عصر امروز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) دستگیری ۱۱ نفر از عوامل برهم‌زننده نظم عمومی در بیمارستان فارسان علت اصلی حادثه هوایی و فوت خلبان در قزوین مشخص نیست اسامی لاک‌ها و محصولات غیرمجاز کاشت ناخن اعلام شد قتل در جگرکی سیار عبدل‌آباد بر سر دو دختر | قاتل مست بود آیا قاتل الهه حسین‌نژاد راننده اسنپ بوده است؟ قالیباف: سیاست‌های آمریکا در اجلاس بریکس به چالش کشیده شد ۳ کشته در پی تصادف در مسیر مشهد به سرخس اطلاعیه پلیس درباره بازسازی صحنه قتل الهه حسین نژاد ویدئو | آغاز ثبت‌نام آزمون‌های استخدامی دستگاه‌های دولتی از هفته آینده جاده هراز یک طرفه شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی | تداوم هوای خنک در مشهد و بارش باران در سطح استان (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ممنوعیت سگ‌گردانی با خودرو در تهران (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) تعطیلی تمامی تفرجگاه‌ها در خراسان رضوی تا روز یکشنبه (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) تردد خودرو‌های سنگین در محور کلات-مشهد ممنوع شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ورود دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به حادثه مرگ کودک جوینی حین «ختنه» واکنش پزشکی قانونی به شایعۀ تجاوز به مرحوم الهه‌حسین‌نژاد ۱۸۰ هزار نفر طی سه روز گذشته از مرز‌های کشور راهی عتبات عالیات شدند هشدار نارنجی وقوع سیلاب برای برخی از نقاط کشور صادر شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) آموزش و پرورش به دنبال عدالت آموزشی و کیفیت‌بخشی هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد صادر شد دستگیری قاتل محیط‌بان خائیز در بهبهان ویدئو| قاتل الهه حسین‌نژاد اعتراف کرد| جنایت سارقی شیطان‌صفت پیمانکار مقصر در حادثه مرگ دلخراش ۱۴ مسافر قطار مشهد-یزد ۲۰۰ میلیون تومان جریمه شد فروش اینترنتی مکمل‌های غذایی تعیین تکلیف شد مبلغ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان چقدر است؟ آیا مصرف مغزدانه‌ها در دوران بارداری ممنوع است؟ 
سرخط خبرها

جای خالی مشاور در مدارس خراسان‌رضوی

  • کد خبر: ۱۸۹۳۶۴
  • ۲۵ مهر ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۸
جای خالی مشاور در مدارس خراسان‌رضوی
آموزش‌و‌پرورش به‌دنبال استفاده از ظرفیت مشاوران آموزش‌دیده سایر نهادهاست.

به گزارش شهرآرانیوز، «کمبود ۵۰‌درصدی مشاور در مدارس خراسان‌رضوی» خبری بود که حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمدحسین پورثانی، معاون پرورشی و فرهنگی وقت اداره‌کل آموزش‌و‌پرورش خراسان‌رضوی، اسفند‌ماه پارسال به خبرنگاران اعلام کرد و اکنون پس از گذشت حدود شش ماه از اعلام این کمبود و البته آغاز سال تحصیلی جدید، به گفته معاون پرورشی فعلی آموزش‌و‌پرورش استان هنوز تقریبا به همین میزان کمبود مشاور در مدارس استان پابرجاست؛ کمبودی که البته فقط مختص خراسان‌رضوی نیست و علی مهدوی‌خواه نیز معتقد است که «نمی‌شود انتظار رفع کامل این کمبود را داشت؛ با‌این‌حال برای کاهش آن باید از ظرفیت‌های بالقوه‌ای مانند استفاده از ظرفیت مشاوران آموزش‌دیده سایر نهاد‌ها استفاده کنیم.»

مهدوی‌خواه در گفتگو با خبرنگار شهرآرا، با اشاره به اینکه وزارت آموزش‌و‌پرورش برای جبران این کمبود در‌حال رایزنی با سازمان امور استخدامی کشور برای جذب مشاور است، اظهار کرد: «سهم استان از نیرو‌هایی که استخدام می‌شوند ۱۰‌درصد است، اما هنوز با کلیات آن موافقت نشده است.»

به ازای هر ۲۵ دانش‌آموز، یک ساعت مشاوره

معاون پرورشی و فرهنگی اداره‌کل آموزش‌و‌پرورش استان با اشاره به فعالیت ۱۴۵۷ مشاور در مدارس خراسان‌رضوی، بیان کرد: اکنون نیز مانند گذشته به ازای هر ۲۵ نفر، یک ساعت مشاوره داریم که اولویت با دوره متوسطه اول و دوم است. البته برخی از همین مدارس نیز مشاور ندارند یا ساعت حضورشان کمتر است.

او کمبود مشاور در مدارس را امری واضح دانست و افزود: در مجموع برای کاهش کمبود مشاور مدارس باید منتظر آزمون استخدامی یا ورودی از دانشگاه فرهنگیان و نیز راهکار‌های جدیدی باشیم. در‌همین‌راستا، در‌حال استفاده از ظرفیت‌های داخلی آموزش‌و‌پرورش هستیم؛ یعنی برای مشاوران بازنشسته، شرایط بازگشت را فراهم می‌کنیم و از سوی دیگر با نهاد‌هایی مانند حوزه علمیه و‌... درحال رایزنی هستیم که از ظرفیت مشاوران آموزش‌دیده آن‌ها استفاده کنیم. راهکار دیگر این است که از مدارس غیردولتی بخواهیم مشاور خود را تأمین کنند.

مهدوی‌خواه درباره شرایط فعلی که کمبود مشاور داریم، بیان کرد: ممکن است دانش‌آموزان مشکلاتی داشته باشند و به‌همین‌دلیل خدمات مشاوره حضوری و غیرحضوری را به دانش‌آموزان معرفی کرده‌ایم و می‌توانند از طریق مدرسه یا با خانواده خود مراجعه کنند.

خط ۱۵۷۰، اورژانس دانش‌آموزی

او اضافه کرد: شماره تلفن ۱۵۷۰ نیز خط اورژانس یا فوریت دانش‌آموزی است و دانش‌آموزان می‌توانند در همه ساعات شبانه‌روز با آن تماس بگیرند و مشاوران نیز در‌صورت نیاز، دانش‌آموز را به مرکز مشاوره ارجاع می‌دهند و حتی اگر لازم باشد، از طریق سایر نهاد‌های اجتماعی، مددرسان و حتی قضایی به موضوع وارد می‌شوند، اما متأسفانه با وجود اینکه چند‌سالی است این خط فعال است، برای معرفی آن اقدام تبلیغی مؤثری انجام نشده است.

مهدوی‌خواه به برنامه پرورشی دیگر امسال آموزش‌و‌پرورش که انجام «آزمون رغبت، توانایی و مشاوره» است، اشاره کرد و گفت: فرم‌های مرتبط با این آزمون را معلمان و پدر‌و‌مادر‌ها تکمیل می‌کنند تا سلامت روان دانش‌آموزان بررسی شود. این آزمون از نیمه مهر‌ماه آغاز می‌شود و پس از آن نتایج به‌صورت لحظه‌ای در معرض دید مدیران مدارس و مرکز مشاوره قرار خواهد گرفت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->