بیانیه ارتش اسرائیل درباره حملات به ایران(جمعه ۲۲ خرداد ۱۴۰۴) علت شنیده شدن صدای انفجار در تهران چه بود؟ + فیلم و عکس (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) عراقچی: آینده متفاوت منطقه بدون برقراری عدالت نسبت به فلسطینیان امکان‌پذیر نیست + فیلم امیر دریادار شهرام ایرانی: امروز یکی از حربه‌های دشمن، سوء‌استفاده از آسیب‌های اجتماعی و فرهنگی است پزشکیان در واکنش به قطعنامه شورای حکام: به غنی سازی ادامه خواهیم داد آیا مکانیسم ماشه (اسنپ بک) از سوی اروپا علیه ایران فعال خواهد شد؟ شایعه استعفای وزیر راه و شهرسازی تکذیب شد (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) ویدیو | تدابیر رهبر انقلاب در فرماندهی کل قوا (قسمت اول) رئیس سازمان انرژی اتمی: فشار بر ایران برای تعطیل‌کردن برنامه هسته‌ای خود، هدف غرب است + فیلم پیام تبریک پزشکیان به پوتین به مناسبت روز ملی روسیه اولین سری از اسناد اطلاعاتی منتقل‌شده از رژیم صهیونیستی منتشر شد قالیباف در واکنش به قطعنامه ضدایرانی شورای حکام: راه‌اندازی مرکز جدید و کاهش نظارت، پاسخ به زیاده‌خواهی‌ها است فرمان آغاز رزمایش‌های اقتدار نیرو‌های مسلح در سال ۱۴۰۴ صادر شد چرا برخواستن لس‌آنجلس مقابل ترامپ ما را متعجب نکرد؟ نمایندگان مردم مشهد در مجلس، تعیین‌تکلیف ارتفاعات جنوب مشهد را از وزیر راه خواستار شدند + تصویر اولیانوف: قطعنامه ضدایرانی شورای حکام بدون اتفاق نظر قاطع اعضا به تصویب رسید سخنگوی وزارت امور خارجه سوء استفاده سه کشور اروپایی و آمریکا از آژانس بین‌المللی انرژی اتمی علیه ایران را محکوم کرد (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) فرمانده کل سپاه: برای هر سناریو، وضعیت و حالتی آماده‌ایم سردار قاآنی: جمهوری اسلامی ایران معطل مذاکرات نمانده است | رسانه‌های دنیا در خدمت رژیم صهیونیستی و آمریکا هستند + فیلم رئیس جمهور: آینده را با هم می‌سازیم و دیگر قدرتی نمی‌تواند ما را تحریم کند قالیباف: معبر‌های اقتصاد را باید با جنگ اراده‌ها و عقلانیت انقلابی و خلاقیت باز کرد + فیلم چه کشورهایی به صدور قطعنامه علیه ایران در نشست شورای حکام رای دادند؟ + آرای مخالف و ممتنع کمالوندی: قطعنامه شورای حکام عملیات تکراری کشور‌های غربی است | غنی سازی به شکل چشمگیری افزایش خواهد یافت نماینده دائم ایران در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی: به هر اقدام تحریک‌آمیز پاسخ قاطع می‌دهیم بیانیه مشترک وزارت امور خارجه و سازمان انرژی اتمی در واکنش به قطعنامه شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تصویب قطعنامه سیاسی شورای حکام آژانس علیه ایران (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت امور خارجه: دور ششم مذاکرات، یکشنبه به میزبانی مسقط برگزار می‌شود رئیس جمهور: مگر می‌توانند ایران را تحریم کنند؟
سرخط خبرها

یک مقام اسرائیلی: حماس احتمالا در پی آزاد کردن ۵۰ اسیر دوتابعیتی است

  • کد خبر: ۱۹۰۳۸۳
  • ۰۱ آبان ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۷
یک مقام اسرائیلی: حماس احتمالا در پی آزاد کردن ۵۰ اسیر دوتابعیتی است
یک مقام ارشد نظامی صهیونیست گفت که بر اساس رایزنی‌های میان آمریکا و قطر، حماس احتمالاً حدود ۵۰ شهروند دوتابعیتی را جدا از هر توافقی آزاد کند.

به گزارش شهرآرانیوز نیویورک تایمز نوشت: این در حالی است که یک مقام آگاه از مذاکرات اسیران که عمدتاً از طریق قطر انجام می‌شود، گفت حماس هشدار داده است که تهاجم زمینی احتمال آزادی آن‌ها را بسیار کم می‌کند.

در همین حال یک دیپلمات سفارت تل‌آویو در واشنگتن توصیه دولت آمریکا به رژیم صهیونیستی برای به تعویق انداختن تهاجم زمینی به غزه را رد کرد و گفت: ما گفتگو و رایزنی نزدیک با دولت آمریکا داریم. آمریکا در زمینه عملیات زمینی به اسرائیل فشار نمی‌آورد.

آنتونی جی. بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا در پاسخ به این پرسش که آیا واشنگتن از تل‌آویو می‌خواهد تهاجم زمینی را به تعویق بیاندازد تا زمان مذاکرات مربوط به اسیران را فراهم کند، از پاسخ مستقیم خودداری کرد. او گفت: بسیاری از ملیت‌های دیگر گروگان حماس هستند؛ بنابراین ما در تلاش هستیم تا هر کاری که می‌توانیم انجام دهیم، با استفاده از هر اهرم، شراکت و روابطی که برای بیرون آوردن آن‌ها داریم.

مقامات آمریکایی می‌گویند که امیدوارند تهاجم زمینی به تعویق بیفتد. تأخیر‌های مکرر همچنین نشان دهنده تنش فزاینده بین نتانیاهو و یوآو گالانت، وزیر جنگ او است که از یک عملیات نظامی گسترده که شامل حزب‌الله لبنان نیز می‌شود، حمایت می‌کند. نتانیاهو در حال حاضر با عملیات گسترده‌تر مخالفت کرده و مقامات آمریکایی همچنین به صورت خصوصی به سران صهیونیست در مورد هرگونه حمله بزرگ علیه این گروه (حزب‌الله لبنان) که آن را به جنگ بکشاند و جبهه دومی را باز کند، ابراز نگرانی کرده‌اند.

حزب‌الله در روز‌های اخیر حملات موشکی خود به شمال سرزمین‌های اشغالی را افزایش داده است و رژیم صهیونیستی با حملات هوایی و آتش توپخانه در جنوب لبنان پاسخ تلافی جویانه خود را داده است، اما تاکنون از انجام یک حمله بزرگ علیه این گروه خودداری کرده است. رژیم صهیونیستی از ساکنان بیشتر مناطق شمالی سرزمین‌های اشغالی خواسته است که خانه‌های خود را ترک کنند.

بایدن بعدازظهر یکشنبه در تماس با نتانیاهو درباره تلاش‌های جاری برای آزادی همه گروگان‌های باقی‌مانده - از جمله شهروندان آمریکایی - و فراهم کردن مسیر امن برای شهروندان آمریکایی و غیرنظامیان غزه که مایل به ترک هستند، بحث کردند.

وزیر دفاع بایدن، لوید آستین، تقریباً روزانه با همتای خود یوآو گالانت، برای گفتگو در مورد مسائل عملیاتی، ارسال تسلیحات آمریکایی و استقرار نظامی آمریکا در منطقه، تماس‌هایی داشته است. یک مقام آمریکایی گفت که او همچنین در مورد آزادی اسیران به عنوان اولویت صحبت کرده است.

منبع: همشهری آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->