گام هایی برای بهبود بزرگ سالانی که در کودکی آزار دیده اند | از سایه به روشنایی کشف محموله مواد مخدر و دستگیری قاچاقچیان توسط مرزبانان هنگ مرزی تایباد مرگ مرموز زن تنها با یک استوری فاش شد! ماجرای آتش سوزی در شهرری چه بود؟ + فیلم (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) آتش سوزی در جنوب تهران | انبار روغن موتور طعمه آتش شد + فیلم (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) پنجمین سال خشکسالی پیاپی در خراسان رضوی | احتمال از دست رفتن سد‌های تأمین‌کننده آب مشهد در پاییز ۱۴۰۴ + فیلم نیمی از مدارس کشور را خیرین بازسازی و تجهیز می‌کنند یگان حفاظت محیط زیست: ارتقای توان عملیاتی برای امنیت محیط‌بانان ضروری است بازنشستگان صندوق فولاد وام بانکی می‌گیرند + جزئیات آیا واکسیناسیون HPV در ایران متوقف شده است؟ شکر سفید و قهوه‌ای از نظر ارزش غذایی چه تفاوتی با هم دارند؟ سیل در پاکستان جان ۳۵۱ نفر را گرفت «اوزمپیک» داروی لاغری محبوب با بیش از ۱۸۰۰ شکایت اهدای عضو در مشهد به ۱۱ نفر زندگی دوباره بخشید (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) جزئیات امتحانات جبرانی دوازدهمی‌ها اعلام شد (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) چالش کمبود نیروی انسانی متخصص در کنار توسعه تجهیزات مدرن سرطان‌شناسی در بیمارستان تخصصی سرطان امید بازنشستگان تأمین اجتماعی: معوقات حقوق را زودتر پرداخت کنید یک فرد محکوم به قصاص در اهواز پس از ۳۶ سال آزاد شد درخشش تیم‌های نخبه دانشجویی و دانش‌آموزی ایران در مسابقات رباتیک کره جنوبی بانک رفاه متعلق به تأمین اجتماعی و واگذاری آن به دولت برخلاف قانون است نتایج اعتراضات داوطلبان به آزمون سمپاد چه زمانی اعلام می‌شود؟ آغاز مهلت ثبت نام بومگردی‌ها برای دریافت پنل خورشیدی (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) ویژگی‌های هتل مناسب تابستان در مشهد تالاب هورالعظیم همچنان در آتش | حریق در بخش‌های ایرانی مهار شده است برپایی میز خدمت ویژه بازنشستگان کشوری آیا در مدارس پناهگاه ساخته می‌شود؟ + ویدئو راه‌اندازی سامانه مجازی انتخاب رشته کنکور ۱۴۰۴ سهل‌انگاری ۲ میلیاردی یک مشهدی به‌خیر گذشت
سرخط خبرها

ماجرای آزار و اذیت ۵۰ زن توسط یک مرد در تهران چه بود؟

  • کد خبر: ۱۹۱۲۴۹
  • ۰۶ آبان ۱۴۰۲ - ۱۶:۵۰
ماجرای آزار و اذیت ۵۰ زن توسط یک مرد در تهران چه بود؟
رئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ گفت: فردی که به بهانه جذب پرستار، ۵۰ زن را مورد آزار و اذیت قرار داده بود پس از دستگیری با حکم مقام قضایی روانه زندان شد.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار کارآگاه علی، ولی پور گودرزی رئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ گفت: ۲۹ مهر ماه مردی ۴۰ ساله که با اغفال بانوانی که آمادگی خود را در سایت سفارش آگهی برای پرستاری سالمند، کودک یا کار در خانه و نظافت منزل اعلام کرده بودند، از آن‌ها سوءاستفاده می‌کرد، با تلاش کارآگاهان پلیس پایتخت دستگیر شد.

وی با اشاره به انتقال این فرد به زندان افزود: متهم از طریق آگهی جستجوی کار در فضای مجازی به آن‌ها زنگ می‌زد و ادعا می‌کرد به یک پرستار یا کارگر برای نظافت منزل نیاز دارد البته او از قبل یک خانه مجردی را به صورت موقت (ساعتی) اجاره می‌کرد سپس در زمان حضور زنان و دختران در این مکان، با تهدید چاقو آن‌ها را مورد آزار و اذیت قرار می‌داد.

رئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ با اشاره به اینکه متهم اوایل به ۳۰ مورد آزار و اذیت زنان اعتراف کرده بود، یادآور شد: در آخرین بازجویی‌های انجام شده او به ۵۰ مورد آزار و اذیت زنان اعتراف کرد که تاکنون ۳۵ نفر از این زنان شناسایی و ۱۵ نفر نیز برای ثبت شکایت به پلیس آگاهی مراجعه کردند.

به کارگیری افراد تحت عنوان پرستار یا نیروی خدماتی باید از طریق شرکت‌های معتبر یا موسسات مرتبط انجام شود البته مردم نیز باید به این شرکت‌ها برای دریافت خدمات و یا جذب به عنوان نیروی کار اعتماد کنند هر چند عدم پرداخت بخشی از حقوق شاغلان در این شرکت‌ها موجب می‌شود تا جویندگان کار اقدام به درج اگهی در فضای مجازی کنند که گاهی برای ان‌ها تبعات منفی و جبران ناپذیری به همراه دارد که باید همه جوانب آن را مد نظر داشته باشند.

هنگام استفاده از سایت‌های ثبت سفارش آگهی نیز اولین توصیه امنیتی تحت عنوان «زنگ خطر‌های قبل از همکاری» برای مخاطبان به نمایش گذاشته می‌شود که این هشدار چند سر فصل از جمله تشریح روش‌های رایج کلاهبرداری، روش‌های رایج مزاحمت و حتی اعلام گزارش بروز مشکل و شناسایی نشانه‌های مشکوک به آن سایت را شامل می‌شود.

منبع: همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->