هوای مشهد برای هجدهمین روز پیاپی در شرایط ناسالم است (۲ آبان ۱۴۰۴) سرباز هتاک مرز میلک دستگیر شد | ماجرا چه بود؟ (یکم آبان ۱۴۰۴) معاون وزیر گردشگری: آماده حمایت قانونی و مالی از سرمایه‌گذاران در مشهد هستیم مصرف این سبزی عمرتان را طولانی‌تر می کند تغییر خودسرانه در مصرف داروهای ضد افسردگی ممنوع! کشف انبار ۱۱۰۰ تُنی پیاز احتکارشده در مشهد (یکم آبان ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در پی پیش‌بینی تشدید دوباره آلودگی‌ها در مشهد (یکم آبان ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، یکم آبان ۱۴۰۴) | بارش‌های رگباری پراکنده در ارتفاعات استان آغاز واریز حقوق مهرماه ۱۴۰۴ فرهنگیان از امروز (یکم آبان ماه ۱۴۰۴) + فهرست استان‌های مشمول راهکار تغذیه‌ای برای آلودگی هوا با این روش‌ها از پوکی استخوان در امان بمانید چرا حقوق مهرماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی با تأخیر واریز می‌شود؟ چطور در هنگام صبح عملکرد ذهنی‌مان را تقویت کنیم؟ چرا بدن در پاییز تشنه‌تر است؟ درباره ابهامات طرح خدمات برخط دارورسانی | نسخه ناخوانای دارورسانی آنلاین مرگبارترین سوء‌استفاده‌های دارویی، عرضه کپسول‌های دست‌ساز لاغری در عطاری یا آرایشگاه‌های زنانه پلیس فتای مشهد جاعلان مدارک دانشگاهی را دستگیر کرد حق اولاد بازماندگان تأمین اجتماعی برای واجدین شرایط پرداخت شد (یکم آبان ۱۴۰۴) مسمومیت با دارو؛ بیشترین مسمومیت منجر به فوت در سالهای اخیر | مشهد رکورددار است در جهان، سرطان پستان شایع‌ترین سرطان بانوان است کاهش ۹ درصدی تصادفات در خراسان رضوی | عملیات تعریض سه خطه در محور گلبهار - مشهد پرداخت قطره چکانی معوقات بازنشستگان تأمین اجتماعی اعزام ۳۰۰ هزار دانش‌آموز به اردوی راهیان نور در سال تحصیلی ۱۴۰۵ - ۱۴۰۴ سامان دهی موتورسیکلت های آلاینده، درخواست  همیشگی مردم مشهد است | داد از دود و صدای اگزوز موتورها انتقاد رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس از دولت | تهران‌نشینان، آلودگی هوای مشهد را به فراموشی سپرده‌اند مردی میان سال در نزاع با همسایه اش به ضرب گلوله وینچستر جان باخت | قتل در  «قصر» بر سر گوسفند! از همین حالا به فکر تأمین آب تابستان بعد باشیم موزه لوور پس از ۳ روز بازگشایی شد | ماجرای سرقت از این موزه چه بود؟
سرخط خبرها

دستگیری عاملان گروگان‌گیری ۳۰ هزار دلاری در تهران

  • کد خبر: ۱۹۰۷۷۶
  • ۰۳ آبان ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۵
دستگیری عاملان گروگان‌گیری ۳۰ هزار دلاری در تهران
فرمانده انتظامی شهرستان رباط کریم از دستگیری عاملان گروگان‌گیری ۳۰ هزار دلاری در این شهرستان خبرداد.

به گزارش شهرآرانیوز، سرهنگ علی زنگنه در تشریح جزئیات این خبر اظهار داشت: مأموران کلانتری ۱۲ نصیرشهر در اجرای طرح‌های انتظامی و در حین گشت زنی و کنترل خودرو‌های عبوری به یک دستگاه خودرو پژو پارس مشکوک شده و آن را متوقف کردند، اما پس از توقف خودرو یکی از سرنشینان با مشاهده پلیس از خودرو پیاده شده و با سرعت از محل متواری شد که این امر باعث حساسیت بیشتر ماموران شده و اقدام به بازرسی از خودرو کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان رباط کریم ادامه داد: ماموران در جریان بازرسی از صندوق عقب این خودرو مشاهده کردند که یک تبعه خارجی با دست و پا و دهان بسته از ماموران درخواست کمک دارد که بلافاصله دست‌ها و دهان این فرد بازشد و او به ماموران گفت که قصد مهاجرت به یکی از کشور‌های اروپایی را داشته که با اشخاصی در شهرستان بهارستان آشنا شده است. اما این افراد به جای تسهیل در فرآیند خروج او از کشور، این فرد را به گروگان گرفته و از خانواده‌اش درخواست ۳۰هزار دلار وجه نقد کرده بودند.

زنگنه با بیان اینکه ماموران پلیس با اقدامات فنی و پلیسی، سه فرد گروگانگیر را شناسایی و دستگیر کردند، گفت: متهمان به مقر انتظامی منتقل شده و در جریان بازجویی‌ها به جرم خود اعتراف کردند. در ادامه نیز برای این افراد پرونده‌ای تشکیل شد و آنان برای ادامه روند رسیدگی به جرم روانه دادسرا شدند. تحقیقات تکمیلی پلیس نیز در خصوص این پرونده در حال انجام است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->