جزئیات ترور یکی از نیرو‌های فراجا در خاش (۵ اسفند ۱۴۰۳) تصمیم نتانیاهو برای تمدید مرحله نخست توافق تبادل اسرا با حماس قالیباف: موضع جمهوری اسلامی حمایت از دولت، مردم و مقاومت لبنان است توئیت عبری صفحه رهبر انقلاب به مناسبت مراسم تشییع شهید حسن نصرالله (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرط حماس برای مذاکره با رژیم صهیونیستی اوکراین ادعا کرد: تامین نیمی از مهمات روسیه توسط کره شمالی علت محبوبیت سیدحسن نصرالله به گزارش فرانس ۲۴ تجلی وحدت و همدلی ملی در مراسم تشییع شهدای مقاومت پزشکیان:حزب‌الله قوی‌تر مسیر پرافتخار خود را ادامه خواهد داد سرکنسول عربستان در مشهد: روابط عربستان سعودی و ایران تاریخی و مستحکم است سردار سلامی: امروز صهیونیست‌ها افسرده‌اند و حرفی برای گفتن ندارند عراقچی از لبنان عازم ژنو شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) رقابت آمریکا و روسیه برای فروش جنگنده‌های نسل جدید بالا گرفت نتانیاهو دوباره علیه ایران لفاظی کرد دستور استاندار خراسان رضوی به دستگاه‌های امدادی برای آمادگی مواجهه با موج سرما اعلام آمادگی زلنسکی برای استعفا تاکید رئیس جمهور لبنان بر برقراری بهترین روابط با ایران عراقچی: جمعیتی که در تشییع شهید نصرالله می‌بینیم بیشتر به یک سیل شبیه است مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شیخ نعیم قاسم: ما اجازه حکومت آمریکا بر لبنان را نمی‌دهیم مراسم بزرگداشت شهدای مقاومت در مشهد برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳)+ویدئو صدور کیفرخواست متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران (۵ اسفند ۱۴۰۳) استاندار خراسان رضوی: جامعه مهندسی باید پیشران توسعه و مطالبه‌گر زیرساخت‌ها باشد ویدئو | امیر دریادار ایرانی: هاورکرافت پیروزان به زودی به سازمان رزم نداجا می‌پیوندد محل دفن پیکر شهید سید حسن نصرالله کجاست؟ + تصویر و ویدئو از محل آرام‌گرفتن شهید مقاومت آیت‌الله علم‌الهدی: موعظه حسنه، کلید گرایش دل‌ها به‌سوی خداوند است حضرت آیت‌الله خامنه‌ای: مقاومت در برابر غصب و ظلم و استکبار تمام‌شدنی نیست اعضای هیئت اعزامی جمهوری اسلامی به لبنان با رئیس جمهور این کشور دیدار کردند
سرخط خبرها

نتانیاهو: نمی‌توانم بگویم که ایران در طرح‌ریزی حمله حماس به اسرائیل نقش داشته است

  • کد خبر: ۱۹۱۳۰۲
  • ۰۶ آبان ۱۴۰۲ - ۲۲:۵۰
نتانیاهو: نمی‌توانم بگویم که ایران در طرح‌ریزی حمله حماس به اسرائیل نقش داشته است
نخست وزیر رژیم صهیونیستی گفت که نمی‌تواند بگوید که ایران در برنامه‌ریزی عملیات طوفان الاقصی دست داشته است.

به گزارش شهرآرانیوز، بنیامین نتانیاهو شنبه شب در کنفرانس خبری مشترک با یوآو گالانت وزیر جنگ رژیم صهیونیستی و بنی گانتس عضو کابینه جنگ این رژیم افزود: گروهی از نیروهای کماندو شب گذشته وارد شمال نوار غزه شدند.

وی با طرح این ادعا که هدف ما نابودی توانمندی‌های نظامی حماس و آزادی گروگان‌ها است، گفت: با خانواده‌های اسرا دیدار کردم و به آن‌ها گفتم از هیچ تلاشی برای بازگرداندن آن‌ها فروگذاری نمی‌کنیم.

نخست وزیر رژیم صهیونیستی با بیان اینکه جنگ در داخل غزه سخت و طولانی خواهد بود، افزود: طی روزهای اخیر حملات هوایی را برای کمک به ورود زمینی نیروهایمان به غزه شدت بخشیدیم.

نتانیاهو ادامه داد: شکست بزرگی را شاهد بودیم و در مورد آن تحقیق خواهد شد و این تحقیقات همه را شامل خواهد شد اما اکنون نه. ممکن است حمله زمینی به بازگرداندن اسرا کمک کند.

وی مدعی شد: از هدف خود یعنی نابودی حماس عقب نمی‌نشینیم و به دنبال انتقال به مرحله بعدی یعنی گسترش عملیات زمینی خواهیم بود.

نخست وزیر رژیم صهیونیستی گفت: گسترش عملیات زمینی تعارضی با تلاش‌هایمان برای آزادی اسرا ندارد.

نتانیاهو همچنین با طرح این ادعا که ایران از حماس حمایت می‌کند، افزود: اما من نمی‌توانم بگویم که ایران در طرح‌ریزی برای این حمله دست داشته است.

وی در پایان گفت: مصلحت برخی در توقف عادی‌سازی روابط ما با کشورهای عربی و بازگرداندن ما به عصر حجر است.

همچنین گالانت وزیر جنگ رژیم صهیونیستی نیز در این کنفراس خبری افزود: نیروهای ما اکنون در زمین، آسمان و دریا در خارج از مرزهای غزه و داخل آن در حال جنگ هستند.

وی با طرح این ادعا که جنگ روز گذشته وارد مرحله جدیدی شد و حماس ضربات سختی دریافت کرد، گفت: تمام تلاش خود را برای بازگرداندن اسرا خواهیم کرد و این امری بسیار پیچیده است که قبلا سابقه نداشته است.

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی اضافه کرد: هرچه ضربات ما سخت‌تر باشد، شانس بازگردان اسرا بیشتر خواهد بود.

گالانت همچنین گفت: ارتش در تمامی جبهه‌ها آماده است و مصلحتی در گسترش دامنه جنگ نمی‌بینیم اما این جنگی طولانی است و یا ما پیروز خواهیم شد یا آن‌ها.

بنی گانتس عضو کابینه جنگ رژیم صهیونیستی نیز در این کنفرانس خبری افزود: تمام تلاش خود را برای بازگرداندن اسرا بکار خواهیم گرفت و این وظیفه اخلاقی ماست و از هیچ تلاشی دریغ نمی‌کنیم.

وی با بیان اینکه با جنبشی مواجه هستیم که به دنبال ایجاد تفرقه و اختلاف در جامعه (رژیم) اسرائیل است اما موفق نخواهد شد، گفت: حمله زمینی شاید به بازگرداندن اسرای اسرائیلی کمک کند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->