برگزاری نشست «پایبندی به حقوق بین الملل و منشور ملل متحد برای تضمین صلح و امنیت بین المللی» به ابتکار ایران در ژنو اژه‌ای: در امورات قضایی مردم تعلل نشود | ضرورت مشورت گرفتن در پرونده‌های دارای ابعاد پیچیده اجتماعی اژه‌ای: در امورات قضایی مردم تعلل نشود | ضرورت مشورت گرفتن در پرونده‌های دارای ابعاد پیچیده اجتماعی چالش‌های بنیاد بازی‌های رایانه‌ای در حوزه قانون‌گذاری نماینده مجلس: تنها راه نجات تالاب شادگان اتصال رودخانه کارون به رود جراحی است هیچ مشکلی برای ترخیص خودرو‌های وارداتی وجود ندارد رئیس ستاد کل نیروهای مسلح: برای مقابله قاطع با شرارت احتمالی مجدد آمریکا و صهیونیست‌ها آماده‌ایم تذکر شفاهی نماینده مجلس: ارز ترجیحی به جای تخصیص به سوداگران در اختیار برنجکاران قرار گیرد نگرانی رژیم اسرائیل از بازتاب گسترده قحطی در غزه در رسانه‌های جهان آقای عراقچی، مصوبه مجلس درباره تعلیق همکاری با آژانس را منکر نشوید + ویدئو وزیر نیرو: برای دریافت پول واقعی آب از بدمصرف‌ها، طرح ارائه داده‌ایم اعتصاب غذای سرنشینان کشتی «حنظله» ظهوریان: صرفا معاملات با هدف سوداگری مشمول مالیات بر سفته بازی می‌شود تکلیف مجلس به دولت برای جذب سرمایه‌های ایرانیان خارج از کشور | دفتر تسهیل سرمایه‌گذاری در سفارتخانه‌ها تأسیس می‌شود انتقاد شدید سازمان عفو بین‌الملل به کوتاهی مقامات سوریه در انجام تحقیقات درباره ربوده شدن زنان علوی تأکید نمایندگان مجلس بر عدم قطع برق کارخانه‌ها | ضرورت سامان‌دهی بیش از ۲ هزار سؤال نمایندگان مجلس از وزرا اسامی ناطقان میان‌دستور مجلس شورای اسلامی، امروز (سه‌شنبه، ۷ مرداد ۱۴۰۴) ۵ نفر بر اثر تیراندازی در یک ساختمان در نیویورک کشته شدند + فیلم حاجی بابایی: تاکنون ۲۲۳۸ سوال از وزرا توسط نمایندگان به ثبت رسیده است ترامپ برای سفر به چین شرط گذاشت | فقط با دعوت شی به چین می‌روم محمدباقر قالیباف وارد ژنو شد خودکشی دست‌کم ۵۴ نظامی اسرائیلی از ابتدای جنگ غزه پژمانفر خبر داد: وعده فراجا برای راه‌اندازی سرویس برخط معاملات خودرو تا پایان مرداد قالیباف: در سفر به ژنو انجام وظایف سازمان ملل در برخورد با جنایات رژیم صهیونی علیه ایران و غزه را مطالبه می‌کنیم هشدار عراقچی به آمریکایی‌ها: تجاوز تکرار شود قاطع‌تر پاسخ می‌هیم شبکه ۷ اسرائیل: آذربایجان به پیمان ابراهیم خواهد پیوست نماینده ویژه سازمان ملل حملات رژیم صهیونیستی به سوریه را محکوم کرد (۶مرداد۱۴۰۴)
سرخط خبرها

فرمانده مرزبانی خراسان رضوی: ۷۲۸ متجاوز مرزی در حوزه مرزی هنگ تایباد دستگیر شدند

  • کد خبر: ۱۹۱۳۶۷
  • ۰۷ آبان ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۱
فرمانده مرزبانی خراسان رضوی: ۷۲۸ متجاوز مرزی در حوزه مرزی هنگ تایباد دستگیر شدند
فرمانده مرزبانی خراسان رضوی گفت: مرزبانان هنگ مرزی تایباد موفق شدند ۷۲۸ نفر که قصد ورود غیرمجاز به داخل خاک کشور را داشتند، دستگیر و طرد کنند.

شهرآرانیوز؛ سردار مجید شجاع در تشریح این خبر مطرح کرد: مرزبانان هنگ مرزی تایباد در پی اشرافیت کامل اطلاعاتی و رصد شبانه‌روزی نقاط صفر مرزی و برخورد قاطع با متجاوزین مرزی با شناسایی محل‌های احتمالی ورود آن‌ها طی ۱۰ روز گذشته، موفق شدند ۷۲۸ نفر از اتباع کشور افغانستان که قصد ورود غیرمجاز از طریق مناطق ممنوعه مرزی به داخل خاک کشورمان را داشتند، دستگیر و طرد کنند.

وی تأکید کرد: مرزبانان این فرماندهی با مراقبت شبانه‌روزی نقاط صفر مرزی و اشرافیت اطلاعاتی و عملیاتی با هرگونه قانون‌شکنی و سودجویی در حوزه استحفاظی خود قاطعانه برخورد می‌کنند و این امر باعث شده است امروز امنیت مطلوبی در مناطق مرزی استان برقرار باشد.

فرمانده مرزبانی خراسان رضوی در ادامه از طرد ۲۲ هزار و ۲۸۳ نفر از اتباع کشور افغانستان توسط مرزبانان هنگ مرزی تایباد از طریق مرز دوغارون خبر داد.

وی گفت: در راستای برخورد با حضور غیرقانونی اتباع کشورهای خارجی در خاک جمهوری اسلامی ایران، مرزبانان و پلیس در داخل کشور با شناسایی افراد غیرمجاز برخورد قانونی کردند.

شجاع افزود: مرزبانان هنگ مرزی تایباد طی ۱۰ روز گذشته ۲۲ هزار و ۲۸۳ نفر از اتباع کشور افغانستان را که در داخل کشور حضور داشتند شناسایی و از طریق مرز دوغارون طرد و تحویل نماینده کشور افغانستان دادند.

به گزارش پایگاه خبری مرزبانی خراسان رضوی، شجاع بیان کرد: هر یک از اتباع کشورهای خارجی باید از طریق دروازه‌های رسمی و قانونی وارد کشور شوند در غیر این صورت با آن‌ها برخورد قاطع صورت می‌گیرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->