بخشودگی جرائم مالیاتی اصناف تا سقف ۱۰ میلیون تومان + جزئیات پیش‌بینی قیمت دلار | سرکوب دلار با اهرم خبر‌های سیاسی؛ دلار ۱۰۰ هزار تومان شد! نفت جهانی در پی تنش‌های جدید خاورمیانه گران شد (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌بینی قیمت طلا و سکه | آیا کاهش شتاب رشد قیمت‌ها در بازار طلا و سکه ادامه خواهد یافت؟ موقوفات، زیرساخت‌های اقتصادی خراسان رضوی | روایتی از ارتقای مستمر بهره‌وری در ۲۷ هزار موقوفه استان تأکید معاون عمرانی استاندار خراسان رضوی بر لزوم مشارکت شبکه بانکی در پروژه‌های آزادراهی + فیلم پورشه 911 توربو S مدل 2026 رونمایی شد + مشخصات فنی و امکانات | نیرومندترین نسخه در تاریخ قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) | افزایش ۶۰ میلیونی تویوتا کرولا بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) | دنا پلاس چقدر شد؟ چنددرصد بازار خودروهای ایران را وارداتی‌ها تشکیل می‌دهند؟ تولید بی‌سابقه حوزه زنبورداری در خراسان رضوی پیش‌بینی افزایش تدریجی تولید تخم‌مرغ برای امسال در شهرستان مشهد خرید انواع رله و سنسور صنعتی از بایا کنترل ۸۹ درصد زوج‌های خراسان رضوی در صف دریافت وام ازدواج + فیلم شورای رقابت عرضه خودروهای مشمول قیمت‌گذاری در بورس کالا را غیرقانونی اعلام کرد طلافروشی‌های مشهد فردا (۱۹ شهریور ۱۴۰۴) تعطیل هستند معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی: نرخ بیکاری خراسان رضوی در بهار ۱۴۰۴ به ۴/۹ درصد رسید بورس به تعادل رسید | حجم و ارزش معاملات رشد کرد (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) قیمت تخم‌مرغ در مشهد اعلام شد | شنیسل مرغ، ماهی، جگر و کله‌پاچه چند؟ (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) + جدول یک نماینده مجلس: به‌زودی شاهد تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی در کشور خواهیم بود |  «قرارداد معین» در راه است (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌بینی آینده قیمت طلا در سه سناریوی مختلف  | چرا قیمت طلا در ایران سریع‌تر از اونس جهانی بالا می‌رود؟ سکه پارسیان امروز چند؟ (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) + جدول قیمت واکنش رئیس سازمان بورس به آینده بازار بورس: امیدوارکننده خواهد بود آخرین مهلت پیش‌فروش سکه تا ساعت ۱۴ امروز (سه شنبه، ۱۸ شهریور ۱۴۰۴) + جزئیات بیت‌کوین در آتش | سیگنال خطرناک برای بازار ارز دیجیتال (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) معطلی ۳ ماهه تولیدکنندگان در صف دریافت ارز طلای ۱۸ عیار امروز در مشهد چقدر قیمت دارد؟ (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) دلار در مشهد به کمتر از ۱۰۰ هزار تومان نزول کرد (۱۸ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ثبت کمترین میزان تورم نقطه به نقطه مواد غذایی در ۳ سال اخیر

  • کد خبر: ۱۹۱۷۱۴
  • ۰۹ آبان ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۸
ثبت کمترین میزان تورم نقطه به نقطه مواد غذایی در ۳ سال اخیر
تورم نقطه به نقطه مواد غذایی در مهرماه ۱۴۰۲ به ۳۶.۱ درصد رسید، این رقم کمترین میزان تورم نقطه به نقطه مواد غذایی در سه‌سال اخیر است.

به گزارش شهرآرانیوز تورم نقطه به نقطه مواد غذایی در مهرماه ۱۴۰۲ به ۳۶.۱ درصد رسید، این رقم کمترین میزان تورم نقطه به نقطه مواد غذایی در سه‌سال اخیر است.

براساس گزارش جدید مرکز آمار، تورم ماهانه مواد خوراکی و آشامیدنی در مهرماه ۱۴۰۲ فقط ۰.۴ درصد بود که کمترین رقم از خرداد ۱۴۰۰ تاکنون محسوب می‌شود و می‌توان گفت تورم ماهانه موادغذایی به کمترین رقم ۲۹ ماه اخیر کاهش یافت.

براساس گزارش مرکز آمار در مهرماه امسال تورم ماهانه موادغذایی نزدیک به صفر بوده؛ یعنی میانگین قیمت مواد خوراکی و آشامیدنی در مهرماه نسبت به شهریورماه حداقل تغییرات را داشته است. این درحالی است که تورم ماهانه مواد غذایی در ماه‌های مرداد و شهریور ۱۴۰۰ که آیت‌ا... رئیسی دولت را از روحانی تحویل گرفت بالای ۵ درصد بود.

شاخص دیگر، تورم نقطه به نقطه مواد غذایی است که در مهرماه ۱۴۰۲ به ۳۶.۱ درصد رسیده است. این رقم کمترین میزان تورم نقطه به نقطه مواد غذایی در سه‌سال اخیر است. در ماه‌های پایانی دولت روحانی و هم‌زمان با تحویل دولت به آیت‌ا... رئیسی در سال ۱۴۰۰ تورم نقطه به نقطه مواد غذایی بالای ۶۰ درصد بود.

همچنین نرخ تورم میانگین کشور در مهرماه به ۴۵.۵ درصد رسیده است که کمترین رقم از بهمن ۱۴۰۱ محسوب می‌شود. در سال ۱۴۰۰ هم‌زمان با تحویل دولت به آیت‌ا... رئیسی نرخ تورم میانگین کشور بیش از ۴۶ درصد بود.

نرخ تورم نقطه به نقطه نیز در مهرماه امسال به ۳۹.۲ درصد رسید که کمترین رقم این شاخص از اردیبهشت ۱۴۰۱ به بعد محسوب می‌شود. نرخ تورم نقطه به نقطه در فروردین امسال ۵۵.۵ درصد بود و رسیدن آن به ۳۹.۲ درصد در مهرماه به معنای کاهش بیش از ۱۶ واحد درصدی این شاخص در ۶ ماه گذشته است. چنین سرعتی در کاهش نرخ تورم نقطه به نقطه در سالیان اخیر سابقه نداشته است. مشخص است که شاخص‌های اصلی نرخ تورم در مهرماه روند کاهشی به خود گرفته‌اند و سرعت کاهش تورم نسبت‌به ماه‌های قبل بیشتر شده است.

در مهرماه ۱۴۰۲ نرخ تورم سالانه برای خانوار‌های کشور به ٤٥.٥درصد رسیده که نسبت به ماه قبل، ۰.٦واحد درصد کاهش یافته است. در مهرماه ۱۴۰۲ شاخص قیمت مصرف‌کننده خانوار‌های کشور به عدد ۲۰۶ رسیده است که نسبت به ماه قبل، ۲.۳ درصد افزایش، نسبت به ماه مشابه سال قبل، ۳۹.۲ درصد افزایش و در دوازده ماهه منتهی به ماه جاری نسبت‌به دوره مشابه سال قبل، ۴۵.۵ درصد افزایش داشته است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->