اقتدای حسینی برای شهدای ایران | استقبال باشکوه از ۱۵ شهید حملات رژیم صهیونیستی در حرم مطهر رضوی محل و زمان تدفین پیکر سرداران و دانشمندان شهید اعلام شد آیین اذن عزای محرم در حرم مطهر رضوی برگزار شد+ فیلم (۵ تیر ۱۴۰۴) دیدار رئیس شورای عالی استان‌ها با خانواده شهیدان نظری در مشهد جزئیات برگزاری آیین شیرخوارگان حسینی در حرم امام‌رضا(ع) (۶ تیر ۱۴۰۴) آغاز بازگشت هوایی زائران حج به کشور | نخستین پرواز در فرودگاه مشهد به زمین نشست (۵ تیرماه ۱۴۰۴) ۲ هزار و ۲۰۰ بقعه متبرکه در سراسر کشور میزبان برگزاری نمایش‌های آیینی در محرم ۱۴۰۴ بیش از ۶۰ هیئت در مشهد میزبان مراسم شیرخوارگان حسینی در محرم ۱۴۰۴ پیکر شهید «امیرحسین مزینی» در فریمان تشییع می‌شود بزرگ‌ترین اجتماع شیرخوارگان حسینی، در حرم امام‌رضا(ع) برگزار می‌شود پایگاه‌های بسیج مشهد و خراسان رضوی از علاقه‌مندان ثبت‌نام می‌کنند ۳ شهید از یک خانه؛ صبر بانوی مشهدی دربرابر جنایت صهیونیست‌ها + فیلم برافراشته‌شدن پرچم‌های سیاه عزای امام‌حسین(ع) بر فراز گلدسته‌ها و ایوان‌های حرم امام‌رضا(ع) نماز و اعمال دهه اول ماه محرم محرم ۱۴۰۴ جلوه‌ای از مقاومت فرهنگی ملت ایران دربرابر حمله متجاوزانه اسرائیل به ایران است حسینیه‌ای به وسعت مشهد | برنامه هیئت‌های مذهبی مشهد در محرم ۱۴۰۴ سومین گردهمایی ملی کودکان عاشورایی برگزار می‌شود میدان شهدا مشهد میزبان برنامه «روضه خانگی به وسعت یک میدان» در دهه اول محرم ۱۴۰۴ محرم حماسی در مشهد | آوای بصیرت و مقاومت، محور نوحه‌های امسال خواهد بود پیکر شهید «سردار حاج‌محمد کاظمی» همراه با پیکر ۹ شهید دیگر برای تشییع به مشهد می‌آیند
سرخط خبرها

با انسجام جبهه مقاومت، «هلال شیعی» به «قمر شیعی» تبدیل شده است

  • کد خبر: ۱۹۲۰۵۹
  • ۱۰ آبان ۱۴۰۲ - ۱۶:۰۲
با انسجام جبهه مقاومت، «هلال شیعی» به «قمر شیعی» تبدیل شده است
نماینده مجمع جهانی اهل بیت (ع) در استان خراسان رضوی گفت: با انسجام جبهه مقاومت در کشورهای مختلف منطقه، کار به جایی رسیده که «هلال شیعی» به «قمر شیعی» تبدیل شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، در نشستی با عنوان «فعال سازی و همبستگی مراکز زیارتی اهل بیت(ع) در مسئله فلسطین» که ظهر امروز در بنیاد بین المللی فرهنگی هنری امام رضا (ع) در مشهد برگزار شد، نماینده مجمع جهانی اهل بیت (ع) در استان خراسان رضوی گفت: حرکت رژیم اشغالگر قدس در سزمین های اشغالی به گونه ای بود که می خواستند پای ایران و حزب الله لبنان را به موضوع درگیری ها باز کنند تا ضعف ها و ناتوانی های خود در برابر مبارزان حماس را توجیه کنند و پشتیبانی قدرت های بزرگ تر و ناتو را نیز داشته باشند. اما موضع گیری های ایران و حزب الله به گونه ای بود که با یک حرکت عاقلانه، دنیا را علیه رژیم اشغالگر قدس به حرکت درآورده و با وجود این، به صورت مستقیم هم وارد جنگ با این رژیم نشده اند.

حجت الاسلام «علیرضا ایمانی مقدم» در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: چند سال پیش یکی از دولتمردان آمریکا از این موضوع ابراز نگرانی کرد که «هلال شیعی» در منطقه خاورمیانه و اطراف ایران در حال شکل گیری است و این موضوع را به عنوان خطر و تهدیدی برای رژیم غاصب اسرائیل دانست و متاسفانه برخی از سران کشورهای عربی هم به این موضوع دامن زدند. اما امروز با انسجام جبهه مقاومت در کشورهای مختلف منطقه، کار به جایی رسیده که این «هلال شیعی» به «قمر شیعی» تبدیل شده است و این به برکت خون شهدایی است که در این راه جان خود را از دست دادند.

حجت الاسلام ایمانی مقدم افزود: حتی در این زمینه، بحث شیعه و اهل سنت هم مطرح نیست و اهل سنتی هم که امروز در کنار جریانات اسلامی مقاومت شیعی این هلال را تکمیل کرده اند نیز بخشی از پروژه عظیم دفاع از اسلام ناب هستند.

وی با بیان ضروت های حمایت از مردم مظلوم فلسطین تاکید کرد: فرهنگ امام رضایی و اهلبیت (ع) به معنای دفاع و حمایت کردن از مظلوم و دستگیری بدون منت از مستمندان است. این موضوع در سراسر سیره عملی اهلبیت (ع) جریان داشته است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->