اعتراف ترامپ به اطلاع‌داشتن از حمله اسرائیل به قطر جمهوری آذربایجان بمباران قطر توسط اسرائیل را محکوم نکرد عراقچی: در کنار برادران قطری و فلسطینی خود ایستاده‌ایم کالاس: توافق ایران و آژانس، گامی سرنوشت‌ساز برای دیپلماسی هسته‌ای است حمله یمن به اراضی اشغالی با موشک هایپرسونیک فلسطین ۲ + فیلم (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) پزشکیان در گفت‌وگو با امیر قطر: ایران در کنار قطر ایستاده است امیر قطر خطاب به ترامپ: حمله اسرائیل را نقض حاکمیت و امنیت‌مان می‌دانیم ترامپ نقض حاکمیت قطر را محکوم کرد هشدار داغ روسیه به اروپا: زمستان سرد و کمبود گاز در راه است! عراقچی: ایران همکاری پادمانی با آژانس را با چارچوب جدید ادامه می‌دهد گروسی پس از دیدار با عراقچی: بر سر جزئیات از سرگیری بازرسی در ایران به توافق رسیدیم با حمله صهیونیست‌ها به قطر، معلوم شد حق با خیبرشکن ایران است کشته و مجروح شدن ۳ شهروند قطری در حمله اسرائیل (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) کاخ سفید: قطر از حمله اسرائیل مطلع شده بود تفاهم ایران و آژانس بین المللی انرژی اتمی (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) عراقچی با رئیس‌جمهور مصر دیدار کرد (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) اولین واکنش حماس به حمله اسرائیل برای ترور رهبران این جنبش در دوحه قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) واکنش انگلیس به حمله اسرائیل به دوحه قطر بیانیه حزب الله لبنان درباره حمله رژیم صهیونیستی به قطر واکنش پزشکیان به حمله اسرائیل به قطر | رئیس جمهور: رژیم صهیونی هیچ مرزی برای جنایت قائل نیست تایید شهادت ۵ نفر بر اثر حمله اسرائیل به دوحه قطر + اسامی و تصاویر شهدا (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) واکنش پاکستان به حمله اسرائیل به قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) عملیات دوحه، سایه سنگین ترور بر خاورمیانه| بررسی ابعاد حمله امروز رژیم صهیونیستی به قلب قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) مقام کاخ سفید: ترامپ از حمله اسرائیل به قطر مطلع بود میانجیگری قطر میان رژیم صهیونیستی و حماس تعلیق شد پیام پزشکیان به سران و مردم کشورهای اسلامی | زمانه ما نیازمند اقتدا به «پیام‌آور اخلاق و عدالت و حقوق انسانی» است نتانیاهو بر حمله به نشست سران حماس در دوحه نظارت مستقیم داشت (۱۸ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

نامه پوتین به دست رئیسی رسید

  • کد خبر: ۱۹۲۰۸۸
  • ۱۰ آبان ۱۴۰۲ - ۱۸:۲۵
نامه پوتین به دست رئیسی رسید
فرستاده ویژه رئیس‌جمهور روسیه پیام پوتین به آیت‌الله رئیسی را تسلیم دبیر شورای‌عالی امنیت ملی کشورمان کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، «لاورنتیف» نماینده ویژه «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور فدارسیون روسیه در سفر به تهران با «علی‌اکبر احمدیان» نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای‌عالی امنیت ملی کشورمان دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این دیدار، آخرین تحولات منطقه، اوضاع غزه و نحوه‌ همکاری‌های دو کشور در خصوص این تحولات مورد بررسی قرار گرفت.

«لاورنتیف» همچنین در این دیدار پیام رئیس‌جمهور روسیه را به دبیر شورای‌عالی امنیت ملی کشورمان ارائه کرد تا تقدیم آیت‌الله «سید ابراهیم رئیسی» رئیس جمهور اسلامی ایران شود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->