افشای یک پرونده اخاذی؛ دختر جوان در دام تهدید انتشار فیلم خصوصی! دستگیری ۵ نیروی پیمانی شرکت برق مشهد| کشف راز سرقت از پست برق با یک دستکش جامانده! شکار غیرمجاز سه گونه ارزشمند در تربت‌حیدریه| شکارچی به دام افتاد افشای فساد دارویی؛ سکوت مسئولان در قبال جعل نسخه‌های پزشکی برای یک داروی کمیاب درگیری ماموران شهرداری با فروشندگان در قزوین؛ متهمان احضار و تفهیم اتهام شدند هشدار قانونی برای انتشار تصاویر خصوصی دیگران در فضای مجازی؛ از جریمه‌های میلیونی تا زندان جاده کندوان یکطرفه شد + جزئیات (۱۰ شهریور ۱۴۰۴) یوزپلنگ ایران، به احتمال زیاد قدرت زادآوری را از دست داده است آزمایش ژنتیک چیست و چرا باید انجام دهیم؟ تولیت آستان قدس رضوی: موفقیت‌های علمی جوانان ایرانی، مایه افتخار ملت و خاری بر چشم دشمنان است آیا کاشت مو دائمی است یا احتمال ریزش مجدد وجود دارد؟ آغاز انتخاب رشته کنکور از فردا (۱۱ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۰ شهریور ۱۴۰۴) | مشهد آخر هفته گرم می‌شود چند بار در هفته حمام کنیم تا دچار ریزش مو نشویم؟ هدایت بیماران به داروخانه خاص تخلف قانونی است زنگ خطر «سرخک» در شمال کشور واکسن آنفلوانزا برای بیماران خاص رایگان است وضعیت وخیم سد‌های مهم کشور | آب ۱۳ سد کمتر از ۱۰ درصد! زلزله شهداد کرمان را لرزاند (۹ شهریور ۱۴۰۴) افشاگری مدیرعامل تأمین اجتماعی: گروهی ناحق امتیاز گرفتند و حالا صدایشان بلند شده!| بازنشستگی پیش از موعد؛ ظلم به بیمه‌پردازان یا حق بازنشستگان؟ کودک گمشده تهرانی با تلاش پلیس سبزوار پیدا شد (۹ شهریور ۱۴۰۴) دفترچه انتخاب رشته آزمون سراسری منتشر شد + جزییات دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر: ایران با «بحران کمبود تریاک» برای داروهای ضروری مواجه است خسروپناه: آمیخته کردن آسیب‌های اجتماعی با دعواهای سیاسی خیانت به کشور است | دخانیات سالانه جان ۶۰ هزار ایرانی را می‌گیرد درخشش دانش آموزان ایرانی در نمایشگاه علوم و اختراعات آمریکا با کسب ۱۳ مدال کشف بیش از نیم کیلو طلا در هنگ مرزی تایباد (۹ شهریور ۱۴۰۴) کشف ۷۵ کیلوگرم مواد مخدر در گناباد (۹ شهریور ۱۴۰۴) واکنش دادستانی قزوین به ماجرای ضرب و شتم دستفروش توسط مأموران سد معبر شهرداری یوز آسیایی دوباره در طبس دیده شد (۹ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

دستگیری تازه‌عروس ۱۶ ساله به جرم قتل شوهرش در تهران

  • کد خبر: ۱۹۲۴۰۶
  • ۱۳ آبان ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۰
دستگیری تازه‌عروس ۱۶ ساله به جرم قتل شوهرش در تهران
همسر نوجوان مرد ۲۰ساله‌ای که جسد خون‌آلودش پیدا شده به عنوان مظنون اصلی قتل بازداشت شد.

به گزارش شهرآرانیوز، ماموران یکی از کلانتری‌های شرق تهران ساعت ۶ صبح پنجشنبه ۱۱ آبان‌ماه از مرگ جوان ۲۰ساله‌ای در خانه‌اش مطلع شدند. به همین دلیل گروهی از ماموران به محل کشف جسد رفتند و با پیکر خون‌آلود مرد جوان روبه‌رو شدند که در مسیر ورودی حمام خانه‌اش روی زمین افتاده بود؛ بنابراین موضوع را به بازپرس کشیک قتل دادسرای جنایی تهران اطلاع دادند.

در پی اعلام این مرگ مشکوک به بازپرس جنایی، او دستور حضور تیم‌های تحقیقات جنایی را صادر کرد. بررسی‌های اولیه حکایت از آن داشت که جوان ۲۰ساله تازه‌داماد بود و زندگی مشترک با همسر ۱۶ساله‌اش را از مدتی قبل شروع کرده بود.

بررسی‌ها نشان می‌داد با گذشت ساعاتی از مرگ مرد جوان جسد او را همسرش پیدا کرده است. همچنین خانه نیز به‌هم‌ریختگی نداشت و وسایل خانه سر جایش بود. زن نوجوان هم مدام تاکید می‌کرد شوهرش خودکشی کرده است؛ اما معاینه جسد تازه‌داماد از سوی متخصصان پزشکی قانونی بخشی از حقایق را برای دیگر اعضای تیم تحقیق روشن کرد.

نتیجه تحقیقات اظهارات زن را زیر سوال می‌برد، چون نوع ضربه‌های چاقو طوری نبود که خود فرد بتواند آن‌ها را به خود بزند و خودکشی کند، بلکه ضربات دگرزنی بود. تازه‌داماد مورد حمله قرار گرفته و در درگیری با فردی زخمی شده و سپس فرار کرده بود،  بعد از آن خودش را به سمت حمام کشانده و آنجا جان باخته بود.

به‌هم‌ریخته نبودن خانه نیز فرضیه سرقت را منتفی می‌کرد. همچنین همسایه‌ها در تحقیقات گفتند این زوج با هم اختلافات شدیدی داشتند و همیشه صدای دعوا و درگیری‌شان را می‌شنیدند. حتی تعدادی از همسایه‌ها در مورد شب قبل هم صحبت کردند و از سر و صدای دعوای آن‌ها گفتند که در خانه به گوش می‌رسید.

همین سرنخ‌ها کافی بود تا نشان دهد به احتمال زیاد این مرد در پی اختلاف خانوادگی به قتل رسیده است؛ بنابراین ماموران همسر نوجوان او را بازداشت کردند.

تازه‌عروس در حال حاضر مدعی است در مرگ همسرش نقشی نداشته، اما اختلافات‌شان را هم انکار نکرده و گفت: به زور خانواده با شوهرم ازدواج کردم و همیشه اختلاف و درگیری و زد و خورد داشتیم. شب قبل هم جروبحث‌مان شد و رفتم خوابیدم. شوهرم در اتاق دیگر خوابید. صبح که بیدار شدم بروم صبحانه درست کنم تا او سر کارش برود، دیدم در مسیر حمام خودکشی کرده است. من قبلاً به او پیشنهاد داده بودم تا دیر نشده جدا شویم، اما قبول نمی‌کرد. شوهرم به خاطر شدت اختلاف‌هایی که داشتیم خودزنی کرده و خودش را کشته است.

در حال حاضر با توجه به ادعای این زن نوجوان فعلاً او به عنوان مظنون در قتل تازه‌داماد بازداشت شده است. در عین حال یک مرد هم در این پرونده بازداشت شده، چون طبق گفته بعضی از همسایه‌ها یک مرد از فامیل‌های دور مقتول بعد از قتل در اطراف خانه آن‌ها پرسه می‌زد که شناسایی و بازداشت شد و تحقیقات از این مرد و همسر مقتول ادامه دارد.

منبع: اعتماد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->