راکستار سیستم حمل سلاح GTA 6 را با الهام از یک بازی دیگرش متحول می‌کند وزیر ارتباطات: استفاده ۸۰ درصد مردم از فیلترشکن یعنی باید در سیاست فیلترینگ بازنگری کنیم واتس‌اپ دسترسی چت‌بات‌های عمومی به پلتفرمش را ممنوع می‌کند رونمایی از نسل سوم ربات‌های هوشمند پست | جهشی در هوشمندسازی زیرساخت‌های لجستیکی ایران تأثیر منفی چت‌بات‌ها و ابزارهای هوش مصنوعی بر بازدیدهای ویکی‌پدیا کشف شگفت‌انگیز آب سنگین در نزدیکی یک ستاره جوان موشک تاماهاک چیست؟ + تاریخچه، انواع و ویژگی‌های موشک کروز Tomahawk پروژه ملی استفاده از پنل‌های خورشیدی برای تامین برق آغاز شد اپل بند جدید Dual Knit را برای راحتی بیشتر کاربران ویژن پرو رونمایی کرد سامسونگ از بزرگ‌ترین نمایشگر LCD آمریکا رونمایی کرد درس‌هایی از جیتکس ۲۰۲۵ درباره امنیت و حاکمیت هوش مصنوعی اسفنج ژلاتینی، نوآوری محققان ایرانی در درمان‌های دندان‌پزشکی جزئیات بارش شهابی جبّاری در شامگاه ۲۹ مهر ۱۴۰۴ شهرداران شهرهای زیارتی کشور «سند راهبردی یکپارچه» امضا می‌کنند اضافه‌شدن دایرکت و چت گروهی به ChatGPT گوشی رباتیک آنر: موبایلی متفاوت که مشابهش را جایی نمی‌بینید + فیلم ایلان ماسک از ماهواره‌های اینترنتی جدید «استارلینک V۳» رونمایی کرد اپل برای سیزدهمین سال پیاپی در صدر ارزشمندترین برند‌های جهان ایستاد! لنوو کامپیوتر دسکتاپ گیمینگ «Blade ۷۰۰۰ P» را معرفی کرد + مشخصات و قیمت GTA ۶ و تحولات بزرگ راک‌استار؛ از تاریخ انتشار تا فناوری‌های تازه در وایس سیتی آیپد پرو M5 معرفی شد + مشخصات و قیمت
سرخط خبرها

توسعه فناوری واکسن ضدکرونا با استفاده از نانو ذرات

  • کد خبر: ۱۹۲۹۲
  • ۱۰ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۴:۰۹
توسعه فناوری واکسن ضدکرونا با استفاده از نانو ذرات
یکی از شرکت‌های بین‌المللی که پیش از این کارنامه موفقی در تولید واکسن برای ویروس‌های مختلف نظیر آنفلوانزا داشته، پس از دریافت اطلاعات مربوط به توالی DNA ویروس کرونا، کار روی ساخت واکسن برای مقابله با این ویروس را آغاز کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، شرکت نوواواکس (Novavax) درحال ساخت واکسنی برای مقابله با ویروس کرونا است، در این واکسن از نانوذرات استفاده شده است.

شرکت نوواواکس در گیتسبورگ مستقر بوده و سابقه‌ای طولانی در کار روی ویروس کرونا دارد؛ این شرکت در حال حاضر روی ساخت واکسن‌های مختلفی متمرکز است. از نکات برجسته در فعالیت‌های این شرکت آن است که این شرکت موفق به تولید واکسنی شده که می‌توان از آن برای مقابله با سندروم تنفسی کرونا ویروس خاورمیانه‌ای (Mers-Cov) استفاده کرد، همچنین کارهای پیش‌بالینی مرتبط با سندرم حاد تنفسی کرونا ویروس نیز انجام شده است.

در حال حاضر این شرکت در حال توسعه واکسنی است که در آن از توالی ژنتیکی ویروس‌کرونا که اولین بار در ووهان چین دیده شده، استفاده شده است.

براساس CDC، تاکنون بتا کرونا ویروس که با عنوان nCoV-۲۰۱۹ توسط سازمان بهداشت جهانی شناخته شده است، منجر به ۴۰ مورد بیماری ذات‌الریه در ووهان شده که براساس همین گزارش، این موضوع منجر به مرگ برخی بیماران شده است.

مسؤولان چینی به دنبال ارائه توالی ژنتیکی این ویروس جدید هستند که از این توالی‌ در توسعه دارو و واکسن استفاده شود. داده‌های مربوط به توالی DNA این ویروس می‌تواند به توسعه سریع ابزارهای تشخیصی و احتمالا تولید واکسن کمک کند.

شرکت نوواواکس در حال کار روی فناوری است که در آن از فناوری نانوذرات نوترکیب استفاده شده است، این فناوری می‌تواند سیستم ایمنی بدن را برای مقابله با این ویروس فعال کند. چنین فناوری‌هایی پیش از این در این شرکت مورد آزمایش‌های بالینی قرار گرفته، برای مثال واکسنی برای مقابله با آنفلوانزا با این نوع نانوذرات توسط این شرکت ساخته شده است.

این که شرکت نوواواکس با چه سرعتی بتواند این واکسن را به مرحله نهایی برساند مشخص نیست، این شرکت در سال ۲۰۱۳ تنها ۹۰ روز بعد از دریافت توالی DNA مربوط به ویروس آنفلوانزای H۷N۹ موفق به ساخت واکسن مربوط به آن شد.، همچنین این شرکت در سال ۲۰۱۷ فقط سه ماه بعد از دریافت ژن‌های مربوط به MERS واکسن حاوی نانوذرات برای مقابله با این بیماری را تولید کرد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->