سهم ۴۷ درصدی بیمه‌های تکمیلی از بازار | جیب مردم، قربانی هزینه‌های درمان تالارهای عروسی در حال ورشکست شدن هستند تأمین سوخت ژنراتور‌های تولید برق صنایع با ۳۰ برابر قیمت رشد قیمت طلا به کانال بالاتر در مشهد (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) دلار امروز در مشهد چند قیمت خورد؟ (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | کیوی با قیمت نجومی به بازار آمد قسط آورده نهضت ملی مسکن ۱۰۰ میلیون تومان شد | آورده متقاضی به ۶۰۰ میلیون تومان افزایش یافت بخشودگی ۱۰۰ درصدی جرائم دیرکرد در بانک ملی ایران | فرصت طلایی بدهکاران تا ۳۱ شهریور ۱۴۰۴ اختصاص ۴۲۵ میلیارد تومان اعتبار برای توسعه مکانیزاسیون کشاورزی خراسان رضوی استاندار خراسان رضوی: تور‌های صنعتی حلقه اتصال بین حوزه خدمات و صنعت است نظارت هوشمندانه بر داروخانه‌های گیاه‌پزشکی | جهاد کشاورزی مشهد در مسیر امنیت غذایی و سلامت محصولات ایران سومین تولیدکننده بزرگ خرما در جهان است بحران کم‌آبی در ۳۱ درصد از مزارع زعفران گناباد پیش‌بینی قیمت دلار چهارشنبه ۲۶ شهریور ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۲۶ شهریور ۱۴۰۴ یارانه نقدی به حساب دهک‌های اول تا سوم واریز شد (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) | هایما S۷ پرواز کرد قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) | ۲۰۷ اتوماتیک بیش از یک میلیارد و ۱۷۰ میلیون تومان چینی‌ها در انبار طلا رکورد شکستند (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) سختی کار مشاغل سخت و زیان‌آور حذف می‌شود؟ تداوم روند صعودی قیمت گوشت گوساله و گوسفندی در مشهد (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) خبر خوش وزیر نیرو برای پایان خاموشی‌ها هفته صنعت چرم و کفش: سایه مشکلات ارزی بر سر صنعت چرم و کفش عقب‌نشینی ۴۷ هزار پله‌ای شاخص بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) مشهد؛ قطب تولید کفش زنانه دست‌دوز کشور با سهم عمده در صادرات قیمت انواع سکه پارسیان اعلام شد (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) + جدول علت افزایش یکباره قیمت گوساله زنده چه بود؟ آیا خودرو در مسیر گران‌شدن است؟ (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) تعرفه پلکانی واردات خودرو غیرقانونی اعلام شد
سرخط خبرها

وام ۵٠٠ میلیونی به کدام گروه از دهه شصتی‌ها تعلق می‌گیرد؟

  • کد خبر: ۱۹۳۵۵۴
  • ۱۸ آبان ۱۴۰۲ - ۱۳:۵۳
وام ۵٠٠ میلیونی به کدام گروه از دهه شصتی‌ها تعلق می‌گیرد؟
حداکثر مدت بازپرداخت تسهیلات ۵٠٠ میلیارد ریالی به دهه شصتی‌ها ۳۶ ماه تعیین شده است. تسهیلات ارائه شده برمبنای عقد قرارداد قرض‌الحسنه و با کارمزد ۴ درصد است که سالانه و براساس مانده بدهی محاسبه و دریافت می‌شود و دهه شصتی‌ها باید دارای تابعیت جمهوری اسلامی ایران باشند.

به گزارش شهرآرانیوز اعطای تسهیلات ازدواج، جهیزیه و اشتغال به دهه شصتی‌هایی که امسال ازدواج کرده‌اند، اتفاق قابل توجهی است که در دولت سیزدهم شاهد آن هستیم.

این تسهیلات تا سقف یک میلیارد ریال برای ازدواج، تا سقف ۲ میلیارد ریال برای خرید جهیزیه و ۲ میلیارد ریال برای تسهیلات اشتغال و در راستای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت به زوج‌های متولد دهه ۶۰ اعطا می‌شود، اما بسیاری از زوجین دهه شصتی نتوانسته‌اند تسهیلات تعیین شده را دریافت کنند و این امر اعتراض آن‌ها را به‌دنبال داشته است، اما دلیل پرداخت نشدن این تسهیلات به تعدادی از زوجین دهه شصتی چه بوده است؟

به گفته معصومه فلاحیان، معاون بررسی‌های راهبردی معاونت ریاست‌جمهوری در امور زنان و خانواده این تسهیلات فقط به زوجین دهه شصتی تعلق می‌گیرد که در روستا‌ها یا شهر‌های کم‌جمعیت سکونت دارند.

فلاحیان دراین‌باره می‌گوید: «در این طرح متولدین دهه ۶۰ ساکن در مناطق روستایی و شهر‌های زیر ۲۰ هزار نفر جمعیت در صورت ازدواج و احراز شرایط از تسهیلات ازدواج، خرید اقساطی جهیزیه و اشتغال برخوردار می‌شوند.»

دومین شرطی که جامعه هدف دریافت تسهیلات تعیین شده را محدودتر می‌کند، تاریخ عقد زوجین است و همه زوجین دهه شصتی از این تسهیلات برخوردار نمی‌شوند. فلاحیان می‌گوید: «زوجینی که تاریخ تولد آن‌ها از اول فروردین سال ۱۳۶۰ تا پایان اسفند ماه سال ١٣٦٠ و تاریخ عقد آن‌ها از ۱۴۰۲/۰۳/۳۰ تا ۱۴۰۲/۱۲/۲۹ باشد، شرایط دریافت تسهیلات را دارند.»

علت تعیین این محدوده زمانی به زمان تصویب و اجرایی شدن این قانون برمی گردد. بر اساس قوانین کشور، قوانین عطف به ماسبق نمی‌شوند و مصوبات زمانی ضمانت اجرا پیدا می‌کنند که مراحل طرح تا تصویب را طی کرده، به قوانین قابل اجرا تبدیل شوند. فلاحیان ثبت نام را اولین مرحله دریافت تسهیلات عنوان می‌کند و می‌گوید: «زوج‌های دارای شرایط ساکن روستا‌ها با مراجعه به درگاه معاونت امور زنان ریاست‌جمهوری (www.women.gov.ir)، می‌توانند از نحوه ثبت نام آگاه شده و نام‌نویسی کنند.»

حداکثر مدت بازپرداخت تسهیلات ۵٠٠ میلیارد ریالی به دهه شصتی‌ها ۳۶ ماه تعیین شده است. تسهیلات ارائه شده برمبنای عقد قرارداد قرض‌الحسنه و با کارمزد ۴ درصد است که سالانه و براساس مانده بدهی محاسبه و دریافت می‌شود و دهه شصتی‌ها باید دارای تابعیت جمهوری اسلامی ایران باشند.

وام خرید اقساطی جهیزیه به‌صورت کالاکارت اعطا می‌شود و متقاضی تسهیلات کالا کارت باید حداکثر ظرف مدت ٢ ماه از تاریخ اعطا تسهیلات، نسبت به خرید کالا و یا خدمات از شبکه پذیرندگان اقدام نماید، در غیر اینصورت، بانک نسبت به تسویه تسهیلات مزبور ازمحل حساب‌های گیرنده تسهیلات نزد بانک، بدون نیاز به انجام هرگونه تشریفات قانونی و اداری و قضایی اقدام خواهد کرد. همچنین نوع ضمانت تسهیلات گیرندگان بر اساس اعتبارسنجی سامانه ضمان بانک صورت می‌پذیرد که ممکن است یک ضامن یا سفته الکترونیکی تعیین شود.

منبع: فرارو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->