اعتراف ترامپ به اطلاع‌داشتن از حمله اسرائیل به قطر جمهوری آذربایجان بمباران قطر توسط اسرائیل را محکوم نکرد عراقچی: در کنار برادران قطری و فلسطینی خود ایستاده‌ایم کالاس: توافق ایران و آژانس، گامی سرنوشت‌ساز برای دیپلماسی هسته‌ای است حمله یمن به اراضی اشغالی با موشک هایپرسونیک فلسطین ۲ + فیلم (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) پزشکیان در گفت‌وگو با امیر قطر: ایران در کنار قطر ایستاده است امیر قطر خطاب به ترامپ: حمله اسرائیل را نقض حاکمیت و امنیت‌مان می‌دانیم ترامپ نقض حاکمیت قطر را محکوم کرد هشدار داغ روسیه به اروپا: زمستان سرد و کمبود گاز در راه است! عراقچی: ایران همکاری پادمانی با آژانس را با چارچوب جدید ادامه می‌دهد گروسی پس از دیدار با عراقچی: بر سر جزئیات از سرگیری بازرسی در ایران به توافق رسیدیم با حمله صهیونیست‌ها به قطر، معلوم شد حق با خیبرشکن ایران است کشته و مجروح شدن ۳ شهروند قطری در حمله اسرائیل (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) کاخ سفید: قطر از حمله اسرائیل مطلع شده بود تفاهم ایران و آژانس بین المللی انرژی اتمی (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) عراقچی با رئیس‌جمهور مصر دیدار کرد (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) اولین واکنش حماس به حمله اسرائیل برای ترور رهبران این جنبش در دوحه قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) واکنش انگلیس به حمله اسرائیل به دوحه قطر بیانیه حزب الله لبنان درباره حمله رژیم صهیونیستی به قطر واکنش پزشکیان به حمله اسرائیل به قطر | رئیس جمهور: رژیم صهیونی هیچ مرزی برای جنایت قائل نیست تایید شهادت ۵ نفر بر اثر حمله اسرائیل به دوحه قطر + اسامی و تصاویر شهدا (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) واکنش پاکستان به حمله اسرائیل به قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) عملیات دوحه، سایه سنگین ترور بر خاورمیانه| بررسی ابعاد حمله امروز رژیم صهیونیستی به قلب قطر (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) مقام کاخ سفید: ترامپ از حمله اسرائیل به قطر مطلع بود میانجیگری قطر میان رژیم صهیونیستی و حماس تعلیق شد پیام پزشکیان به سران و مردم کشورهای اسلامی | زمانه ما نیازمند اقتدا به «پیام‌آور اخلاق و عدالت و حقوق انسانی» است نتانیاهو بر حمله به نشست سران حماس در دوحه نظارت مستقیم داشت (۱۸ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بیش از ۳ هزار دانش‌آموز فلسطینی شهید و ۴۵ مدرسه ویران شده است

  • کد خبر: ۱۹۴۴۰۳
  • ۲۳ آبان ۱۴۰۲ - ۱۰:۰۵
بیش از ۳ هزار دانش‌آموز فلسطینی شهید و ۴۵ مدرسه ویران شده است
منابع فلسطینی آماری از دانش آموزان و معلمانی که به دست صهیونیست‌ها از اکتبر گذشته تاکنون به شهادت رسیده‌اند، منتشر کردند، بیش از سه هزار دانش آموز فلسطینی تاکنون شهید شده اند.

به گزارش شهرآرانیوز، منابع فلسطینی به آماری جدید از دانش آموزانی اشاره کردند که به دست صهیونیست‌ها به شهادت رسیده‌اند.

سازمان مرکزی آمار فلسطینی اعلام کرد که ۳۱۴۱ دانش آموز در غزه و کرانه باختری و ۱۳۰ معلم و کارمند آموزش و پرورش از زمان شروع حملات رژیم صهیونیستی در اکتبر گذشته به شهادت رسیده اند.

همچنین بر اساس این گزارش، ۴۸۶۳ نفر از دانش آموزان بر اثر حملات رژیم صهیونیستی زخمی شده‌اند که ۴۶۱۳ نفر از آن‌ها در غزه و ۲۵۰ دانش آموز در کرانه باختری بوده‌اند.

رژیم صهیونیستی همچنین ۶۷ دانش آموز را بازداشت کرده که همگی آن‌ها از کرانه باختری بوده‌اند.

طبق این آمار، همچنین ۴۵ مدرسه در غزه کاملا ویران شده و ۵۰ مدرسه وابسته به آنروا (آژانس امداد و کاریابی آوارگان فلسطینی) در معرض حملات رژیم صهیونیستی قرار گرفته‌اند.

همچنین طبق این آمار، همه مدارس در غزه از زمان شروع حملات تعطیل شده‌اند و حدود ۶۰۸ هزار دانش آموز از حق آموزش محروم شده‌اند.

۱۴۵ ساختمان آنروا و ۷۰ مدرسه دولتی در غزه به عنوان مرکز اسکان آوارگان اختصاص یافته است.

این درحالی است که تعداد شهدای حملات ارتش رژیم صهیونیستی به غزه از هفتم اکتبر تاکنون به ۱۱۲۴۰ نفر رسیده است و ۴۶۳۰ نفر از این تعداد را کودکان و ۳۱۳۰ نفر از آنان را زنان تشکیل می‌دهند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->