زمان واریز یارانه شهریور ۱۴۰۴ اعلام شد | یارانه شهریور با یک تفاوت آشکار واریز می‌شود بازگشت یارانه نقدی برخی خانوارها با تجدیدنظر دهک بندی‌ها قیمت برنج ایرانی در بازار چقدر است؟ (۱۹ شهریور ۱۴۰۴) ریزش قیمت دلار شروع شد | دلار امروز در مشهد چقدر شد؟ (۱۹ شهریور ۱۴۰۴) واگذاری سهام شرکت سایپا فعلا منتفی شد آغاز به ساخت مگاپروژه خورشیدی در مه‌ولات خراسان رضوی توسط وزیر نیرو کالابرگ الکترونیکی امروز شارژ شد (۱۹ شهریور ۱۴۰۴) | سرپرستان خانوار حسابشان را چک کنند + جزئیات بورس در هفته سوم شهریور ۱۴۰۴ بازدهی داشته است بخشودگی جرائم مالیاتی اصناف تا سقف ۱۰ میلیون تومان + جزئیات پیش‌بینی قیمت دلار | سرکوب دلار با اهرم خبر‌های سیاسی؛ دلار ۱۰۰ هزار تومان شد! نفت جهانی در پی تنش‌های جدید خاورمیانه گران شد (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌بینی قیمت طلا و سکه | آیا کاهش شتاب رشد قیمت‌ها در بازار طلا و سکه ادامه خواهد یافت؟ موقوفات، زیرساخت‌های اقتصادی خراسان رضوی | روایتی از ارتقای مستمر بهره‌وری در ۲۷ هزار موقوفه استان تأکید معاون عمرانی استاندار خراسان رضوی بر لزوم مشارکت شبکه بانکی در پروژه‌های آزادراهی + فیلم پورشه 911 توربو S مدل 2026 رونمایی شد + مشخصات فنی و امکانات | نیرومندترین نسخه در تاریخ قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) | افزایش ۶۰ میلیونی تویوتا کرولا بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) | دنا پلاس چقدر شد؟ چنددرصد بازار خودروهای ایران را وارداتی‌ها تشکیل می‌دهند؟ تولید بی‌سابقه حوزه زنبورداری در خراسان رضوی پیش‌بینی افزایش تدریجی تولید تخم‌مرغ برای امسال در شهرستان مشهد خرید انواع رله و سنسور صنعتی از بایا کنترل ۸۹ درصد زوج‌های خراسان رضوی در صف دریافت وام ازدواج + فیلم شورای رقابت عرضه خودروهای مشمول قیمت‌گذاری در بورس کالا را غیرقانونی اعلام کرد طلافروشی‌های مشهد فردا (۱۹ شهریور ۱۴۰۴) تعطیل هستند معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی: نرخ بیکاری خراسان رضوی در بهار ۱۴۰۴ به ۴/۹ درصد رسید بورس به تعادل رسید | حجم و ارزش معاملات رشد کرد (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) قیمت تخم‌مرغ در مشهد اعلام شد | شنیسل مرغ، ماهی، جگر و کله‌پاچه چند؟ (۱۸ شهریور ۱۴۰۴) + جدول یک نماینده مجلس: به‌زودی شاهد تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی در کشور خواهیم بود |  «قرارداد معین» در راه است (۱۸ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

لزوم استفاده از ظرفیت‌های مردمی در حوزه مسکن

  • کد خبر: ۱۹۴۶۹۶
  • ۲۴ آبان ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۱
لزوم استفاده از ظرفیت‌های مردمی در حوزه مسکن
معاون امور عمرانی استانداری خراسان رضوی گفت: در جایی که مردم به میدان آمدند و از ظرفیت‌های آن‌ها استفاده شد موفق‌تر بودیم.
بیتا سخایی
خبرنگار بیتا سخایی

به گزارش شهرآرانیوز، جواد خدایی، در دهمین کنفرانس ملی و سومین کنفرانس بین‌المللی برنامه‌ریزی و مدیریت شهری که امروز، ۲۴ آبان ماه برگزار شد، عنوان کرد: واقعیت اینکه مسئله مسکن حداقل به شش هفت دهه قبل باز‌می‌گردد. آنچه در تجربه یک دوسال اخیر برای ما مسجل شد این بود که در جایی که مردم به میدان آمدند و از ظرفیت‌های آن‌ها استفاده شد، موفق‌تر بودیم.

وی با اشاره به اینکه در حال تجربه دو مدل تأمین مسکن برای مردم هستیم، ادامه داد: مدل اول، ساخت مسکن به نیابت از مردم توسط مجموعه کارگزاران و انبوه‌سازانی است که در سال‌های اخیر تجربه شده است، تجربه مسکن مهر از جمله موارد در این خصوص است. مدل دوم تجربه‌ای است که ما زمینه حضور مردم را برای ساخت مسکن فراهم می‌کنیم. بر این اساس نقش دولت از تصدی‌گری به تسهیل‌گری تغییر خواهد کرد. در تجربیات این مدل در چندماه اخیر در استان خراسان رضوی بیش از هزار واحد به بهره‌برداری رسیده و مردم در حال سکونت در آن‌ها هستند.

معاون امور عمرانی استانداری خراسان رضوی با بیان برخی مشقت‌های دولت در زمینه تأمین زمین، اظهار کرد: در مدت هشت سال برنامه‌ریزی و اجرای مسکن مهر در استان خراسان رضوی، حدود ۲۵۰هکتار زمین برای مسکن مهر تأمین شده بود. همچنین ۷۵۰هکتار زمین از داخل محدوده شهری مورد استفاده قرار گرفت. باتوجه به اینکه در شروع کار با اینکه تقریباً زمینی در محدوده شهری در اختیار دولت نداشتیم، دست دولت نسبت به تأمین زمین خالی بود و تأمین زمین در فرایندی سریع کار بسیار مشکلی بود.

خدایی ادامه داد: تجربه مسکن مهر ما با آپارتمان‌سازی ما، باعث شد مردم به مسئله ساخت مسکنی که توسط دولت باشد، ذهنیت خوبی نداشته باشند، اما بسیاری از مردمی که در مسکن مهر ساکن هستند امروز قدردان دولت هستند.

وی با اشاره به تجربه بازدید اخیر خود در جغتای، عنوان کرد: باید توجه داشت که یکی از شروط ورود به طرح نهضت ملی مسکن برای هرمتقاضی این است که ۴۰میلیون تومان به عنوان آورده اولیه خود بیاورد و ما تقریباً در همه استان‌ها با این مسئله مواجه هستیم؛ چون مردم ۴۰ میلیون خود را نمی‌آورند. به نظر می‌رسد تجارب این‌چنینی در حوزه بازآفرینی نشان می‌دهد احتمالاً ما موفقیت‌های بیشتری خواهیم داشت. امیدوارم بتوانیم در حاشیه شهر مشهد هم این تجربه را داشته باشیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->