فرماندار مشهد خبر داد: تکمیل ظرفیت ۶۰ درصدی هتل‌های مشهد هشدارها درباره ناترازی تولید و مصرف برق دوباره جدی شد | خاموشی‌ها ادامه می‌یابد آخرین وضعیت بازار رمزارز‌ها در جهان| تتر، بیت‌کوین سبز استخراج می‌کند قیمت جدید برنج اعلام شد (۱۳ تیر ۱۴۰۴) قیمت طلا امروز در مشهد چقدر است؟ (۱۲ تیر ۱۴۰۴) صنایع انرژی‌بر چقدر به تکلیف قانونی ساخت نیروگاه برق عمل کرده‌اند؟ پیش‌بینی بازار سهام در روز‌های آینده | جهش نرخ ارز نخواهیم داشت (۱۲ تیر ۱۴۰۴) بررسی قیمت خودرو در بازار آزاد (۱۲ تیر ۱۴۰۴) قیمت دینار عراق در آستانه تاسوعا و عاشورای حسینی چقدر است؟ (۱۲ تیر ۱۴۰۴) قیمت پرفروش‌ترین موبایل‌های سامسونگ در مشهد (۱۲ تیر ۱۴۰۴) + جدول قیمت شکر در ایام محرم چقدر است؟ (۱۲ تیر ۱۴۰۴) پیش‌ثبت‌نام محصولات ایران‌خودرو از امروز (پنجشنبه، ۱۲ تیر ۱۴۰۴) آغاز شد + جدول و مشخصات خودرو‌ها آغاز عرضه ارز اربعین ۱۴۰۴، به‌زودی | ۲۰۰ هزار دینار به هر متقاضی خرید تعلق می‌گیرد دفترچه آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی اصلاح شد | آخرین مهلت ثبت نام چه روزی است؟ کاهش ناترازی برق به ۱۴ هزار مگاوات رسید (۱۲ تیر ۱۴۰۴) در دومین هفته تیرماه، چه بر سر بورس آمد؟ مبلغ و جزئیات خرید با کالابرگ الکترونیکی برای دهک‌های مختلف چقدر است؟ + فیلم صادرات خراسان رضوی در آستانه بحران است | کاهش ۱۲ درصدی صادرات کشور در سه‌ماهه نخست ۱۴۰۴ قیمت طلای جهانی در بازار امروز (۱۲ تیرماه ۱۴۰۴) اعلام شد سقف افزایش نهایی قیمت خودرو حدود ۱۵ درصد است نرخ امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۲ تیر ۱۴۰۴) | صعود دوباره طلا به کانال ۹۲ هزار تومان ضرورت نگرش جدید در حوزه سیاست‌های شهرسازی پس از جنگ ۱۲روزه پرواز‌ها از فرودگاه مشهد به ۲۱ مسیر خارجی برقرار شد (۱۲ تیر ۱۴۰۴) جزئیات حمایت شبکه بانکی از بازار سرمایه و سهامداران اعلام شد (۱۲ تیر ۱۴۰۴) کاهش قیمت نفت به ۶۰دلار با تداوم ثبات در منطقه تشکیل مرکز رسیدگی آنی به فرصت‌های سرمایه‌گذاری در خراسان رضوی | به‌زودی شهرک‌های صنعتی جدید در استان تأسیس می‌شوند شهرک‌های صنعتی ویژه صادرات در استان احداث می‌شوند | گره‌گشایی از مشکل شهرک‌های صنعتی، یک‌بار برای همیشه انحصار خودروسازان عامل اصلی رکود بازار خودرو است نرخ بلیت اتوبوس افزایش نیافته است | مردم گران‌فروشی‌ها را گزارش دهند
سرخط خبرها

لزوم استفاده از ظرفیت‌های مردمی در حوزه مسکن

  • کد خبر: ۱۹۴۶۹۶
  • ۲۴ آبان ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۱
لزوم استفاده از ظرفیت‌های مردمی در حوزه مسکن
معاون امور عمرانی استانداری خراسان رضوی گفت: در جایی که مردم به میدان آمدند و از ظرفیت‌های آن‌ها استفاده شد موفق‌تر بودیم.
بیتا سخایی
خبرنگار بیتا سخایی

به گزارش شهرآرانیوز، جواد خدایی، در دهمین کنفرانس ملی و سومین کنفرانس بین‌المللی برنامه‌ریزی و مدیریت شهری که امروز، ۲۴ آبان ماه برگزار شد، عنوان کرد: واقعیت اینکه مسئله مسکن حداقل به شش هفت دهه قبل باز‌می‌گردد. آنچه در تجربه یک دوسال اخیر برای ما مسجل شد این بود که در جایی که مردم به میدان آمدند و از ظرفیت‌های آن‌ها استفاده شد، موفق‌تر بودیم.

وی با اشاره به اینکه در حال تجربه دو مدل تأمین مسکن برای مردم هستیم، ادامه داد: مدل اول، ساخت مسکن به نیابت از مردم توسط مجموعه کارگزاران و انبوه‌سازانی است که در سال‌های اخیر تجربه شده است، تجربه مسکن مهر از جمله موارد در این خصوص است. مدل دوم تجربه‌ای است که ما زمینه حضور مردم را برای ساخت مسکن فراهم می‌کنیم. بر این اساس نقش دولت از تصدی‌گری به تسهیل‌گری تغییر خواهد کرد. در تجربیات این مدل در چندماه اخیر در استان خراسان رضوی بیش از هزار واحد به بهره‌برداری رسیده و مردم در حال سکونت در آن‌ها هستند.

معاون امور عمرانی استانداری خراسان رضوی با بیان برخی مشقت‌های دولت در زمینه تأمین زمین، اظهار کرد: در مدت هشت سال برنامه‌ریزی و اجرای مسکن مهر در استان خراسان رضوی، حدود ۲۵۰هکتار زمین برای مسکن مهر تأمین شده بود. همچنین ۷۵۰هکتار زمین از داخل محدوده شهری مورد استفاده قرار گرفت. باتوجه به اینکه در شروع کار با اینکه تقریباً زمینی در محدوده شهری در اختیار دولت نداشتیم، دست دولت نسبت به تأمین زمین خالی بود و تأمین زمین در فرایندی سریع کار بسیار مشکلی بود.

خدایی ادامه داد: تجربه مسکن مهر ما با آپارتمان‌سازی ما، باعث شد مردم به مسئله ساخت مسکنی که توسط دولت باشد، ذهنیت خوبی نداشته باشند، اما بسیاری از مردمی که در مسکن مهر ساکن هستند امروز قدردان دولت هستند.

وی با اشاره به تجربه بازدید اخیر خود در جغتای، عنوان کرد: باید توجه داشت که یکی از شروط ورود به طرح نهضت ملی مسکن برای هرمتقاضی این است که ۴۰میلیون تومان به عنوان آورده اولیه خود بیاورد و ما تقریباً در همه استان‌ها با این مسئله مواجه هستیم؛ چون مردم ۴۰ میلیون خود را نمی‌آورند. به نظر می‌رسد تجارب این‌چنینی در حوزه بازآفرینی نشان می‌دهد احتمالاً ما موفقیت‌های بیشتری خواهیم داشت. امیدوارم بتوانیم در حاشیه شهر مشهد هم این تجربه را داشته باشیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->