پیشرفت ۸۵ درصدی بوستان بانوان طرق مشهد| افتتاح پروژه در شهریورماه ۱۴۰۴ تخفیف ۲۰ درصدی رفع نقص خودرو در مشهد + آدرس تعمیرگاه‌های منتخب درباره کوچه «شهیدان خوراکیان‌۲» در مشهد | رونقی که با ساخت یک بیمارستان خارجی شروع شد سهم بانوان در زیست‌بوم فناوری باید به رسمیت شناخته شود ایستگاه استقبال از زائر منطقه ۷ مشهد، باید قبل از ماه صفر تکمیل شود گلایه‌های مردم از خدمات جمعه بازار خودرو مشهد | منتظر تحویل زمین برای توسعه هستیم هوای کلانشهر مشهد بالاخره سالم شد (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) ۱۲۵ کیلومتر بهسازی و روکش آسفالت در محور‌های فرعی و اصلی استان خراسان رضوی به احترام مردم کار کنیم نگاهی به وضعیت مجتمع های میان راهی در  خراسان رضوی | کمین مرگ در جاده‌های بی‌سرپناه آغاز جشنواره تخفیف‌های ویژه ایام ولایت ۱۴۰۴ در ۱۳ فروشگاه منتخب شهرما در مشهد رغبت‌نداشتن سرمایه‌گذاران به سرمایه‌گذاری در صنعت محصولات لبنی | واحد‌های تولید محصولات لبنی خراسان بی‌علاقه به تولید شیر مدارس بسیج تمام ظرفیت‌های شهرداری مشهد در دهه ولایت ۱۴۰۴ | از فضاآرایی تا تقویت حمل‌ونقل عمومی و خدمات ایمنی اجرای اصلاح الگوی کاشت فضای سبز خیابان کوهسنگی در مشهد برنامه پرواز‌های بازگشت زائران حج تمتع خراسان‌‌های رضوی و شمالی به مشهد + جدول زمانی روایتی کوتاه از تاریخ دوچرخه در مشهد به بهانه روز جهانی آن | گشتن با مرکب شیطان در شهر! سرای عزیزاله‌اف، بهشت ارزان‌قیمت‌ها شتاب در تکمیل ایستگاه‌های کلیدی مترو مشهد | قلندرشریف: ایستگاه میدان بسیج در موعد مقرر به بهره‌برداری می‌رسد بهره‌برداری از «ایوان سلام» در پایانه مسافربری مشهد تا شهریور ۱۴۰۴ آرامگاه پیر مشهد | نگاهی به تغییرات مقبره «پیر پالان‌دوز»
سرخط خبرها

هوای مشهد گرم، سرد و بارانی

  • کد خبر: ۱۹۴۸۰
  • ۱۱ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۸:۲۱
هوای مشهد گرم، سرد و بارانی
هوای مشهد بارانی می شود.

به گزارش شهرآرانیوز، اداره کل هواشناسی خراسان رضوی امروز در اطلاعیه ای اعلام کرد:

 

سامانه ناپایدار و بارشی از بعدازظهر فردا دوشنبه (۹۸/۱۲/۱۲) وارد استان شده و افزایش ابرناکی، افزایش سرعت وزش باد و در پاره‌ای نقاط وزش باد شدید، بتدریح بارش باران و برف و تشکیل مه همراه با کاهش محسوس دما (بویژه نیمه شمالی) را به دنبال دارد.

 

 
مخاطره‌های این سامانه شامل افزایش شدت وزش باد و بارش برف و باران در غالب نقاط استان بویژه نیمه شمالی،  کاهش دما روزانه بین ۸ تا ۱۰ درجه سلسیوس،  رگبار باران در نواحی مستعد توام با رعد و برق با احتمال بارش تگرگ و آبگرفتگی،  در نواحی سردسیر و کوهستانی بارش باران و برف بتدریج بارش برف همراه با کولاک و تشکیل مه و کاهش میدان دید می‌باشد.


این سامانه تا روز چهارشنبه ۹۸/۱۲/۱۴ ادامه دارد.


 احتمال آبگرفتگی و ایجاد رواناب، کولاک برف بویژه در محور‌های کوهستانی، لغزندگی معابر و جاده‌ها،  کاهش میدان دید، کاهش دما بین ۸ تا ۱۰ درجه سلسیوس و اختلال در سیستم حمل و نقل استان وجود دارد.

به هم استانی‌ها توصیه می‌شود در تردد‌های جاده‌ای احتیاط کرده، تجهیزات زمستانی را به همراه داشته، در حاشیه رودخانه‌ها تردد و توقف نکنند و از صعود به ارتفاعات و مناطق کوهستانی خودداری کنند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->