لفاظی نماینده آمریکا در سازمان ملل علیه ایران: از جاه طلبی دست بردارید سرپرست سفارت ایران در کابل: نیازمند توافقی با افغانستان برای منابع آبی مشترک هریرود هستیم ایروانی: آمریکا سرمنشاء واقعی بی‌ثباتی در منطقه است لاریجانی: نشست کوچک شرم‌الشیخ جای ایران اسلامی نبود | شورای امنیت هیچ خاصیتی ندارد پزشکیان: بابت نقص‌ها و نارسایی‌ها از مردم عذرخواهی می‌کنم | از مشکلات عبور خواهیم کرد هشدار صریح پوتین: واکنش شدید به حمله با موشک «تام‌هاوک» خواهیم داشت شمار شهدای جنگ غزه به ۶۸۲۸۰ نفر رسید (یکم آبان ۱۴۰۴) نتانیاهو دستور توقف طرح‌های الحاق کرانه باختری را صادر کرد معاونت اموراجتماعی دادگستری خراسان رضوی پای کار صنایع تولیدی هشدار ترامپ به اسرائیل: الحاق کرانه باختری رخ نخواهد داد | نتانیاهو اشتباه تاکتیکی بزرگی کرد نایب‌رئیس اتاق بازرگانی ایران: خراسان رضوی، سرآغاز افق توسعه ملی است | آژانس سرمایه‌گذاری و توسعه تجارت کشور تشکیل می‌شود پزشکیان: مدارس کانکسی ‌قابل‌پذیرش نیست | نباید بپذیریم فرزندان‌مان در این مدارس آموزش ببینند واکنش وزیر افراطی اسرائیل به سخنان ترامپ واکنش سازمان همکاری اسلامی به تصمیم کنست برای الحاق کرانه باختری عراقچی در جمع خبرنگاران: مهمتر از برداشتن تحریم‌ها، بی‌اثرسازی و خنثی‌کردن تحریم‌ها است + فیلم عراقچی: نتایج اجلاس مشهد، دستورکار اجرایی سفرای ایران در کشور‌های همسایه می‌شود + فیلم از احیای شاهراه‌های تجاری استان‌ها تا صدور ویزای ویژه برای زائران مشهد | مصوبات کارگروه‌های تخصصی اجلاس دیپلماسی استانی اعلام شد آیین اختتامیه دومین نشست منطقه‌ای دیپلماسی استانی در مشهد مقدس برگزار شد شهادت ۱۴ نفر در غزه، طی ۲۴ ساعت گذشته (یکم آبان ۱۴۰۴) پزشکیان: استان آذربایجان بهترین مکان برای توسعه تجارت و سرمایه‌گذاری است حمله هوایی گسترده اسرائیل به شمال و شرق لبنان (یکم آبان ۱۴۰۴) + فیلم صالحی‌امیری: طرح جامع «توس» با نگاه ملی و بلندمدت دنبال می‌شود نشست هم‌ا‌ندیشی نخبگان اندیشه‌ورز مشهد با وزیر امور خارجه برگزار شد امیر صباحی‌فرد: هرگونه تهدید با پاسخی سخت مواجه می‌شود آیت‌الله علم‌الهدی: رسالت روحانیت حفظ پویایی و استمرار در توسعه معارف دینی است | خدمت به امام زمان (عج) محدود به زمان و شرایط خاصی نمی‌شود
سرخط خبرها

سی‌ان‌ان ادعای اسرائیل درباره وجود تونل‌ در بیمارستان الشفاء را رد کرد

  • کد خبر: ۱۹۴۸۷۰
  • ۲۵ آبان ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۴
سی‌ان‌ان ادعای اسرائیل درباره وجود تونل‌ در بیمارستان الشفاء را رد کرد
یک شبکه آمریکایی اعلام کرد که هیچ مدرک و نشانه‌ای دال بر وجود شبکه تونلی زیر مجتمع پزشکی الشفاء وجود ندارد.

به گزارش شهرآرانیوز درحالی که اشغالگران به بهانه وجود «تونل‌های مقاومت» در مجتمع پزشکی الشفاء این بیمارستان را تبدیل به پادگان نظامی کرده و حملات وحشیانه زمینی و هوایی به این مجتمع پزشکی را با شدت ادامه می‌دهند، شبکه آمریکایی سی ان ان امروز پنجشنبه گزارش داد که هیچ مدرکی دال بر کشف شبکه تونلی در زیر بیمارستان الشفاء توسط ارتش اسرائیل وجود ندارد.

سی‌ان‌ان با اشاره به اینکه حدود ۳ هفته قبل سخنگوی ارتش اسرائیل در یک کنفرانس مطبوعاتی مدعی شده بود که یک شبکه چندسطحی از تونل‌های حماس در بیمارستان الشفاء وجود دارد، تاکید کرد قطعا هیچ مدرک و نشانه‌ای نیست که نشان بدهد نیرو‌های اسرائیلی یک شبکه تونلی در زیر مجتمع پزشکی الشفاء کشف کرده باشند.

پیش از این نیز بعد از حمله وحشیانه نیرو‌های اشغالگر به مجتمع پزشکی الشفاء، سازمان دیده‌بان حقوق بشر اعلام کرد که اسرائیل هیچ مدرکی دال بر استفاده حماس از مراکز پزشکی و بیمارستان‌ها در نوار غزه ارائه نداده و ما خواستار تحقیق درباره حملات اسرائیل به بیمارستان‌ها و زیرساخت‌های پزشکی غزه هستیم و این حملات را جنایات جنگی می‌دانیم.

این سازمان بین‌المللی در ادامه تاکید کرد، نتایج تحقیقات ما نشان می‌دهد که ادعا‌های اسرائیل (درباره استفاده مقاومت فلسطین از بیمارستان‌ها برای اهداف نظامی) درست نیست و نمی‌توان آن‌ها را تایید کرد. ما مجددا تاکید می‌کنیم که بیمارستان‌ها و مراکز پزشکی جزء مکان‌های غیرنظامی هستند که طبق قوانین بین‌المللی و قوانین جنگی باید تحت محافظت باشند.

بهانه اشغالگران برای توجیه جنایات خود در بیمارستان‌ها از جمله بیمارستان الشفاء «وجود تونل‌های مقاومت در بیمارستان و استفاده نظامی نیرو‌های مقاومت» از این بیمارستان است؛ ادعایی که حتی سازمان‌های بین‌المللی نیز آن را رد می‌کنند و مقاومت فلسطین و دولت غزه بار‌ها درخواست انجام تحقیقات بین‌المللی درباره بیمارستان‌ها را داده‌اند تا دروغ اشغالگران افشا شود، اما صهیونیست‌ها اجازه ورود تیم‌های بین‌المللی به بیمارستان را نمی‌دهند.

سازمان دیده بان حقوق بشر اروپا-مدیترانه در این زمینه اعلام کرد اینکه اسرائیل به هیچ یک از طرف‌های بین‌المللی اجازه حضور در بیمارستان را نمی‌دهد شک و تردید‌های زیادی درباره داستان بعدی که اسرائیل می‌خواهد درباره این بیمارستان بسازد ایجاد می‌کند. ارتش اسرائیل مجتمع پزشکی الشفاء را تبدیل به یک پادگان نظامی و مرکزی برای بازداشت و آزار و شکنجه بیماران و آوارگان و کادر پزشکی کرده است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->