جزئیات مذاکرات ایران و آژانس از زبان وزیر امور خارجه: در متن توافق با آژانس صراحتا قانون مجلس پذیرفته شده است قالیباف در پیامی به رئیس مجلس قطر: اتحاد جهان اسلام، راه مقابله قاطع با رفتار‌های بی‌پروای رژیم صهیونی است حضور وزیر نیرو در خراسان رضوی | بهره‌برداری و کلنگ‌زنی چند کلان‌پروژه در حوزه آب و برق در سفر علی آبادی به تربت حیدریه (۱۹ شهریور ۱۴۰۴) مذاکرات قاهره؛ تهران مسیر بازگشت آژانس را بازگذاشت نیروهای نظامی نپال مقررات حکومت نظامی را تشدید کردند مراسم گرامیداشت عید بزرگ ولادت پیامبر اعظم(ص) و امام صادق(ع) در حسینیه امام خمینی(ره) پایگاه نظامی در کره جنوبی منفجر شد (۱۹ شهریور ۱۴۰۴) نماینده رئیس جمهور: همکاری‌های تهران و بغداد در زمینه‌های مختلف در حال پیشرفت است جولانی با صدور ویزای آمریکا در نشست سازمان ملل شرکت خواهد کرد برگزاری دهمین دور گفت‌وگوهای حقوق‌بشری جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه صدور گواهینامه موتور برای بانوان ممنوعیت قانونی ندارد؛ خلاء دارد عارف: آمادگی کامل نیروهای مسلح برای برخورد قاطع با هرگونه شیطنت دشمنان وزیر نیرو: وعده تحقق ۷۰۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی تا پایان سال اتفاق خواهد افتاد سید حسن خمینی: تجاوز گستاخانه رژیم صهیونیستی به قطر، درستی هشدارهای ۵۰ سال قبل امام را به رخ جهانیان کشید اخبار جدید از حمله تروریستی اسرائیل به قطر؛ از هماهنگی دقیق با آمریکا تا استفاده از آسمان چند کشور عربی گستاخی سفیر رژیم صهیونیستی در واشینگتن: دفعه بعدی رهبران حماس را هدف می‌گیریم بیانات رهبر انقلاب درباره اقتدا به نبی مکرم اسلام(ص) در زندگی فردی و اجتماعی | اُسوه حسنه + فیلم مقام وزارت امور خارجه در مشهد: نام‌گذاری «سال وحدت امت اسلامی» در سازمان همکاری اسلامی تصویب شد هدف قانون‌گذار از ارائه کالابرگ، تأمین کالای اساسی به نرخ ثابت بود اسلام آباد تجاوز هوایی اسرائیل به قطر را محکوم کرد شورای امنیت درباره حمله رژیم صهیونیستی به قطر تشکیل جلسه خواهد داد لاریجانی: پیام حمله رژیم صهیونیستی به قطر قدرت نمایی در آینده است اعتراف ترامپ به اطلاع‌داشتن از حمله اسرائیل به قطر جمهوری آذربایجان بمباران قطر توسط اسرائیل را محکوم نکرد عراقچی: در کنار برادران قطری و فلسطینی خود ایستاده‌ایم کالاس: توافق ایران و آژانس، گامی سرنوشت‌ساز برای دیپلماسی هسته‌ای است حمله یمن به اراضی اشغالی با موشک هایپرسونیک فلسطین ۲ + فیلم (۱۸ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سی‌ان‌ان ادعای اسرائیل درباره وجود تونل‌ در بیمارستان الشفاء را رد کرد

  • کد خبر: ۱۹۴۸۷۰
  • ۲۵ آبان ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۴
سی‌ان‌ان ادعای اسرائیل درباره وجود تونل‌ در بیمارستان الشفاء را رد کرد
یک شبکه آمریکایی اعلام کرد که هیچ مدرک و نشانه‌ای دال بر وجود شبکه تونلی زیر مجتمع پزشکی الشفاء وجود ندارد.

به گزارش شهرآرانیوز درحالی که اشغالگران به بهانه وجود «تونل‌های مقاومت» در مجتمع پزشکی الشفاء این بیمارستان را تبدیل به پادگان نظامی کرده و حملات وحشیانه زمینی و هوایی به این مجتمع پزشکی را با شدت ادامه می‌دهند، شبکه آمریکایی سی ان ان امروز پنجشنبه گزارش داد که هیچ مدرکی دال بر کشف شبکه تونلی در زیر بیمارستان الشفاء توسط ارتش اسرائیل وجود ندارد.

سی‌ان‌ان با اشاره به اینکه حدود ۳ هفته قبل سخنگوی ارتش اسرائیل در یک کنفرانس مطبوعاتی مدعی شده بود که یک شبکه چندسطحی از تونل‌های حماس در بیمارستان الشفاء وجود دارد، تاکید کرد قطعا هیچ مدرک و نشانه‌ای نیست که نشان بدهد نیرو‌های اسرائیلی یک شبکه تونلی در زیر مجتمع پزشکی الشفاء کشف کرده باشند.

پیش از این نیز بعد از حمله وحشیانه نیرو‌های اشغالگر به مجتمع پزشکی الشفاء، سازمان دیده‌بان حقوق بشر اعلام کرد که اسرائیل هیچ مدرکی دال بر استفاده حماس از مراکز پزشکی و بیمارستان‌ها در نوار غزه ارائه نداده و ما خواستار تحقیق درباره حملات اسرائیل به بیمارستان‌ها و زیرساخت‌های پزشکی غزه هستیم و این حملات را جنایات جنگی می‌دانیم.

این سازمان بین‌المللی در ادامه تاکید کرد، نتایج تحقیقات ما نشان می‌دهد که ادعا‌های اسرائیل (درباره استفاده مقاومت فلسطین از بیمارستان‌ها برای اهداف نظامی) درست نیست و نمی‌توان آن‌ها را تایید کرد. ما مجددا تاکید می‌کنیم که بیمارستان‌ها و مراکز پزشکی جزء مکان‌های غیرنظامی هستند که طبق قوانین بین‌المللی و قوانین جنگی باید تحت محافظت باشند.

بهانه اشغالگران برای توجیه جنایات خود در بیمارستان‌ها از جمله بیمارستان الشفاء «وجود تونل‌های مقاومت در بیمارستان و استفاده نظامی نیرو‌های مقاومت» از این بیمارستان است؛ ادعایی که حتی سازمان‌های بین‌المللی نیز آن را رد می‌کنند و مقاومت فلسطین و دولت غزه بار‌ها درخواست انجام تحقیقات بین‌المللی درباره بیمارستان‌ها را داده‌اند تا دروغ اشغالگران افشا شود، اما صهیونیست‌ها اجازه ورود تیم‌های بین‌المللی به بیمارستان را نمی‌دهند.

سازمان دیده بان حقوق بشر اروپا-مدیترانه در این زمینه اعلام کرد اینکه اسرائیل به هیچ یک از طرف‌های بین‌المللی اجازه حضور در بیمارستان را نمی‌دهد شک و تردید‌های زیادی درباره داستان بعدی که اسرائیل می‌خواهد درباره این بیمارستان بسازد ایجاد می‌کند. ارتش اسرائیل مجتمع پزشکی الشفاء را تبدیل به یک پادگان نظامی و مرکزی برای بازداشت و آزار و شکنجه بیماران و آوارگان و کادر پزشکی کرده است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->