دبیریان: برگزاری نمایشگاه «مشهد اینوکس-فاینکس» گامی مؤثر در جهت تحقق شعار سال و توسعه اقتصاد شهری است رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: تزریق نشاط و امید به شهروندان هدف اصلی ماست اجرای ۵۱۵ رای قلع در سال ۱۴۰۳ در مشهد جشنواره‌های شهری مشهد فرصتی برای نشاط مومنانه و تزریق حال خوب به شهروندان است حل معضل حاشیه نشینی در بخش مرکزی شهرستان مشهد با بازنگری در تقسیمات کشوری جشنواره گل‌های لاله مشهد میزبان شکوه بهاری طبیعت نگاهی به بازار سوغات زائر در مشهد و چالش هایش | سوغات مشهد همچنان ساخت چین! هوای کلانشهر مشهد امروز سالم است (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) شهردار مشهد: روند عملیات اجرای پروژه دوربرگردان غیرهم‌سطح شرقی حضرت ابوطالب ادامه دارد درباره قدیمی‌ترین کوچه خیابان عبادی مشهد | گذر «حوض لقمان» که بعدها به «کوی سعادت» رسید نایب رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد: مدیریت شهری مسئولیت دارد زمینه جمع‌آوری سرمایه خُرد مردم را فراهم کند طی سال ۱۴۰۳ چند نفر در مشهد فوت کردند؟ موحدی: کارگروه‌های مختلف در شورای شهر مشهد جهت حمایت از جبهه مقاومت تشکیل شده است | مسئله فلسطین باید بزرگ شود نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: امیدوارم همت مجموعه دولت و استان برای قطار سریع السیر مشهد-تهران نتیجه‌بخش باشد سید حسین احمدزاده، سرپرست معاونت مالی و پشتیبانی شهرداری مشهد شد (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) آرایشِ نوروزیِ مشهدِ عزیز! باران بهاری در مشهد آلودگی هوا را شست (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) هدف گذاری برای تحقق کامل اهداف پروژه‌های عمرانی شهرداری مشهد تا پایان سال ۱۴۰۴ علوی مقدم: سال ۱۴۰۴ نویدبخش نشاط اجتماعی و توسعه ورزش در شهر امام رضا(ع) است تدوین بسته جامع سرمایه‌گذاری در دستور کار شهرداری مشهد قرار گرفت
سرخط خبرها

پیش‌بینی جمع‌آوری کمک ۳۰ میلیارد تومانی در جشن نیکوکاری

  • کد خبر: ۱۹۵۱۷
  • ۱۲ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۸:۲۲
پیش‌بینی جمع‌آوری کمک ۳۰ میلیارد تومانی  در جشن نیکوکاری
در آستانه سال نو پیش‌بینی می‌شود در جشن نیکوکاری ۳۰ میلیارد تومان کمک‌های مردمی جمع‌آوری شود.
به گزارش شهرآرانیوز، حسین گیلاسی معاون مشارکت‌های مردمی کمیته امداد خراسان رضوی گفت: باتوجه به شرایط سخت اقتصادی و قرار داشتن در آستانه سال نو پیش‌بینی می‌شود در جشن نیکوکاری ۳۰ میلیارد تومان کمک‌های مردمی جمع‌آوری شود.
وی از برگزاری جشن نیکوکاری به صورت متمرکز در استان همزمان با سراسر کشور خبر داد و افزود: در جشن نیکوکاری از ظرفیت خیران، حامیان، دانش آموزان، مودیان زکات، مراکز نیکوکاری، مشترکان صدقات و آحاد مردم برای رسیدگی هرچه بیشتر به امور محرومان بهره گرفته می‌شود.
وی ادامه داد:جشن نیکوکاری در روز‌های ۱۴، ۱۵ و ۱۶ اسفندماه امسال برگزار می‌شود که میزبانی از این جشن ۱۴ اسفند در مدارس، ۱۵ اسفند در پایگاه‌ها و دفاتر و ۱۶ اسفند در مصلی‌های نماز جمعه خواهد بود.
گیلاسی از جمله برنامه‌های جشن نیکوکاری را برنامه ریزی برای اقدام تحولی دانست و اظهار کرد: برنامه ریزی شده تا به خانواده‌های مستمری بگیر این نهاد بسته‌های حمایتی به صورت نقدی انجام شود که بر این اساس برای هر خانوار مشمول این طرح معادل ۵۰ درصد از سرانه پرداخت معیشتی توسط کمیته امداد اختصاص می‌یابد.
معاون مشارکت‌های مردمی کمیته امداد خراسان رضوی با عنوان اینکه ۱۶۰ هزار خانوار مستمر بگیر از تمامی خدمات کمیته امداد خراسان رضوی بهره‌مند هستند، ادامه داد: بسته‌های حمایتی برای خانواده‌های یک نفره ۳۲ هزار تومان، خانواده‌های ۲ نفره ۳۶ هزار تومان، خانواده‌های ۴ نفره ۵۰ هزار تومان و خانواده‌های ۵ نفره و بیشتر ۶۰ هزار تومان درنظر گرفته می‌شود.
وی با اشاره به اینکه مستمری مددجویان کمیته امداد از محل کمیته امداد و سازمان هدفمندی یارانه‌ها واریز می‌شود، ادامه داد: بسته‌های حمایتی نقدی بر اساس ۵۰ درصد از سرانه پرداختی کمیته امداد درنظر گرفته شده است که برای ۱۶۰ هزار خانوار اعتبار ۵ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان طلبیده می‌شود.
گیلاسی با بیان اینکه تاکنون در سطح استان جلسات متعددی با آموزش و پرورش و سازمان دانش آموزی برای هرچه بهتر برگزار شدن این جشن داشته ایم، اظهار داشت: در سال گذشته نیکوکاران در قالب جشن نیکوکاری به این نهاد بیش از ۱۰ میلیارد تومان کمک‌های نقدی و غیرنقدی داشتند که امیدوارم این رقم افزایش خوبی را داشته باشد.
شایسته ذکر است: نیکوکاران می‌توانند با استفاده از شیوه‌های الکترونیکی و شماره گیری کد #۱*۰۵۱* ۸۸۷۷ * از طریق تلفن‌های همراه خود اقدام کنند و در این جشن سهیم باشند.
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->