افزایش ساعات سرویس‌دهی خط ۳ قطار شهری مشهد در روز عرفه (۱۵خرداد ۱۴۰۴) پیام تسلیت رئیس شورای اسلامی شهر مشهد مقدس در پی جان‌باختن پاکبان مشهدی آماده‌باش کامل ناوگان تاکسیرانی مشهد هم‌زمان با سالروز رحلت بنیان‌گذار انقلاب اسلامی، قیام ۱۵خرداد و برگزاری دعای عرفه ۱۴۰۴ بی‌احتیاطی راننده منجر به فوت یک پاکبان مشهدی در پیاده‌رو شد (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) پیام تسلیت شهردار مشهد به مناسبت سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) و گرامیداشت یوم الله ۱۵ خرداد امضای تفاهم نامه تامین مسکن حمایتی ویژه اقشار خاص در مشهد «نهضت آسفالت» در مشهد | تحقق ۴ میلیون مترمربع روکش معابر تا پایان خرداد ۱۴۰۴ پیگیری تأمین منابع مالی در قرارگاه راهبری و تحول در مدیریت منابع شهری مشهد حسامی: از ظرفیت‌های رسانه‌ای برای روشنگری درباره جنایات رژیم صهیونیستی استفاده کنیم سرویس‌دهی ویژه ناوگان اتوبوسرانی مشهد در روز‌های عرفه و عید سعید قربان (۱۵ و ۱۶ خردادماه ۱۴۰۴) محدودیت‌های ترافیکی مراسمات دعای عرفه و نماز عید قربان ۱۴۰۴ در مشهد اعلام شد کدام مراکز معاینه فنی در مشهد، ۱۴ و ۱۵ خرداد ۱۴۰۴ فعال هستند؟ دستگاه حفار خط سه مترو مشهد در نزدیکی ایستگاه امامیه قرار دارد مشهد، پیشتاز توسعه مسیر‌های دوچرخه‌سواری در کشور با ۲۲۰ کیلومتر زیرساخت بازگشت تیم ملی دوومیدانی به کشور در غیاب حاشیه‌سازان وضعیت عارف آقاسی مشخص شد خیابان ثامن‌الائمه (ع) مشهد تعریض می‌شود قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (سه‌شنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۴) ۱۱ پروژه در بوستان جهانشهر مشهد در حال اجراست آماده‌سازی فضای شهر مشهد به‌مناسبت سالگرد رحلت امام‌خمینی(ره) ثبت یک روز آلوده دیگر در مشهد (۱۳ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

انبار‌های ضایعات می‌توانند به صورت مجاز فعالیت کنند

  • کد خبر: ۱۹۵۸۳۵
  • ۳۰ آبان ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۹
انبار‌های ضایعات می‌توانند به صورت مجاز فعالیت کنند
معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد گفت: صاحبان انبار‌های ضایعات می‌توانند با رعایت ضوابط در محدوده‌های تعیین شده به صورت مجاز فعالیت داشته باشند.
بیتا سخایی
خبرنگار بیتا سخایی

مهدی یعقوبی در گفت‌وگو با شهرآرانیوز با اعلام این خبر اظهار کرد: از ابتدای سال جاری ۳۴۸ انبار ضایعات در سطح شهر پلمپ شده است که این روند باید با جدیت بیشتر ادامه یابد.

وی با اشاره به اینکه بعضی از این انبار‌ها فقط محلی برای دپوی ضایعات نیست و کانون‌هایی برای نگهداری، خرید و فروش اموال سرقتی است که امنیت آن محدوده را به خطر می‌اندازد، ادامه داد: اکثر این انبار‌ها در محدوده مسکونی و تعدادی در منازل واقع شده که از ابتدای سال جاری، انشعابات ۲۱۴ مورد از این منازل مسکونی پس از شناسایی، طی مراحل قانونی و با هماهنگی به عمل آمده، قطع شده است.

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد با بیان اینکه انبار‌های ضایعات می‌توانند به صورت مجاز فعالیت کنند، تصریح کرد: با هماهنگی‌هایی که با بخش خصوصی برای احداث سوله‌های ضایعات در خارج از محدوده شهری شده است، افراد می‌توانند در محدوده مشخص شده زمین خریداری و اقدام به ساخت سوله کنند یا با اجاره سوله‌های ساخته شده طبق ضوابط، فعالیت مجاز داشته باشند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->