نتیجه بازی پرسپولیس و سپاهان در لیگ برتر+ ویدیو گل‌ها(۲۹‌فروردین ۱۴۰۴)| بازنده همیشگی مقابل طلایی‌پوشان! ویدیو| خلاصه بازی پرسپولیس و سپاهان در لیگ برتر(۲۹ فروردین ۱۴۰۴) پخش زنده بازی پرسپولیس و سپاهان (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین ترکیب پرسپولیس و سپاهان مشخص شد (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) پخش زنده بازی تراکتور و ملوان (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین جباری با حضور رجبی در آکادمی موافق نیست؟ باشگاه استقلال: داوران امتیازات ما را می‌گیرند مهر تأیید AFC به میزبانی مشهد درخشش دوباره سیدحسین در ترکیب استقلال | شماره یک، ناجی روز‌های بد محمدرضا طالقانی: کشتی مشهد باید احیا شود | نژاد قهرمانان کشتی مشهد از تبار پهلوانان است معاون سلامت و تربیت بدنی شهرداری مشهد: برای زنده‌شدن کشتی مشهد، عزم ملی وجود دارد رئیس شورای عالی استان‌ها: اولین اقدام عملیاتی سال ۱۴۰۴، تأسیس خانه کشتی در مشهد است استاندار خراسان رضوی: در روند تشکیل باشگاه حرفه‌ای ورزش از برخی‌ها گله‌مندیم رئیس کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر مشهد: اقدامات بی سابقه‌ای در زیرساخت‌های ورزشی داشتیم شهردار مشهد مقدس: خانه تخصصی کشتی در مشهد افتتاح می‌شود رئیس فدراسیون کشتی: کشتی مشهد باید دوباره زنده شود | کشتی آمار خشونت‌های حاشیه شهر را پایین می‌آورد تاریخ و ساعت بازی پرسپولیس و سپاهان در لیگ برتر | حالا وقت ال‌کلاسیکوست اهدای حمایل مروج پهلوانی به استاندار خراسان رضوی و شهردار مشهد مقدس برگزاری شورای عالی مدیران ورزش خراسان رضوی با حضور علیرضا دبیر| چهل سالن ورزشی در استان برای کشتی تجهیز می‌شوند + فیلم بازی ایران - کره شمالی، در مشهد با حضور تماشاگران زن برگزار می‌شود؟
سرخط خبرها

خرید رای با کت و شلوار

  • کد خبر: ۱۹۶۰۶
  • ۱۲ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۵:۴۰
خرید رای با کت و شلوار
حراست وزارت ورزش و جوانان در خصوص برخی تخلفات رخ داده در آستانه انتخابات فدراسیون فوتبال تحقیقاتی انجام داده و به نتایجی هم رسیده است.
به گزارش شهرآرانیوز؛ ورود حراست وزارت ورزش و جوانان به یک مسئله شائبه برانگیز در آستانه انتخابات فدراسیون فوتبال نشان می‌دهد برخی برای تغییر روند انتخابات ترسی از انجام تخلف هم ندارند.

ماجرا از این قرار است که اخیراً مبلغی حدود ۷ میلیون تومان از حسابی به حساب شخصی برخی رؤسای هیئت‌های فوتبال استانی واریز شده است. این پول در حالی به حساب شخصی تعدادی از رؤسای هیئت‌ها واریز شده که آن را ایاب و ذهاب عنوان کرده‌اند، اما سوال اینجاست که چرا این پول به جای واریز در حساب هیئت فوتبال، به حساب شخصی رؤسای هیئت‌ها واریز شده است؟ مسئله‌ای که تخلفی آشکار است و در آستانه انتخابات نیز شائبه‌ها را بیشتر می‌کند.

جالب اینجاست علاوه بر این پول بسته‌ای نیز به رؤسای هیئت‌های فوتبال اهدا شده که در آن اقلام ورزشی، کارت هدیه نقدی و بن خرید کت و شلوار نیز بوده است. این موضوع را رؤسای هیئت‌های فوتبال نیز تأیید کرده‌اند و برخی از آن‌ها این اقدام را در آستانه انتخابات شائبه برانگیز اعلام کرده‌اند. با این حال برخی از رؤسای هیئت‌های فوتبال این بسته‌ها را دریافت کرده‌اند و برخی اقدامی برای دریافت بسته‌ها نکرده‌اند، همانطور که مبلغ مورد اشاره نیز به حساب برخی واریز نشده است.

با توجه به اتفاقات رخ داده، حراست وزارت ورزش و جوانان به عنوان نهاد بازرس بر اتفاقات ورزش کشور برای تأیید این مسئله با رؤسای هیئت‌ها تماس گرفته و ماجرا را جویا شده است. تعدادی از آن‌ها موضوع واریز پول و پرداخت بسته‌های هدیه حاوی بن کت و شلوار را تأیید کرده‌اند و حراست وزارت ورزش درخواست کرده رؤسای هیئت‌های فوتبال این تخلف را به صورت کتبی گزارش کنند، اما برخی از آن‌ها مسئله را به خود حراست واگذار کرده و حاضر به ارائه گزارش کتبی نشده‌اند.

موضوع جایی جالب می‌شود که پول واریز شده به حساب شخصی رؤسای هیئت‌های فوتبال استانی از حساب یکی از هیئت‌های فوتبال واریز شده و فدراسیون این اقدام را انجام نداده است. یکی از رؤسای هیئت‌های پرنفوذ که در انتخابات نیز دستی در آتش دارد این کار را انجام داده و نحوه تأمین پول نیز جالب توجه است.

گویا یکی از باشگاه‌های لیگ برتری مبلغ ۳۵۰ میلیون تومان به این هیئت فوتبال بدهکار بوده و مدیرعامل این باشگاه در نامه‌ای به سازمان لیگ درخواست کرده از محل درآمدهایش این مبلغ به حساب هیئت فوتبال استان واریز شود. در حالی که بسیاری از باشگاه‌ها هنوز موفق به دریافت مطالبات‌شان از سازمان لیگ نشده‌اند، این موضوع نیز در خور توجه است که سازمان لیگ چگونه مبلغی به این سنگینی را به راحتی به حساب هیئت فوتبال مورد اشاره واریز می‌کند.

خالی از لطف نیست که بدانید مدیرعامل باشگاه مورد اشاره که به صورت کاملاً قانونی اقدام به پرداخت بدهی به هیئت فوتبال استان کرده و به نوعی کار تأمین اعتبار را به عهده گرفته است، اقداماتی هم برای به حاشیه کشاندن انتخابات فدراسیون فوتبال می‌کند. این مدیرعامل اقداماتی برای به تعویق انداختن انتخابات انجام داده که این اقدامات او نیز منافع عده‌ای خاص را رقم می‌زند.

منبع: مهر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->