قیمت امروز پول افغانی (۷ آبان‌ ۱۴۰۴) فینال فارسی‌زبانان | تاریخ و ساعت بازی تیم‌های ملی فوتسال ایران و افغانستان در فینال رقابت‌های آسیایی بحرین خلاصه بازی تیم‌های ملی فوتسال افغانستان و تایلند + فیلم مذاکره در ترکیه آشتی در تهران + فیلم نتیجه دیدار تیم‌های ملی فوتسال زیر ۱۷ سال افغانستان و تایلند تیم ملی والیبال افغانستان نایب‌قهرمان مسابقات مرکز آسیا شد + فیلم قیمت امروز پول افغانی (ششم آبان‌ماه ۱۴۰۴) بلندقامتان افغانستان برای اولین بار به فینال بازی‌های والیبال مرکز آسیا راه یافتند اجلاس کمیساران آب هیرمند به میزبانی تهران برگزار خواهد شد رویترز: افغانستان و پاکستان در مذاکرات صلح استانبول به نتیجه نرسیدند از گفت‌وگو درباره حقابه تا توافق برای نوسازی علائم مرزی | نگاهی به اهداف سفر معاون حقوقی وزیر خارجه به کابل + فیلم اتباع خودمعرف به اردوگاه سفیدسنگ فریمان مراجعه نکنند نبرد سرنوشت‌ساز | تاریخ و ساعت بازی تیم‌های ملی فوتسال زیر ۱۷ سال افغانستان و تایلند در نیمه‌نهایی (۵ آبان ۱۴۰۴) ذبیح‌الله مجاهد: به گفت‌و‌گو با پاکستان متعهدیم، اما به هر تجاوزی پاسخ می‌دهیم واشنگتن‌پست در گزارشی، از ردپای تاریخی انگلیس در تنش‌های مرزی پاکستان و افغانستان خبر داد تاریخ و ساعت بازی تیم ملی فوتسال افغانستان در مسابقات همبستگی کشور‌های اسلامی خلاصه بازی تیم‌های ملی فوتسال زیر ۱۷ سال افغانستان و چین + فیلم نتیجه دیدارتیم‌های ملی فوتسال زیر ۱۷ سال افغانستان و چین | صعود با اقتدار معاون وزارت صنعت طالبان: هند متعهد به گفت‌و‌گو با آمریکا درباره بندر چابهار شد فرماندار تایباد از غربالگری بیش از ۱۸۴ هزار مسافر ورودی در گذرگاه دوغارون خبر داد قیمت امروز پول افغانی (چهارم آبان‌ماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

احمد مسعود: افغانستان در دو سال گذشته در یک بن‌بست تاریک فرو رفته است + فیلم

  • کد خبر: ۱۹۶۲۷۶
  • ۰۲ آذر ۱۴۰۲ - ۱۵:۵۹
احمد مسعود: افغانستان در دو سال گذشته در یک بن‌بست تاریک فرو رفته است + فیلم
احمد مسعود، رهبر جبهه مقاومت ملی افغانستان گفت: در دو سال گذشته با تسلط طالبان در یک سیاهچاله خفقان‌آور و یک بن‌بست تاریک فرو رفته است.

به گزارش شهرآرانیوز، احمد مسعود، رهبر جبهه مقاومت ملی افغانستان در نشستی که با میزبانی حزب «روسیه عادل» در مسکو با حضور مخالفان طالبان برگزار شد، گفت که افغانستان در دو سال گذشته با تسلط طالبان در یک سیاهچاله خفقان‌آور و یک بن‌بست تاریک فرو رفته است.

او با اشاره به عدم فراگیر بودن حکومت طالبان و قوانین سختگیرانه اسلامی آنان گفت: افغانستان امروز با یک نظام قرون وسطایی اداره می‌شود و به طالبستان تبدیل شده است.

احمد مسعود افزود که طالبان به هیچ (کدام از) تعهدات خود به غیرقرارداد خود با آمریکا عمل نکرده‌اند.

رهبر جبهه مقاومت ملی افغانستان گفت: افغانستان بنا بر تسلط طالبان قانون اساسی ندارد، مشروعیت ندارد، پرچم ملی ندارد، نیمی از نفوس زیر نام دین و برداشت غلط از شریعت و دین به زندگی شبیه برده‌ها سوق داده شده و از تمام شئون انسانی محروم شده و اقتصاد در شرف سقوط دارد.

احمد مسعود خواستار حمایت کشور‌های منطقه و جهان برای دستیابی به یک راه حل برای بحران افغانستان شد.

اینجا ببینید:

حاضران در این نشست:

احمد مسعود، رهبر جبهه مقاومت ملی افغانستان

محمد محقق، رهبر حزب وحدت اسلامی

فوزیه کوفی، رئیس انجمن زنان افغانستان

فضل احمد معنوی، اسبق رئیس وزارت عدلیه افغانستان

سید طا‌ها صادق، اسبق رئیس مجلس نمایندگان افغانستان

شکریه بارکزی، اسبق. نماینده مجلس: وضعیت حقوق بشر تحت حاکمیت طالبان

پیرمحمد خاکسار، عضو جبهه مقاومت ملی افغانستان

ذکریا مشکور، عضو جبهه مقاومت ملی افغانستان

محمود سیقل، عضو جبهه مقاومت ملی افغانستان

عالیه الماس اسبق نماینده مجلس

منبع: اسپوتنیک

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->