شهردار مشهد مقدس: شهر مشهد در کشور، رتبه‌ اول و در غرب آسیا، رتبه‌ سوم هوشمندسازی را دارد «کینیاز دابیژا»، سرکنسول روسیه تزاری در مشهد متهم ردیف‌اول واقعه به توپ‌بستن حرم رضوی اعلام نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش تا پایان شهریورماه پاسخ گویی تلفنی مدیرعامل تاکسی‌رانی مشهد | چند کورس پاسخگویی برای سرویس مدارس گذر از بحران آبی با هم‌افزایی شهرداری مشهد و شرکت آب و فاضلاب علت اختلال در خط یک مترو مشهد چه بود؟ (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) مشارکت شهروندان، زمینه‌ساز توسعه شهر انتخاب «رئیس» و «نایب‌رئیس» کمیسیون حقوقی شورای شهر مشهد برای سال پنجم افتتاح معراج شهدا در هفته دفاع مقدس کاهش ۳۰ درصدی مبتلایان به سالک در یکسال اخیر با اقدامات شهرداری مشهد | مبارزه با سالک جواب داد بوستان مینیاتوری مشهد با نصب ۳۲ المان جدید احیا می‌شود بخش اول فاز یک بوستان جهانشهر مشهد چه زمانی به بهره‌برداری خواهد رسید؟ ۹۰ میلیون تومان خسارت در پاساژ قائم مشهد در پی آتش‌سوزی | پیگیری‌ها برای جبران خسارت ادامه دارد شاخص کیفی هوای شهر مشهد، ناسالم برای گروه‌های حساس (امروز، ۱۷ شهریور ۱۴۰۴) مشهد در هفته وحدت، غرق در نور و همبستگی | اکران گسترده پیام‌های اتحاد و فضاآرایی ویژه شهر آتش، بازاری در ولایت تخار افغانستان را تبدیل به خاکستر کرد + فیلم گذری بر سرگذشت یخدان روستای «چهاربرج» به مناسبت سالروز ثبت‌ملی شدنش | موقوفه «نجدالسلطنه» در دیار شاهنامه شهردار مشهد مقدس خبر داد: تسهیلات ۴۰۰ میلیونی با سود ۸ درصد برای نوسازی تاکسی‌های فرسوده مشهد در میدان‌بار نوغان مشهد، یکی از سنتی‌ترین دادوستدها، همچنان زنده است | بازار تاریخی بارفروش‌ها آغاز نوسازی ناوگان تاکسی‌رانی مشهد
سرخط خبرها

شهردار مشهد: تحقق حکمرانی محلی درگرو اصلاح قوانین دست‎‌ وپاگیر است 

  • کد خبر: ۱۹۶۲۹۶
  • ۰۲ آذر ۱۴۰۲ - ۲۱:۲۴
شهردار مشهد: تحقق حکمرانی محلی درگرو اصلاح قوانین دست‎‌ وپاگیر است 
محمدرضا قلندر شریف با بیان اینکه حکمرانی محلی، راه نجات کشور از بسیاری از مشکلات امروز است، تصریح کرد: دولت باید بتواند متمرکزتر عمل کند، اما در شرایط امروز، مدیریت واحد شهری با وجود همه تنگ‌نظری‌ها و محدودیت‎هایی که برایش ایجاد شده، غیرقابل اجراست.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا قلندر شریف شهردار مشهد در  نشست هم‌اندیشی اعضای شورای عالی استان‌ها که عصر امروز (پنجشنبه ۲ آذرماه) در تالار همایش‎های هتل میثاق مشهد برگزار شد، شورای عالی استان‌ها را عصاره شورا‌های اسلامی کشور دانست و اظهار کرد: بخشی از چالش‌های امروز شورای عالی استان به خود این شورا بازمی‌گردد، زیرا طبق قانون، این شورا هم‌سطح با مجلس و دولت دیده شده و می‌تواند طرح و لایحه بدهد، در سطح عالی کارشناسی از آن دفاع کند و به‌عنوان قانون، به آن الزام اجرا ببخشد.

وی افزود: مسئولیت شورای عالی استان‌ها این است که وضعیت همه شهر‌های کشور را رصد و لوایحی ارائه کند که این چالش‌ها را به‌صورت زیرساختی، مبنایی و ساختاری برطرف کند. امروزه در سطح شهر‌ها خدماتی ارائه می‌شود که از اساس مسئولیت سازمان‎های دیگر است و درآمد‌هایی حاصل می‌شود که به جای مصارف شهری، به حوزه‌های دیگر راه پیدا می‌کند. بسیاری از وظایف دستگاه‌های دولتی امروزه توسط شهرداری‌ها در کلان‌شهر‌ها اجرایی می‌شود که یک نمونه از آن، تخصیص بیش از ۵۲ درصد بودجه مشهد به حاشیه شهر برای حمایت از سکونتگاه‌ها و موضوع مسکن‎سازی است که فقط در مشهدالرضا (ع)، هزاران واحد مسکونی ساخته شده و ۴۰۵۲ واحد مسکن بازآفرینی هم در دست احداث قرار دارد.

شهردار مشهد خاطرنشان کرد: با وجود همه این خدمات فراتر از انتظار، حقیقت این است که رفتار مناسب و شایسته‌ای هم با مدیریت شهری و شورا‌های اسلامی صورت نگرفته و به‌عنوان یک مصداق از این، می‌توانیم به حذف فصل مدیریت شهری هم از برنامه هفتم توسعه اشاره کنیم.
وی ادامه داد: علاوه بر این، مدیریت شهری به مدت سه دهه منتظر بود تا قانون درآمد‌های پایدار تصویب شود. از دهه هفتاد منتظر این بودیم، اما اخیراً که ابلاغ شد، برخلاف انتظار شرایطی را رقم زده که مدیریت شهری را در بسیاری از امور محدود کرده است. امروز برپایه این قانون، وضعی ایجاد شده که حتی خدمات پیشین هم جرم‎انگاری شده و مدیران شهری ناچار می‌شوند حتی از امور سابق و خدمات قبلی خود هم دست بکشند. اینجاست که اصلاح قانون ضرورت پیدا می‌کند و شورای عالی استان‌ها به‌عنوان عالی‎رتبه‎ترین نظام شورایی کشور، مسئولیت اصلاح قوانین را بر عهده دارد.

قلندر شریف با بیان اینکه حکمرانی محلی، راه نجات کشور از بسیاری از مشکلات امروز است، تصریح کرد: دولت باید بتواند متمرکزتر عمل کند، اما در شرایط امروز، مدیریت واحد شهری با وجود همه تنگ‌نظری‌ها و محدودیت‎هایی که برایش ایجاد شده، غیرقابل اجراست. باید در ابتدا شرایط و زیرساخت قانونی فراهم شود و پس از این، به سراغ اجرای طرح‎های ابتکاری رفت تا خدمت به مردم مؤثرتر انجام شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->