پخش زنده بازی والیبال ایران و آمریکا (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین مذاکرات نظری‌جویباری با قلعه‌نویی ادامه دارد پاسخ قایدی به پیشنهاد پرسپولیس گزینه استقلال در انتظار پیشنهاد بهتر! گزارش اسکای اسپرت از وضعیت طارمی در جام باشگاه‌های جهان رونمایی قایدی از مدل جدید موهایش + عکس کلیپ رونمایی باشگاه استقلال از آقاسی مدافع گرجی در ذوب آهن ماندنی شد آقاسی رسماً استقلالی شد + عکس حمایت قلعه نویی از روانخواه ملی‌پوشان والیبال برای جدال با آمریکا به‌خط شدند غیبت دی‌بروینه در تست پزشکی ناپولی سانچو مشتری ندارد تاریخ و ساعت بازی ایران و آمریکا در لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵ | جدال روی تور با یانکی‌ها استقلال پیگیر بازگشت علی کریمی پایان کار پریرا در فولاد نتیجه و ویدیو خلاصه بازی والیبال ایران و برزیل در لیگ‌ ملت‌ها(۲۱ خرداد ۱۴۰۴)| ناامیدکننده‌تر از همیشه! هافبک دانمارکی به جای مهری در پرسپولیس خواسته عجیب کارتال از درویش احتمال بازگشت فرجی به پرسپولیس! برخورد با مراسم جعلی بهترین‌های سال| توپا لغو شد!
سرخط خبرها

ماجرای اخراج موقت آل کثیر از سپاهان

  • کد خبر: ۱۹۶۴۹۵
  • ۰۴ آذر ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۵
ماجرای اخراج موقت آل کثیر از سپاهان
ژوزه مورایس پیش از دیدار تیمش مقابل استقلال خوزستان، تصمیم گرفت آل کثیر را از لیست سپاهان خط بزند.

به گزارش شهرآرانیوز، سپاهان در آخرین دیدار تیمش در لیگ برتر توانست در خارج از خانه از سد استقلال خوزستان بگذرد و خود را به صدرجدول نزدیک‌تر کند. ژوزه مورایس پیش از دیدار تیمش مقابل استقلال خوزستان تصمیم گرفت روی نام عیسی آل کثیر خط بکشد.

باشگاه سپاهان در این رابطه اعلام کرد که میان مورایس و آل کثیر سوءتفاهم پیش آمده، اما این مساله حل خواهد شد.

به نظر می رسد که مساله ناراحتی آل کثیر و اختلاف پیش آمده میان این بازیکن و مورایس پس از دیدار سپاهان و پرسپولیس به وجود آمده بود. عیسی آل کثیر، مهاجم پیشین پرسپولیس دوست داشت مقابل تیم سابقش قرار بگیرد، اما مورایس با توجه به شرایط دیدار با پرسپولیس از او در زمین استفاده نکرد و همین مساله باعث به وجود آمدن چنین اختلافی شد.


ژوزه مورایس پرتغالی که پیش از این هم نشان داده بود در مساله نظم و انضباط تیمی با هیچ بازیکنی تعارف ندارد، پس از به وجود آمدن این مساله آل کثیر را از لیست تیمش در برابر استقلال خوزستان خط زد.

خط زدن عیسی آل کثیر از لیست سپاهان در شرایطی اتفاق افتاد که ۷ بازیکن سپاهان در اردوی تیم ملی حضور داشتند و مورایس با توجه به خستگی آن‌ها از بازیکنانی در ترکیب خود استفاده کرد که در ترکیب اصلی تیم ملی بازی نکردند یا بازیکنان نیمکت‌نشین سپاهان در دیدار‌های گذشته بودند.

هنوز مشخص نیست عیسی آل کثیر در لیست سپاهان برای تقابل با نیروی هوایی قرار می‌گیرد یا خیر، اما چیزی که مشخص است مسئولان تیم سپاهان در تلاش برای حل این اختلاف، کاهش حواشی تیم و بازگشت آل کثیر به لیست سپاهان هستند.

منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->