سردار قاآنی: موفقیت‌ها ادامه دارد دستگیری ۶۳ نفر از متجاوزان به کشور طی ۲۴ ساعت گذشته (۷ تیر ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت خارجه از آلمان خواست مسئولیت خود در قبال برنامه سلاح‌های شیمیایی رژیم صدام را بپذیرد وزیر کار: دشمنان ناگزیرند رویکرد خود را نسبت به ملت ایران تغییر دهند حمله قسام به اشغالگران صهیونیستی با موشک یاسین ۱۰۵ (۷ تیر ۱۴۰۴) روسیه: تهدید داعش در افغانستان نگران‌کننده است سبحانی: اطلاعاتی داریم که ریزپرنده‌ها از برخی کشور‌های همسایه وارد ایران شده است سرخوردگی آمریکا و اسرائیل در برابر ایران؛ ناکامی تل‌آویو در تحقق اهداف سخنگوی سپاه: ترامپ چشمانش را باز کند و از یاوه‌گویی دست بردارد سیل در پاکستان ۱۱ قربانی گرفت (۷ تیر ۱۴۰۴) مهاجرانی: وحدت ملی فارغ از گرایشات سیاسی است سردار وحیدی: نیروهای مسلح در آماده‌باش کامل برابر هرگونه تجاوز دشمن هستند واشنگتن‌پست: تنها راه، «مذاکره با ایران» است؛ ترامپ هم می‌داند کودکان غزه از شدت گرسنگی جان می‌دهند سردار نقدی: تعرض به مراجع، پایان زندگی کارگزاران آمریکایی در منطقه است معاون اول رئیس جمهور: اصناف در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه خوش درخشیدند ایران، پابرجا تا همیشۀ تاریخ تقدیر رئیس‌جمهور ونزوئلا از «سحر امامی» مجری شبکه خبر + فیلم سفیر ایران در ژاپن: تجاوز نظامی آمریکا به ایران مستحق محکومیت جهانی است تقدیر وزارت امور خارجه از حضور مردم در تشییع پیکر شهدای اقتدار ایران (۷ تیر ۱۴۰۴) کشته شدن ۱۳ سرباز پاکستانی در حمله انتحاری نزدیک مرز افغانستان (۷ تیر ۱۴۰۴) نایب‌رئیس مجلس: حضور گروسی و نصب دوربین در تأسیسات هسته‌ای ایران ممنوع است گروسی اذعان کرد: دانش هسته‌ای در ایران را نمی‌توان از بین برد عراقچی: فریاد «هیهات منا الذله» حسینی در محرم امسال از هر سال رساتر است روزنامه اسرائیلی: غزه شاهد خونین‌ترین جنگ قرن ۲۱ است کدام اختیارات هیئت دولت به استانداران تفویض شد؟ ظُهران ممدانی، اولین مسلمان نامزد شهرداری نیویورک که خشم ترامپ را برانگیخت، کیست؟
سرخط خبرها

آزادی دومین گروه اسرای صهیونیست در غزه به تعویق افتاد

  • کد خبر: ۱۹۶۵۸۴
  • ۰۴ آذر ۱۴۰۲ - ۲۰:۳۲
آزادی دومین گروه اسرای صهیونیست در غزه به تعویق افتاد
شاخه نظامی حماس اعلام کرد که آزادی دومین گروه از اسرای صهیونیست در گرو تعهد رژیم اشغالگر برای استقرار کامیون‌های امدادی در شمال نوار غزه است.

به گزارش شهرآرانیوز، گردان‌های عزالدین القسام (شاخه نظامی حماس) اعلام کرد، «تصمیم گرفتیم تا آزادی دومین دسته از اسراء را تا زمانی که اشغالگران به مفاد توافقنامه مربوط به ورود کامیون‌های امدادی به شمال نوار غزه پایبند نباشند، به تعویق بیاندازیم».

وبگاه عبری‌زبان «والا» به نقل از بستگان و نزدیکان اسرای صهیونیست در غزه که روز گذشته آزاد شدند، نوشت که از همان لحظات نخست اسارت، تعامل و رفتاری کاملا انسانی با آن‌ها شده است.

اسرای صهیونیست گفته‌اند به هیچ وجه در غزه مورد آزار و اذیت و بی‌احترامی قرار نگرفتند.

منبع مذکور اشاره کرد که اسرای صهیونیست آنگونه که قبلا گمان می‌کردند، در غزه دچار رعب و وحشت نشدند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->