سامسونگ: آپدیت امنیتی گوشی‌های گلکسی را همین حالا نصب کنید (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) اولین تصاویر واقعی از جعبه آیفون ۱۷ و آیفون ایر منتشر شد توافق اولیه آمریکا و چین بر سر تغییر مالکیت تیک‌تاک پیشنهاد کمیسیون صنایع و معادن مجلس برای تشکیل سازمان ملی هوش مصنوعی چگونه از چت‌جی‌پی‌تی در دانشگاه استفاده کنیم که تقلب محسوب نشود؟ آیا آیفون ۱۷ پرو و ۱۷ پرو مکس از شارژ فوق‌سریع پشتیبانی می‌کنند؟ آخرین خبر از پرونده قاچاق آیفون: ۱۱ مدیر متخلف ممنوع‌الخروج شدند سند هوش مصنوعی خراسان رضوی تدوین می‌شود تلاش آمریکا برای حل بحران مسکن با چاپ سه‌بُعدی! رمزارزها در آستانه آلت‌سیزن | پیش‌بینی‌ها برای ۲۰۲۵ همراه اول، اولین‌ اپراتوری که از فناوری سیم‌کارت الکترونیکی (eSIM) در ایران پشتیبانی می‌کند همه چیز درباره eSIM یا سیم کارت الکترونیکی: مزایا، معایب و کاربردها مشکل کاهش بازدید استوری‌های متوالی اینستاگرام حل شد کاهش علاقه دانش‌اموزان به رشته ریاضی تهدید جدی برای تربیت متخصصان هوش مصنوعی در کشور کودکان نابغه‌ ایران چرتکه انداختند رشته «هوش مصنوعی» برای دوره دوم متوسطه ایجاد می‌شود والدین چطور می‌توانند بر استفاده فرزندانشان از کنسول پلی‌استیشن نظارت کنند؟ نتیجه تحقیقات جدید: سرعت پیرشدن سلول‌های بنیادی انسان در فضا افزایش می‌یابد کابل شارژ هم از جعبه ایرپاد پرو ۳ حذف شد! آیفون ۱۷ پرو مکس، قدرتمندترین گوشی اپل، رونمایی شد + مشخصات و قیمت اپل از آیفون ۱۷ پرو رونمایی کرد + مشخصات و قیمت
سرخط خبرها

جزئیاتی جدید از اینترنت ماهواره‌ای هواوی که به سرعت دانلود ۶۶۰ مگابیتی رسیده است

  • کد خبر: ۱۹۶۷۷۷
  • ۰۵ آذر ۱۴۰۲ - ۱۸:۰۷
جزئیاتی جدید از اینترنت ماهواره‌ای هواوی که به سرعت دانلود ۶۶۰ مگابیتی رسیده است
جزئیات جدیدی از سرویس اینترنت ماهواره‌ای مدار پایین زمین (LEO) هوآوی که مشابه استارلینک اسپیس‌ایکس است منتشر شده است.

به گزارش شهرآرانیوز - هواوی یکی از معدود شرکت‌های جهان است که هم‌اکنون سرویس اینترنت ماهواره ای مدار پایین زمین (LEO) مشابه استارلینک اسپیس‌ایکس را آزمایش می‌کند. حالا جزئیات بیشتری از آزمایش‌های این شرکت فاش شده و ظاهراً غول فناوری چین در تست سرویس خود به سرعت دانلود ۶۶۰ مگابیت بر ثانیه دست پیدا کرده است.

براساس گزارش Wccftech، «وانگ جون»، دانشمند ارشد آزمایشگاه فناوری بی‌سیم ۶G هواوی این خبر را در رویداد بین‌المللی اکوسیستم صنعت اطلاعات هوافضای چین اعلام کرده است. هواوی از علاقه‌مندان ایده اتصال ماهواره‌ای برای گوشی‌های هوشمند خود بوده است و میت ۶۰ پرو که تابستان امسال معرفی شد، قابلیت تماس به ماهواره‌های GEO را فراهم می‌کند.

طبق توضیحات هواوی در این کنفرانس، تعیین چگالی پوشش (که تراکم ظرفیت اینترنت موجود یک منطقه را اندازه‌گیری می‌کند) یک محدودیت مهم برای شبکه ماهواره‌ای مدار پایین زمین آن‌ها بوده است. آن‌ها در تحقیقات خود به استارلینک اشاره کرده‌اند که شبکه خود را برای اطمینان از چگالی ظرفیت ۳.۶ Mbit/s/km۲ در عرض‌های جغرافیایی متوسط (مناطق دارای رنگ قرمز در تصویر زیر) بهینه کرده است. درواقع به گفته هواوی، بخش زیادی از این ظرفیت تلف می‌شود، زیرا بیشتر آن در سطح اقیانوس است.

درحال‌حاضر اطلاعات بسیار زیادی از آزمایش اتصال LEO هواوی وجود ندارد و مشخص نیست که غول چینی از کدام ماهواره‌ها برای این تست استفاده کرده است. بااین‌حال، چین در این آزمایش ماهواره‌های ساخت خود را پرتاب کرده است. این شرکت ماه مارس سال جاری نیز آزمایش دیگری را با کمک موشک Long March ۲C انجام داده بود که در آن یک ماهواره سنجش و شش فضاپیمای LEO ساخت GalaxySpaceX به فضا پرتاب شدند. سپس در ماه ژوئن، محققان هواوی این ماهواره‌ها را در دریای چین جنوبی آزمایش کردند تا اولین آزمایش شبیه به استارلینک چین انجام شده باشد.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->