«علی قناویزچی» به عنوان مشاور شهردار مشهد در توسعه سرمایه‌گذاری و تأمین منابع مالی منصوب شد (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) هوای کلانشهر مشهد سالم شد (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) کمیته مشترک اقتصادی مشهد-صنعا-غزه تشکیل شد| تمرکز بر پروژه‌های بازسازی در طرح خواهرخواندگی نصب ۳۴ هزار مترمربع چمن مصنوعی توسط شهرداری مشهد در ٣٠ زمین ورزشی انجام بیش از ۳۱۵ میلیون سفر توسط ناوگان اتوبوسرانی مشهد در سال ۱۴۰۳ سرپرست روابط عمومی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس منصوب شد (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) مشهد و دردسر‌های یک روز واحد برای تعطیلی شهر فرودگاهی مشهد در انتظار تصمیم مسئولان ملی شهردار مشهد مقدس: تعامل و همراهی ایجادشده در استان برای خدمت صادقانه، جای شکر دارد + فیلم جزئیات اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی در سال ۱۴۰۴ | تمدید اعتبار کالابرگ‌ها تا خرداد ماه فرماندار مشهد: سال ۱۴۰۴ نقطه عطفی در هم‌افزایی و انسجام مدیریتی شهر مشهد است رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: فرصت خدمت به امام‌رضا(ع) را قدر بدانید، این فرصت نباید صرف حاشیه شود معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد: رضایتمندی زائران و مجاوران از برنامه‌های استقبال از بهار، امسال افزایش چشمگیری یافته است ثبت یک روز آلوده دیگر در کلانشهر مشهد (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) انجام بیش از ۷میلیون و ۲۴۱هزار سفر از طریق مترو مشهد در اسفند ۱۴۰۳ قلندرشریف: خدمات شهرداری مشهد الگوی شهر‌های کشور شده است چاله آسانسور در مشهد قربانی گرفت (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) ثبت ۲۵ فقره سرقت کامپیوتر خودرو در مشهد (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) تاریخچه‌ای از ساخت بیمارستان ۱۷ شهریور مشهد | اولین بیمارستان تامین اجتماعی در مشهد آخرین وضعیت پروژه میدان شهید فهمیده مشهد | گره ترافیکی بولوار توس باز می‌شود (۲۳ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بازدید شهردار مشهد از روند خدمت رسانی اتوبوسرانی به شهروندان

  • کد خبر: ۱۹۷۱۸۱
  • ۰۷ آذر ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۸
  • ۴
بازدید شهردار مشهد از روند خدمت رسانی اتوبوسرانی به شهروندان
شهردار مشهدمقدس از روند خدمت‌رسانی اتوبوسرانی به شهروندان بازدید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا قلندرشریف در بازدید از پایانه اتوبوسرانی خواجه‌ربیع، پروژه‌های زودبازده و ساختمان شهرداری منطقه۳ اظهار داشت: راهکار‌هایی به‌منظور تسریع در فعالیت‌های عمرانی ارائه شد تا پروژه‌های زودبازده بیشتری را تا قبل از سال تحویل آماده و برای بهره‌برداری در اختیار مردم قرار دهیم.

وی افزود: در ادامه به همراه معاون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک با حضور در پایانه اتوبوسرانی با شهروندان و رانندگان اتوبوس گفت‌وگو و به مطالبات آنان پاسخ داده شد.

شهردار مشهدمقدس ادامه داد: بازدید از ساختمان جدید شهرداری منطقه۳ نیز آخرین بازدید امروز ما بود که در خصوص تسریع عملیات عمرانی و پیشبرد فیزیکی پروژه دستوراتی صادر شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۲
حسن
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۴۷ - ۱۴۰۲/۰۹/۰۸
1
1
با سلام شهردار محترم کار مفیدی انجام داده اند اما این حرکت شاید تداعی کننده این باشد که مگر شهردار شهرمان تا بحال سوار اتوبوس نشده و یا در ایستگاه مثل بقیه مردم منتظر نگشته که امروز چنین کرده اند.هر چند عامه مردم نصب سرعت گیرهای آسفالتی جدید شهر رو ناشی از سوار شدن در خودروی شاسی بلند ایشان ومیدانند.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۴۶ - ۱۴۰۲/۰۹/۰۹
0
0
سلام سرویس دهی از پایانه وکیل آباد به طرقبه خیلی بی نظم و دیر انجام میشه خواهش میکنم پیگیری کنید
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۴۶ - ۱۴۰۲/۰۹/۰۹
0
0
سلام سرویس دهی از پایانه وکیل آباد به طرقبه خیلی بی نظم و دیر انجام میشه خواهش میکنم پیگیری کنید
علی م
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۴۴ - ۱۴۰۲/۰۹/۰۹
0
0
لطفا این آقای شهردار فقط اتوبوس‌ها رو می‌بینند آیا اتوبوسران رو نمی‌بینند با این حقوقهای نجومی چطور زندگی می‌کنند من طی چند سال کارم شاهد جدایی همسران آنها بوده ام که کارست با حقوق کم علت اصلی آن است .
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->