جزئیات حراج گسترده سکه در مرکز مبادله از فردا (یکشنبه ۲۱ بهمن ۱۴۰۳) پیش بینی قیمت طلا و سکه (یکشنبه ۲۱ بهمن ۱۴۰۳) بهره‌برداری از ۳۶ کلان‌پروژه برق‌رسانی شهری و روستایی هم‌زمان با دهه فجر در خراسان رضوی (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) بخشودگی جرائم کشاورزان خسارت‌دیده خراسان رضوی تا پایان سال ۱۴۰۲ ارتباط بیمه بیکاری با حق بیمه ناقص چیست؟ فاصله هزار تومانی دلار تهران تا ۹۰ هزارتومانی‌شدن | سکه از ۷۴ میلیون تومان هم عبور کرد (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) نرخ دام کشتار افزایشی شد | قیمت امروز مرغ، تخم مرغ، گوشت (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) جایگاه‌های مخصوص عرضه بنزین سوپر وارداتی به زودی اعلام می‌شود اقساط وام ۲ میلیاردی خرید مسکن اعلام شد؛ اقساط ماهانه ۳۸.۶ میلیون تومانی اعلام نرخ طلا در مشهد (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) | حباب سکه چقدر است؟ توزیع گوشت گرم گوساله تنظیم‌بازار در مشهد آغاز شد (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) تداوم رشد نرخ خودرو‌های خارجی (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) | افزایش ۱۲ تا ۹۰ میلیونی قیمت‌ها رونمایی از کارت رفاهی با سقف اعتبار فردی ۳۰۰ میلیون تومان (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) + جزئیات درخواست مجلس برای ساماندهی نیرو‌های نهضتی و پیش‌دبستانی تا نیمه اول ۱۴۰۴ پرداخت ۳ میلیون تومان عیدی به کارمندان منطقی نیست! | ۱۵ کالای اساسی به کارگران و ۵ دهک پایین جامعه پرداخت می‌شود رشد عجیب قیمت خودرو‌های داخلی (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) | سورن ۲۷ میلیون گران شد قیمت برنج ایرانی قد کشید + علت (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) ورود دلار به کانال ۸۸ هزار تومان (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) | طلا ۶ میلیونی و سکه ۷۰ میلیونی شد ثبت ۸ هزار و ۲۰۰ مأموریت اورژانس اجتماعی ۱۲۳ در خراسان رضوی | بیشترین تماس‌ها در حوزه کودک‌آزاری و خودکشی ثبت می‌شود + فیلم آخرین وضعیت پرواز‌های فرودگاه مشهد با توجه به شرایط جوی امروز (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) آغاز حراج سکه‌های ۱۴۰۳ از ساعت ۱۲ امروز (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) قیمت طلای جهانی امروز (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) برای ششمین هفته متوالی صعودی ماند نرخنامه پایان سال ۱۴۰۳ قالیشویی‌های مشهد اعلام شد | قیمت‌ها نسبت به سال گذشته افزایش نداشته است عیدی کارمندان و بازنشستگان دولت ابلاغ شد (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) +زمان پرداخت  قیمت امروز میوه و صیفی جات (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) | افزایش قیمت ۵ قلم میوه در مشهد کشف ۱۳ هزار دستگاه ماینر غیرمجاز در ۱۰ماهه نخست ۱۴۰۳ زمان واریز یارانه بهمن‌ماه ۱۴۰۳ تغییر کرد؟ + مبلغ دقیق بازار مبادله ارز، سکه و طلا فردا (شنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۳) فعال است
سرخط خبرها

برج لوکس الهیه تهران متری یک میلیارد تومان! | شرط عجیب برای بازدید

  • کد خبر: ۱۹۷۵۴۹
  • ۰۹ آذر ۱۴۰۲ - ۰۸:۲۳
برج لوکس الهیه تهران متری یک میلیارد تومان! | شرط عجیب برای بازدید
پنت‌هاوس گران‌ترین برج منطقه الهیه تهران متری یک میلیارد تومان قیمت‌گذاری شده است؛ مشاور املاکی که این آگهی را منتشر کرده ادعا می‌کند که خریداران باید پرینت حساب خود را برای بازدید ارائه کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، این روز‌ها آگهی‌های پیش فروش ملک از رقم‌هایی غیرمنطقی پرده برمی‌دارند که در آمار‌های اعلام شده از وضعیت بازار مسکن تهران جایی ندارند.

در میان این آگهی‌ها در شبکه‌های اجتماعی، تبلیغ فروش واحد‌های یک برج باغ که در محله الهیه و خیابان فرشته تهران قرار گرفته توجه را به خود جلب می‌کند؛ گران‌ترین برج منطقه الهیه، هر مترمربع پنت هاوس ۹۵۰ متری آن، یک میلیارد تومان!

به عبارتی می‌شود گفت که قیمت نهایی این پنت هاوس، ۹۵۰ میلیارد تومان است. این در حالی است که در منطقه یک تهران، بنا به داده‌های بانک مرکزی، متوسط قیمت هر مترمربع مسکن در منطقه یک پایتخت، ۱۳۴ میلیون تومان است.

در توضیحات دیگر این برج آمده که زمین پروژه به مساحت ۶۰۰۰ متر است و در ۲۷ طبقه شامل ۶ طبقه در تراز منفی، یک طبقه در تراز همکف و ۲۰ طبقه روی همکف طراحی شده که شامل ۷۰ واحد مسکونی با مساحت‌های ۴۳۰ و ۵۱۰ و ۹۵۰ مترمربع است.

هرچند تلاش شد تا در گفتگو با مدیر فروش این پروژه ساختمانی، اطلاعات دقیقی در زمینه قیمت‌های ادعا شده در فضای مجازی درباره برج دریافت کند، اما علیرضا جلالی که خود را مدیر فروش این پروژه ساختمانی معرفی کرده است تنها به تکذیب برخی اطلاعات در زمینه این پروژه اکتفا کرد.

بر اساس پیامی که جلالی ارسال کرده است، آنچه قیمت نجومی در مورد پنت‌هاوس این مجموعه و شرط بازدید در آگهی تبلیغاتی از این برج در فضای مجازی منتشر شده و دست به دست می‌شود، واقعیت ندارد.

اما سایر پنت‌هاوس‌های محله الهیه با چه قیمتی آگهی شده‌اند؟ بررسی فایل واحد‌های پنت هاوس این محله در پلتفرم‌های خریدوفروش مسکن نشان می‌دهد، برای پنت‌هاوسی با ۱۸۰ مترمربع زیربنا و ۲۵ سال ساخت نیز، ۲۴ میلیارد تومان قیمت‌گذاری شده است. واحدی پنت هاوس با ۹۲۰ مترمربع مساحت و نوساز، ۵۹۰ میلیارد تومان به فروش می‌رسد.

البته با بودجه کمتر هم می‌توان در الهیه صاحب یک پنت هاوس شد؛ واحدی با متراژ ۹۰ مترمربع مساحت و ۱۲ سال ساخت با قیمت ۱۷ میلیارد تومان و واحدی دیگر با ۱۸۰ مترمربع زیربنا و ۲۵ سال قدمت، ۲۴ میلیارد تومان عرضه شده است.

واحدی دیگر با ۲۹۰ مترمربع زیربنا و ۱۰ سال عمربنا، ۳۹ میلیارد تومان و آپارتمانی با ۲۸۳ مترمربع مساحت و ۷ سال ساخت، ۳۸ میلیارد تومان قیمت‌گذاری شده است.

برج لوکس الهیه تهران متری یک میلیارد تومان! | شرط عجیب برای بازدید

منبع: اکو ایران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->