واکنش حماس به حمله اسرائیل به ناوگان «صمود» کلمبیا توافق تجارت آزاد را با اسرائیل فسخ کرد سفیر ایران در سازمان ملل: شورای امنیت در برابر بحران غزه فلج مانده است واکنش جهاد اسلامی فلسطین به حمله اسرائیل به ناوگان «صمود» عضو پارلمان اروپا: توقیف شناور‌های «صمود» توسط اسرائیل مجرمانه است گفت‌وگوی تلفنی امیر قطر و ترامپ درباره طرح صلح غزه گروه هفت خواستار ادامه دیپلماسی درباره پرونده هسته‌ای ایران شد قالیباف: با استفاده از کالابرگ باید قیمت چند کالای اصلی را ثابت نگه داریم بازداشت فعالان و خبرنگاران حاضر در کشتی‌های «ناوگان الصمود» رئیس شورای امنیت سازمان ملل: اعمال دوباره تحریم‌ها علیه ایران را به رسمیت نمی‌شناسیم مین‌گذاری رژیم اسرائیل در مسیر ناوگان «صمود» وزیر خارجه آمریکا دوباره علیه ایران گزافه گویی کرد ایهود باراک: جنایات اسرائیل در غزه سال‌ها در جهان بازتاب خواهد داشت وزرای دفاع ایران و ترکیه دیدار کردند (۹ مهر ۱۴۰۴) روسیه: دیدار میان پوتین و زلنسکی امکان‌پذیر نیست نیروی دریایی فرانسه، نفتکش روسیه را توقیف کرد + فیلم (۹ مهر ۱۴۰۴) ابراز تأسف قطر از تصویب نشدن قطعنامه آتش‌بس غزه در شورای امنیت بازداشت ۳ آلمانی به اتهام همکاری با حماس کانادا تحریم‌های ایران را دوباره فعال کرد + جزئیات (۹ مهر ۱۴۰۴) عربستان: وتو، چراغ سبز به «اسرائیل» برای گسترش تجاوز است ماکرون: روسیه در حال تولید سلاح‌های بسیار بیشتر و با سرعت بالاتری است قالیباف: باید از هرگونه ساده‌انگاری و تقلیل‌گرایی نسبت به پدیده‌های نو پرهیز کنیم | «جهاد تولید فکر نو» جهادی مقدس است فرودگاه‌های رژیم اسرائیل تعطیل و حرکت قطارها متوقف شدند تشکیلات خودگردان: جهان برای تشکیل کشور مستقل فلسطین متحد شده است شهادت ۱۰۳ نفر از زمان آتش‌بس در لبنان (۹ مهر ۱۴۰۴) حمله پهپادی به خودرویی در جنوب لبنان | یک نفر به شهادت رسید + عکس (۹ مهر ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی (۹ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ارتش صهیونیستی: جنگ غزه طولانی خواهد بود

  • کد خبر: ۱۹۷۹۴۲
  • ۱۱ آذر ۱۴۰۲ - ۲۱:۰۲
ارتش صهیونیستی: جنگ غزه طولانی خواهد بود
سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی ضمن اذعان به برتری نیرو‌های گردان‌های عزالدین القسام در غزه گفت که جنگ غزه طولانی خواهد بود و محدود به زمان معین و مشخصی نیست.

به گزارش شهرآرانیوز، دانیل هاگاری اعتراف کرد که گردان‌های القسام، شاخه نظامی حماس به دلیلی شناختی که از نوار غزه دارد، بر نیرو‌های ارتش این رژیم برتری دارد.

وی همچنین اذعان کرد که حماس همچنان از توان و قدرت بالا و پیچیده‌ای در تونل‌ها برخوردار است و ارتش رژیم صهیونیستی هنوز نتواسته وارد برخی مناطق در نوار غزه شود.

وی افزود که از صبح روز جمعه که آتش‌بس موقت در غزه به پایان رسید، بیش از ۱۵۰ موشک از غزه به سمت اراضی اشغالی شلیک شده است.

همزمان گردان‌های القسام شاخه نظامی حماس طی بیانیه‌ای اعلام کرد که گروهی از نیرو‌های پیاده ارتش رژیم صهیونیستی را در داخل ساختمانی در منطقه التوأم در شمال غرب غزه در کمینی محکم گرفتار کرده و آن‌ها را با بمب‌های ضدنفر، راکت‌های ضدزره و تیربار سنگین هدف قرار داده و نیرو‌های اشغالگر را کشته یا زخمی کرده است.

گردان‌های القسام اعلام کرد یک بولدوزر نظامی اسرائیلی از نوع D ۹ را در منطقه جحر الدیک در شرق استان مرکزی غزه با راکت یاسین ۱۰۵ هدف قرار داده و یک نظامی را به طور قطع زخمی کرده است.

القسام تأکید کرد که اتاق فرماندهی و جاسوسی ارتش رژیم صهیونیستی را در داخل ساختمانی در شرق بیت حانون با ۴ راکت ضدنفر هدف قرار داده است.

سرایا القدس، (شاخه نظامی جهاد اسلامی فلسطین) هم اعلام کرد که از صبح امروز یک تانک صهیونیستی را با بمب «ثاقب» و دو خودروی زرهی دیگر را با راکت ضدزره تاندوم در محله شیخ رضوان هدف قرار داده و منهدم کرده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->