پایان مأموریت دزد «ضبط و آچار» در خیابان‌های مشهد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کاظمی عنوان کرد: افزایش ۶۷ درصدی بودجه آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۴ خبر جدید در خصوص واریز معوقات حقوق بالای ۲۰ میلیون تومان بازنشستگان تأمین اجتماعی (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش شدت وزش باد (پنجشنبه، ۱۷ مهر ۱۴۰۴) شرایط بهره‌برداری مادران شاغل از کاهش سن بازنشستگی چگونه است؟ ناگفته‌های رئیس سازمان بهزیستی از جنگ ۱۲ روزه | روایت اعلام آمادگی ۲۲ هزار پزشک متخصص برای خدمت رایگان در عرض ۲۴ ساعت! درباره مجله «پست و تلگراف» که توسط اداره پست ایران منتشر شده است | اولین نشریه اداراتی ایران مددجویان در راه خانه بخت | آیین اهدای ۳۱۳ سری جهیزیه به زوجین تحت پوشش بهزیستی در خراسان رضوی برگزار شد آیا کودک بدغذا به مکمل نیاز دارد؟ چرا نباید چایی را دوباره گرم کرد؟ شهادت مأمور پلیس مواد مخدر در جاده زاهدان _ نهبندان + (۱۷ مهر ۱۴۰۴) معوقات بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی چه‌زمانی پرداخت می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) | فعلاً خبری از بارش باران نیست نقش کلیدی ژنتیک در درمان کودکان ناکامی در استفاده از موتورسیکلت‌های برقی در ناوگان پستی خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی کشور (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور در اوایل هفته آینده مشهد ۱۰۰۰ پرستار کم دارد | کمبود ۴۰ درصدی پرستار در مراکز درمانی شهر رئیس سازمان بهزیستی کشور: مدارس، کانون جدید فرهنگی و اجتماعی محلات می‌شوند | طرح «سلام»، مقدمه خدمات جدید به اقشار مختلف مردم تشریح اولویت‌های سازمان تأمین اجتماعی | طرح‌هایی برای عبور از ناترازی و توازن مالی در حال اجراست گلایه از  صف‌های طولانی ام آرآی در مشهد  | فقط ۱۹ دستگاه برای چند میلیون نفر هر دمنوشی درمان نیست | هشدار پزشک طب سنتی درباره مصرف خودسرانه دارو‌های گیاهی شربت سرفه ساخت هند کودکان را می‌کشد؛ نخورید! آمار ازدواج و طلاق طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ در خراسان‌رضوی | ازدواج اوج گرفت، طلاق عقب‌نشینی کرد مشهد، میزبان اولین مرکز «مهر و گفت‌و‌گو» | اجرای آزمایشی طرح ملی «سلام» در منطقه قاسم‌آباد مشهد + فیلم (۱۷ مهر ۱۴۰۴) بدهی ۷۰ هزار میلیارد تومانی دولت به تأمین‌اجتماعی بابت هزینه درمان | چرا مصوبه سران قوا اجرا نمی‌شود؟ سیگار کشیدن خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را افزایش می‌دهد معطلی ۶ماهه بازنشستگان تأمین‌اجتماعی برای دریافت معوقات حقوق فروردین ۱۴۰۴ و بیمه تکمیلی آزمون کارشناسان رسمی دادگستری سال ۱۴۰۴ برگزار شد (۱۷ مهر) شهادت مامور مبارزه با مواد مخدر در درگیری با قاچاقچیان مسلح در محور نهبندان - زاهدان (۱۶ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سرقت‌های سریالی از خانه‌های چراغ خاموش در مشهد + عکس

  • کد خبر: ۱۹۸۰۲۳
  • ۱۲ آذر ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۰
سرقت‌های سریالی از خانه‌های چراغ خاموش در مشهد + عکس
با تلاش شبانه روزی کارآگاهان پلیس آگاهی مشهد عاملان دستبرد به واحد‌های آپارتمانی در حالی دستگیر شدند که بررسی‌های تخصصی نشان داد آنان فقط در روز‌های آخر هفته اموال منازل «چراغ خاموش» را به سرقت می‌بردند.

به گزارش شهرآرانیوز، از مدتی قبل دستبرد سارقان به واحد‌های آپارتمانی در غرب مشهد به گونه‌ای روند صعودی به خود گرفت که فرمانده انتظامی مشهد وارد عمل شد و دستور «پیگیری ویژه» صادر کرد. بنا به دستور سرهنگ احمد نگهبان، گروهی تخصصی از کارآگاهان پلیس مشهد به تجزیه و تحلیل‌های میدانی پرداختند و همه پرونده‌های سرقت را از زیر میکروسکوپ تحقیقات گذراندند.

سرقت‌های سریالی از خانه‌های چراغ خاموش در مشهد + عکس

بررسی‌های کارشناسی بیانگر آن بود که بیشتر از ۹۵ درصد سرقت‌های مذکور در شب‌های پایانی هفته انجام شده است و سارقان به راحتی قفل‌های ضد سرقت را نیز گشوده و هر آن چه را قابل حمل بوده به سرقت برده‌اند، اما رمز معمای پرونده سرقت‌های «چراغ خاموش» زمانی به دست آمد که یکی از همسایگان مجتمع مسکونی به پلیس گفت، زنی زنگ آیفون منزل ما را به صدا درآورد و مدعی شد که از همسایگان طبقه پایین است و کلید منزل را به همراه ندارد. او سپس از من خواست در ورودی را برایش باز کنم! همسایه ادامه داد من هم که تصور می‌کردم او صاحبخانه است کلید در بازکن را فشردم و مشغول آشپزی شدم، اما دو روز بعد وقتی صاحبخانه به منزل بازگشت، تازه فهمیدم که منزل آنان مورد دستبرد سارقان قرار گرفته است! و...

همین سرنخ کافی بود تا کارآگاهان با بهره‌گیری از تجربیات رئیس پلیس مشهد واکاوی‌های تخصصی را فقط به روز‌های پنج شنبه و جمعه متمرکز کنند؛ چراکه حالا دیگر شگرد «چراغ خاموش» برای کارآگاهان لو رفته بود و آن‌ها می‌دانستند با یک باند حرفه‌ای سرقت روبه رو شده‌اند که با شناسایی واحد‌های آپارتمانی خالی از سکنه خود را به عنوان ساکنان مجتمع مسکونی جا می‌زنند و با استفاده از سهل انگاری همسایگان به واحد‌های آپارتمانی دستبرد می‌زنند، بنابراین نه تنها دوربین‌های مداربسته مورد بازبینی دقیق در اطراف محل‌های سرقت قرار گرفت، بلکه سارقان سابقه‌دار که با این شگرد سرقت می‌کردند نیز زیر چتر تحقیقات رفتند. از سوی دیگر گروهی از کارآگاهان بررسی‌های خود را از بانک اطلاعاتی مجرمان ادامه دادند و منابع و مخبران محلی را نیز به کار گرفتند تا این که بالاخره سرنخ‌هایی از یک مجرم سابقه‌دار حرفه‌ای به دست آمد که حدود ۴ ماه قبل از زندان آزاد شده بود.

این جوان ۲۴ ساله در حالی به جرم سرقت از منازل در زندان تحمل کیفر می‌کرد که برادر و پدرش نیز به اتهام قاچاق مواد مخدر در زندان بودند، اما او تبحر زیادی در باز کردن قفل‌های ضد سرقت منازل داشت.

در همین حال تصاویری از دوربین‌های مداربسته نیز به دست آمد که جوان مذکور را هنگام سرقت تلویزیون ۶۵ اینچ نشان می‌داد و زن جوانی هم او را همراهی می‌کرد، این گونه بود که کارآگاهان با نظارت و هدایت مستقیم سرهنگ احمد نگهبان (فرمانده انتظامی مشهد) عملیات شناسایی مخفیگاه و دستگیری هر دو متهم را آغاز کردند و آنان را در یک «لانه سیاه» به دام انداختند.

در بازرسی از مخفیگاه آنان ۳۵۰ گرم طلا، ارز‌های خارجی، ۹ دستگاه تلویزیون، ۱۱ دستگاه لپ تاپ و کنسول بازی به همراه تعدادی تبلت، تلفن همراه، مدارک شناسایی و مقادیر زیادی لوازم منزل کشف شد. با انتقال متهمان به پلیس آگاهی جنوب مشهد بررسی‌های تخصصی در حالی با اعتراف آنان به ۳۴ فقره سرقت از واحد‌های آپارتمانی «چراغ خاموش» ادامه یافت که ۷ تن از مالخران حرفه‌ای نیز در این عملیات ضربتی طی ۷۲ ساعت دستگیر شدند. تحقیقات بیشتر کارآگاهان نشان داد زن ۲۷ ساله که ۴ سال قبل و پس از ۸ سال زندگی مشترک از شوهرش طلاق گرفته با دزد سابقه دار در اینستاگرام آشنا شده است و به این ترتیب زوج حرفه‌ای برای دستبرد به واحد‌های آپارتمانی را تشکیل داده‌اند. آنان در بازجویی‌های فنی اعتراف کردند از غروب پنج شنبه تا نیمه‌های جمعه شب مناطقی را برای سرقت انتخاب می‌کردیم که احتمال می‌دادیم ساکنان واحد‌های آپارتمانی که «چراغ خاموش» دارند به باغ ویلا‌های خود در اطراف مشهد یا به مهمانی‌های شبانه رفته‌اند.

در حالی که ۲۰ شاه کلید از متهم جوان کشف شده است بررسی‌های پلیس نشان داد که وی باز کردن انواع قفل‌های منازل و به ویژه قفل‌های کامپیوتری را از یک دزد سابقه‌دار آموخته است و هنگام سرقت با یک دستگاه خودروی پژو ۲۰۶ به مناطق غرب مشهد می‌رفتند و بیشتر از کمد‌های اتاق خواب و دراور طلا‌ها را با فاکتور‌های آن می‌دزدیدند و سپس به اموال قابل حمل دیگر دستبرد می‌زدند. یک مقام انتظامی با قدردانی از دستورات ویژه قضایی برای دستگیری عاملان سرقت‌های مذکور از شهروندان خواست چنان چه با این شگرد طعمه سارقان شده‌اند به پلیس آگاهی جنوب مشهد واقع در خیابان کوشش ۳۲ مراجعه کنند. وی اضافه کرد: رمزگشایی از سرقت‌های «چراغ خاموش» همچنان ادامه دارد.

منبع: خراسان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->