سرانه فضای آموزشی دانش‌آموزان مشهدی پایین‌تر از متوسط استانی و کشوری | تحصیل در  ۳.۵ مترمربع مهلت انتخاب رشته کنکور ارشد تا روز سه‌شنبه (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) تمدید شد پزشکی قانونی ادعای تجاوز به الهه حسین نژاد را تکذیب کرد از بررسی ۴۷۰۰ خودرو تا کشف جنایت الهه حسین‌نژاد | توضیحات پلیس درباره نقش اسنپ در این قتل هولناک از سیکس‌پک تا سکته | جوانان ایرانی قربانی مکمل‌های بدنسازی ضرب‌وجرح دکتر پیروز مجتهدزاده، چهره ماندگار علمی کشور، در خانه مادرزنش! سرقت ۱۷ هزار دلاری زن خدمتکار از کمد صاحبخانه در مشهد مصرف تخم مرغ در سالمندان آسیبی به کبد نمی‌رساند ۵۳ هزار زن سالمند تنها در کشور شناسایی شدند | تلنگر حادثه الهه حسین نژاد برای بهزیستی کشته شدن یک قاتل محکوم به قصاص در بیمارستان کرج + جزئیات هشدار دادستان مرکز خراسان رضوی درباره آبیاری مزارع و باغات حاشیه شهر مشهد با پساب‌های تصفیه‌نشده و فاضلاب مرگ تلخ مادر مشهدی بر اثر توپ‌بازی پسر نوجوان در خیابان! ۲ دختر تکواندوکار مفقود شده تهرانی پیدا شدند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) اصلاح قانون محکومیت‌های مالی در دستور کار مجلس | آخرین اخبار از قانون مهریه بیست‌وهشتمین فرزند جانباز کرمانی متولد شد شناسایی نوعی از کرونا در خفاش‌ها | خطر شیوع همه‌گیری جدید مرکز نوآوری و فناوری غذا‌های خاص در مشهد افتتاح شد (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) گم شدن دو دختر تکواندوکار در تهران + جزئیات هشدار استفاده افراطی کودکان از «گوشی» و خطر افزایش ابتلا به چاقی و دیابت ۱۳ زائر ایرانی تاکنون در عربستان جان باختند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) مهلت معرفی دانشجویان مشمول سربازی برای تعیین تکلیف وضعیت خدمت تعیین شد اختلالی در ایستگاه خواب | «آپنه خواب» زمینه‌ساز مشکلات سلامتی فروش ویژه حدود هزار عنوان کتاب کانون پرورش فکری نوجوانان به مناسبت عید غدیر سازمان حفاظت محیط زیست همچنان به دنبال توله خرس‌ گمشده
سرخط خبرها

مشهد، میزبان اردوی کشوری دانش‌آموزان دختر شاهد و ایثارگر

  • کد خبر: ۱۹۸۷۲۹
  • ۱۵ آذر ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۹
مشهد، میزبان اردوی کشوری دانش‌آموزان دختر شاهد و ایثارگر
اردوی کشوری دانش‌آموزان دختر شاهد و ایثارگر مدافع حرم از ۱۳ تا ۱۷ آذرماه در مشهد در حال برگزاری است.

به گزارش شهرآرانیوز، جواد حامدزاده، معاون فرهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی در نشست خبری اردوی کشوری دانش‌آموزان دختر شاهد و ایثارگر مدافع حرم که ظهر امروز، ۱۵ آذر در سالن جلسات هتل ایران در مشهد برگزار شد، اظهار کرد: حقیقت امر این است که در دنیا، هیچ شهری با این خصایص و ویژگی‌ها وجود ندارد. فرصت‌ها و ظرفیت‌های فرهنگی ویژه‌ای در شهر امام رضا(ع) وجود دارد که می‌توان از آن بهره برد و بر همین اساس، در ایام پیش‌رو سه ویژه‌برنامه به همت بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار خواهد شد.

وی افزود: طی هفته جاری مهمان امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی معاون رئیس‌جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران هستیم که به مناسبت روز دانشجو، دیدار چهره به چهره با دانشجویان خواهند داشت، همچنین یکی از برنامه‌های ما با حضور مدیرکل‌های ستاد مرکز و معاونان بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار می‌شود تا ارزیابی عملکرد ستادی در این دوره اتفاق بیفتد.

معاون فرهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی ادامه داد: رویداد مهم دیگر نیز با حضور ۱۳۰ دانش‌آموز دختر شاهد و ایثارگر مدافع حرم از ۱۳ تا ۱۷ آذرماه در حال برگزاری است. همه مدیران و معاونان بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور در این اردوی فرهنگی تربیتی حضور دارند و از نزدیک، شنوای مطالبات و مشکلات این عزیزان خواهند بود.

حامدزاده خاطرنشان کرد: تلاش ما بر این است که به‌موازات فضای مفرح و شاد، فضای تعاملی و آموزشی مطلوبی هم در این اردو شکل بگیرد. انواع و اقسام مسابقات فرهنگی، ورزشی و علمی در حاشیه این دوره برای دانش‌آموزان برگزار خواهد شد و امیدواریم دانش‌آموزان بتوانند از طریق این دوره‌های فرهنگی، بیش از پیش با فرهنگ ایثار و شهادت ارتباط برقرار کنند.

وی ادامه داد: همه ما می‌دانیم که امروز، نظام مقدس جمهوری اسلامی با همه توان بازدارنده نظامی خود فقط متکی بر بنیه فرهنگی و مردمی خود است. بزرگ‌ترین وحشت ابرقدرت‌ها از ایران اسلامی هم به دلیل همین اتحاد است. همان فرهنگ ایثار و شهادتی که باعث می‌شد تا ایران ما در همه بحران‌های اخیر سرافراز بماند و تلاش ما این است که نسل آینده‌ساز کشور نیز بیش از پیش با این اندیشه متعالی آشنا شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->