جمعی از معلمان، شنبه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) با رهبر معظم انقلاب دیدار می‌کنند نتانیاهو از ترس بازداشت سفرش به واتیکان را لغو کرد شهادت ۱۱۵ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایران به معاهده «منابع ژنتیک و دانش سنتی» پیوست انصارالله یمن: از تهدیدهای رژیم صهیونیستی و آمریکا هیچ هراسی نداریم چین: به حق ایران برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای احترام می‌گذاریم رئیس مجلس: زمینه تقویت عملی روابط اقتصادی و فرهنگی بین کشورهای اسلامی فراهم شده است پیام تسلیت دبیر شورای اطلاع رسانی دولت برای درگذشت یک عکاس خبری و یک روزنامه‌نگار سیاسی دادگاهی در دانمارک ۲ فرد را به جرم هتک حرمت قرآن کریم جریمه کرد خروج طالبان از لیست سیاه و جهش همکاری‌های روسیه و افغانستان عراقچی: هیچ سناریویی برای چشم‌پوشی از غنی‌سازی وجود ندارد سفر قریب‌الوقوع وزیر خارجه عراق و رئیس اقلیم کردستان عراق به تهران ادعای ترامپ: با ایران به توافق می‌رسیم؛ با تجارت با تهران مشکلی ندارم آئین گرامیداشت فردوسی در دانشگاه اقتصاد و روابط بین‌الملل پکن برگزار شد کتاب خاطرات رهبر انقلاب از زندگی پدرشان منتشر می‌شود ترامپ: ممکن است با پوتین تماس بگیرم؛ ما باید دیدار کنیم افزایش شهدای غزه به ۵۳ هزار و ۱۱۹ شهید (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایت غریب‌آبادی از نشست ایران و ۳ کشور اروپایی در استانبول وزیر بهداشت به سوئیس سفر می‌کند ایران و اوکراین، محور دیدار روبیو با مشاوران امنیت ملی تروئیکای اروپا در استانبول وزیر خارجه تاجیکستان وارد تهران شد قالیباف در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی حضور یافت آیت‌الله علم‌الهدی: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن | شهید جمهور سرمایه اجتماعی نظام را افزایش داد ترامپ: مسئله برنامه هسته‌ای ایران را به هر شکل حل می‌کنیم عبداللطیف رشید: روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد ترامپ: با عربستان، قطر و امارات «دوستی بزرگی» داریم پایان مذاکرات سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رام‌الله و بروکسل از ابتکار گوترش درباره جنگ غزه استقبال کردند

  • کد خبر: ۱۹۸۹۲۷
  • ۱۶ آذر ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۰
رام‌الله و بروکسل از ابتکار گوترش درباره جنگ غزه استقبال کردند
وزارت خارجه فلسطین از ابتکارعمل دبیرکل سازمان در فعال‌سازی بند ۹۹ منشور این سازمان در خصوص جنگ غزه استقبال کرد و مسئول سیاست خارجه اتحادیه اروپا نیز حمایت از این اقدام را خواستار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، وزارت خارجه فلسطین با انتشار بیانیه‌ای از ابتکارعمل «آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل که با استناد به ماده ۹۹ منشور سازمان ملل، از شورای امنیت خواست با برگزاری نشستی مسئویت خود را در برقراری فوری آتش‌بس در غزه به دلیل شرایط انسانی رو به وخامت آن بپذیرد، استقبال کرده و آن را اقدامی بسیار ضروری در راستای ماموریت‌های محول شده به این نهاد و نهاد‌های بین‌اللمللی و همسو با هشدار‌های گسترده بین‌المللی درباره پیامد‌های این فاجعه انسانی برای غیرنظامیان فلسطینی ساکن نوار غزه دانست.

همچنین این وزارتخانه در بیانیه خود حمله و تحریک کابینه رژیم اشغالگر و مقامات آن علیه دبیرکل سازمان ملل را به شدت محکوم کرد و این اظهارات و رویکرد‌ها را تروریسمی سیاسی برای منحرف کردن دبیرکل سازمان ملل از ایفای نقش و مسوولیت‌هایش بر اساس منشور این سازمان، قوانین بین‌المللی و اصول حقوق بشر دانست.

به گزارش سایت النشره، وزارت خارجه فلسطین در ادامه نیز از سران جهان خواست از این ابتکارعمل گوترش حمایت کرده و به آن توجه نشان دهند تا شورای امنیت مجبور شود به تعهدات خود پایبند مانده و تصمیمی برای آتش‌بس اتخاذ کند.

گوترش بامداد امروز (پنجشنبه) در پیامی خطاب به ۱۵ کشور عضو شورای امنیت ماده ۹۹ منشور سازمان ملل را درباره جنگ علیه غزه فعال کرد.

او در این پیام تاکید کرد: ما با خطری جدی در خصوص فروپاشی ساختار انسانی در غزه مواجه هستیم، شرایط با سرعت در حال وخیم‌تر شدن و تبدیل به فاجعه‌ای است که پیامد‌های غیرقابل برگشتی برای تمام فلسطینی‌ها و نیز صلح و امنیت منطقه خواهد داشت.

در مقابل «الی کوهن» وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در پلتفرم ایکس ناخرسندی و خشم خود را از اظهارات گوترش ابراز کرد و مدعی شد که حضور گوترش در سمت معاونت کل سازمان ملل «تهدیدی برای صلح جهانی» بوده درخواست او برای فعال‌سازی ماده ۹۹ و درخواست آتش‌بس در غزه در واقع حمایت از حماس و تایید اقدامات آن است!

همچنین کوهن مدعی شد، «هر کسی که حامی صلح جهانی است باید از آزادسازی غزه از کنترل حماس حمایت کند».

«جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجه اتحادیه اروپا نیز از اعضای این اتحادیه و شرکای آن در شورای امنیت خواست از درخواست گوترش در مورد غزه حمایت کنند.

بورل اظهار کرد: شورای امنیت باید فورا برای جلوگیری از فروپاشی کامل وضعیت انسانی در غزه اقدام کند.

پیش از این «احمد ابوالغیط» دبیرکل اتحادیه عرب اعلام کرد که ابتکارعمل گوترش که برای اولین بار از زمان انتصابش اتخاذ شده، نشان‌دهنده وخامت اوضاع است و شورای امنیت باید پس از این ناکامی‌های مکرر مسوولیت خود را بپذیرد.

برخی منابع دیپلمات گزارش دادند که احتمالا شورای امنیت فردا (جمعه) جلسه‌ای را برای بررسی پیام گوترش برگزار خواهد کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->