بازداشت شبکه ترور وابسته به رژیم صهیونیستی در لبنان حکیم: عراق باید پل ارتباط و نقطه توازن در منطقه باشد تاکید کابل بر اهمیت بندر چابهار برای تجارت هند و افغانستان ۱۱ نظامی پاکستانی در تازه‌ترین حمله تروریستی کشته شدند پوتین: اعتبار جایزه صلح نوبل تا حد زیادی از بین رفته است هشدار ایران درباره پیامدهای تحرکات نظامی مداخله‌جویانه آمریکا در کارائیب واکنش کاخ سفید به ناکامی ترامپ در دستیابی به جایزه صلح نوبل نتانیاهو: اسرائیل با چالش‌های بزرگی در منطقه روبرو است ‌می‌رسد نوای «نَصرٌ مِن اللّه» از حریم رضا (ع) | راهپیمایی «بشارت نصر» در مشهد برگزار شد آیت‌الله علم‌الهدی: آسایش مردم در بهبود معیشت و نه زندگی غربی است | ضرورت برخورد جدی قوه قضائیه و مجریه با محتکران اقتصادی عضو کمیسیون امنیت ملی: بیانیه شورای همکاری خلیج فارس تاثیری بر روابط ایران و همسایگان ندارد جایزه صلح نوبل به ماریا ماچادو، رهبر اپوزیسیون ونزوئلا، رسید آیا سقف حقوق و بیمه کارگران ساختمانی اصلاح می‌شود؟ حمایت روسیه از احتمال اعطای نوبل صلح به ترامپ لاوروف: غرب ناقض واقعی برجام است، نه ایران یک نماینده مجلس: تبیین درست مکانیسم ماشه، اثرات روانی منفی آن را در کشور کاهش می‌دهد فرانسه: نیروی امنیتی بین المللی برای حمایت از صلح غزه تشکیل می‌شود آمریکا ۹۳ شخصیت حقیقی و حقوقی مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعای رسانه‌های افغانستان: ارتش پاکستان مسئولیت حمله امشب به کابل را بر عهده گرفت حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم
سرخط خبرها

شورای دادرسی الکترونیک قوه قضائیه در مشهد تشکیل شد

  • کد خبر: ۱۹۸۹۸۷
  • ۱۶ آذر ۱۴۰۲ - ۱۹:۲۲
شورای دادرسی الکترونیک قوه قضائیه در مشهد تشکیل شد
رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضائیه گفت: یکی از ابعادی که از برگزاری علنی برخط دادگاه‌ها بعد آموزشی و آگاهی بخشی این نوع از دادگاه هاست که بارضایتمندی دانشجویان و فعالان عرصه حقوق مواجه شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، جلسه هم اندیشی کمیته طرح و برنامه شورای دادرسی قوه قضاییه با موضوع بررسی دستورالعمل هوشمند سازی و الکترونیکی شدن فرایند‌ها و پرونده‌های قضایی در مشهد برگزار شد.

در این جلسه که با حضور جمعی از مسئولان و همچنین دکتر کاظمی فرد رئیس مرکز فناوری آمار و اطلاعات قوه قضاییه و حجت الاسلام والمسلمین خلیلی رئیس شورای قضایی خراسان رضوی برگزار شد دکتر کاظمی فرد بر لزوم اصلاح فرایند‌ها و الکترونیکی شدن اقدامات در چهارچوب سند تحول قوه قضاییه تأکید کرد و افزود: نشست‌های مختلف کارشناسی در این راستا برگزار شده و تا رسیدن نقطه مطلوب استمرار خواهد یافت.

رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه با اشاره به تأکید ریاست محترم قوه قضاییه بر استفاده حداکثری از تمامی ظرفیت‌ها برای ارتقاء خدمت رسانی به مردم شریف گفت: در زمینه پرونده‌های الکترونیک در برخی استان‌ها از جمله خراسان رضوی اقدامات خوبی انجام شده که انشاءالله در سطح ملی به دنبال ساماندهی و بهبود آن خواهیم بود.

رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه افزود: پیش نویس دستورالعملی در همین زمینه تهیه و به دنبال نهایی کردن آن با استفاده از نظرات مسئولان محترم قضایی کارشناسان و جمعی از متخصصین هستیم تا انشاءالله در کمترین زمان ممکن و بر اساس یک برنامه زمان بندی شده به مرحله اجرا درآید.

دکتر کاظمی فرد با اشاره به برگزاری دادگاه‌های علنی برخط گفت: یکی از ابعادی که از برگزاری این گونه دادگاه‌ها مد نظر قرار گرفته بعد آموزشی و آگاهی بخشی این نوع از دادگاه هاست که بارضایتمندی دانشجویان و فعالان عرصه حقوق مواجه شده است.

در این جلسه همچنین رئیس شورای قضایی خراسان رضوی با تأکید بر لزوم پیشبرد اهداف متعالی سند تحول قوه قضاییه گفت: برنامه ریزی‌ها با توجه به امکانات موجود باید بر اساس اولویت‌ها باشد و اجرای عدالت از مهمترین این اولویت هاست.
حجت الاسلام والمسلمین خلیلی با اشاره به برخی از بند‌های سند تحول قوه قضاییه گفت: اقدامات ما باید برای رسیدن به عدالت و اجرای آن ساماندهی شده و در این مسیر الزامی است که به صورت مستمر بدنبال تغییر و تحول باشیم.
رئیس کل دادگستری خراسان رضوی خاطر نشان کرد: جایگزینی شیوه‌های نوین در فرایند‌ها به جای روش‌های سنتی ضمن آنکه موجب تسریع و تسهیل امور می‌شود باعث ارتقاء رضایتمندی‌های عمومی از عملکرد دستگاه قضایی خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->