آینده برق ایران در گرو کنترل ماینر‌ها کاهش مشارکت اقتصادی در خراسان رضوی | نرخ بیکاری استان در تابستان ۱۴۰۴، به ۵.۳ درصد رسید   آرامش در غرب آسیا، نرخ دلار در ایران را کاهش داد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کمیابی و گرانی برنج، دست‌پخت متولیانی است که نظارت بر بازار را رها کرده‌اند | غیب‌شدن برنج به دست محتکران آتش‌بس در غزه؛ کاهش قیمت در بازار جهانی نفت (۱۷ مهر ۱۴۰۴) ۱۰ کارشناس، آینده بازار مسکن را پیش‌بینی کردند (۱۷ مهر ۱۴۰۴) افت قیمت دینار و درهم در مشهد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | موز ارزان شد قیمت طلا در مشهد با پایان‌یافتن نبرد اسرائیل و حماس کاهش یافت (۱۷ مهر ۱۴۰۴) قیمت طلای جهانی پس از توافق آتش بس غزه (امروز ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) اعلام شد | طلای جهانی پس رفت شیوع آنفلوانزای پرندگان H۵N۱ در طیور ایران پیش‌بینی قیمت دلار پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴ پیش‌‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴ آغاز فروش اقساطی خودرو KMC SR ۳ کرمان موتور از شنبه + جدول فروش (۱۹ مهر ۱۴۰۴) وام عجیب یک کارمند بانک با بازپرداخت بیش از نیم قرن + عکس قیمت امروز خودرو داخلی و خارجی (۱۶ مهر ۱۴۰۴) | بازار خودرو بلاتکلیف ماند گل تازه زعفران در خراسان رضوی امروز چقدر قیمت دارد؟ (۱۶ مهر ۱۴۰۴)‌ پیش‌بینی بانک آمریکایی از قیمت عجیب طلا در سال آینده میلادی مدیرعامل شرکت توزیع برق تهران: مشترکان پرمصرف منتظر قبض‌های میلیونی باشند تغییر جهت بورس در آخرین روز کاری هفته | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۶ مهر ۱۴۰۴) راهنمای جامع خرید انواع تسمه نقاله شکاف عرضه‌وتقاضای نقره ۵ساله شد | اصلاح قیمت نقره در راه است؟ علت گران‌شدن میوه چیست؟ | رئیس اتحادیه: مقصر میوه‌فروش نیست سهمیه سوخت وسایل نقلیه فرسوده تغییر می‌کند فروش فوری سایپا از روز (یکشنبه ۲۰ مهر ۱۴۰۴) آغاز می‌شود + بخشنامه دلار در یک‌قدمی ۱۱۴ هزار تومانی شدن (۱۶ مهر ۱۴۰۴) حذف ۴ صفر تأثیری بر تورم یا رشد اقتصادی ندارد بازی مافیا - شهروند در بازار کالا‌های اساسی
سرخط خبرها

وزیر صمت: ارز واردات خودرو تأمین شد

  • کد خبر: ۱۹۹۶۱۱
  • ۲۰ آذر ۱۴۰۲ - ۱۵:۳۶
وزیر صمت: ارز واردات خودرو تأمین شد
وزیر صمت درباره واردات خودرو‌های دست‌دوم گفت: آیین‌نامه واردات خودرو‌های دست‌دوم در دولت مصوب شده است و هیئت دولت هم باید آن را ابلاغ کند و ابلاغ‌کننده وزارت صمت نیست.

به گزارش شهرآرانیوز، عباس علی‌آبادی در حاشیه مراسم پنجاهمین سالگرد تأسیس صندوق ضمانت صادرات ایران در جمع خبرنگاران، گفت: با توجه به حجم و ظرفیت اقتصاد کشور، باید ظرفیت صندوق ضمانت صادرات چند برابر شود. در گام اول سرمایه صندوق باید بیش از دو میلیارد دلار و در آینده بیش از این رقم باشد.

وی با بیان اینکه یکی از اهداف صنعت، استفاده از روش‌های متداول و غیرمتداول برای تأمین امنیت تجارت است، در پاسخ به سؤالی درباره اختلال در سامانه جامع تجارت، گفت: این جنس مشکلات فنی مرتب پیش می‌آید و حل می‌شود.

وزیر صنعت درباره واردات خودرو‌های دست‌دوم نیز گفت: آئین‌نامه واردات خودرو‌های دست‌دوم در دولت مصوب شده است و هیئت دولت هم باید آن را ابلاغ کند و ابلاغ‌کننده وزارت صمت نیست.

عباس علی‌آبادی وزیر صمت در آخرین روز مهرماه نیز خبر از به تصویب رسیدن آئین‌نامه واردات خودرو‌های دست‌دوم خارجی در هیئت وزیران داده و گفته بود: دفتر دولت باید به‌زودی این آئین‌نامه را ابلاغ کند تا مردم نیز به خواسته خود برسند.

علی‌آبادی در خصوص چالش‌های تأمین ارز واردات خودرو|براز کرد: ارز در تجارت و فعالیت اقتصادی ابزاری است که بین ساختار‌های اقتصادی مختلف کارکرد دارد و روی همه چیز هم اثر دارد. در موضوع تأمین ارز نگرانی دولت این است که با یک اقدام نسنجیده، اقتصاد کشور دچار تأثیر و معیشت مردم با تغییر نرخ ارز دچار خطر شود، بنابراین دولت با احتیاط عمل می‌کند.

به‌گفته وی، در حوزه واردات خودرو برنامه‌ریزی انجام شده است و نگرانی از اینکه هیچ بخشی از اقتصاد دچار آسیب شود وجود ندارد، همچنین ارز همه مواردی که در مورد خودروی برقی اعلام شده، تأمین شده است.

وزیر صمت با بیان اینکه واردات در حوزه خودرو برای رفع ناترازی انجام می‌شود، تصریح کرد: ابعاد ناترازی در حوزه خودرو با سایر کالا‌ها متفاوت است، در برخی کالا‌ها مانند گندم، داشتن یک کیفیت قابل قبول کافی است، اما در مورد خودرو تنوع رنگ، مدل، تکنولوژی و ... وجود دارد که همه می‌توانند ناترازی ایجاد کنند، تا زمانی که ناترازی در این حوزه‌ها وجود داشته باشد، واردات را مناسب می‌دانیم و برای رفع ناترازی‌ها برنامه‌ریزی می‌کنیم، همچنین سعی می‌کنیم با وضع تعرفه، رقابت سودمند و مناسبی که به‌نفع ظرفیت ملی باشد ایجاد کنیم.

وزیر صمت با اعلام اینکه "در حال برنامه‌ریزی برای اتصال شرکت‌های دانش‌بنیان به شرکت‌های بزرگ هستیم"، گفت: سرمایه فعلی صندوق ضمانت صادرات کافی نیست و هدف‌گذاری شده است این سرمایه با افزایش ۱۰ برابری به دو میلیارد دلار برسد.

وی با تأکید بر اینکه بازار جذاب تولید به‌دنبال دارد، اظهار کرد: نظارت و رقابت کنترل‌گر است که با از میان برداشتن انحصارات بازار در رقابت کامل قرار می‌گیرد و شرایط قابل توجه می‌شود. تولید، دانش‌بنیان و صادرات‌محور سه شعاری است که در دستور کار قرار دارد. تجارت و صنعت کنار یکدیگر فضایی برای رونق اقتصادی به وجود می‌آورند که با توجه به تحولات کنونی نیاز توسعه تجارت کشور است.

علی‌آبادی با بیان اینکه از دیگر نکات مهم در توسعه صادرات اتصال شرکت‌های بزرگ و کوچک به یکدیگر است، گفت: اکنون با برگزاری رویداد‌های ماهانه، شرکت‌های صنعتی کوچک را به شرکت‌های بزرگ پیوند می‌دهیم و به‌زودی نیز رقم قابل‌توجهی قرارداد برای حل مسائل روز کشور امضا خواهد شد.

به‌گفته این مقام مسئول در دهه‌های گذشته، سرانجام فعالیت‌های سرمایه‌های انسانی در دانشگاه‌های کشور با توانمندی‌های بسیار، خلق محصول برای ایران نبود، اما با پیگیری‌های انجام‌شده همکاری‌هایی طراحی شده است تا سود سرمایه‌های انسانی به‌نفع کشور باشد که با پیوستن این افراد به شرکت‌های بزرگ ممکن می‌شود.

علی‌آبادی با ابراز اینکه صندوق ضمانت وسیله‌ای برای تأمین امنیت تجارت است، تصریح کرد: پیش از این امنیت به‌معنای حفاظت فیزیکی بود و صندوق ضمانت صادرات می‌تواند با مشارکت امنیت مالی ایجاد کند.

وی همچنین با بیان اینکه برقراری ارتباط با کشور‌های هدف از سوی صندوق ضمانت صادرات راهی برای توسعه تجارت است، گفت: با فراهم کردن شرایط در زمینه کاهش تعرفه‌ها، پیدا کردن مسیر‌های خلاف محدودیت‌های تجاری و استفاده از مزایای صندوق ضمانت صادرات می‌توان توسعه تجارت را رقم زد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->