آخرین وضعیت بازار سکه و طلا | رشد اونس جهانی و اثر آن بر بازار داخل پرداخت کالابرگ به خردادماه ۱۴۰۴ می‌رسد؟ ویدئو| رئیس برنامه و بودجه: مطالبات گندم‌کاران تا ۱۰ روز دیگر پرداخت می‌شود ارزش بازار سرمایه در پایان اردیبهشت ۱۴۰۴ از ۱۳.۶ هزار همت عبور کرد انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث همچنان معطل سازمان امور مالیاتی شرط سنی برای دریافت پروانه کسب حذف شد رشد دو برابری اعتبارات استانی و ملی بودجه خراسان رضوی در سال ۱۴۰۴ سکه ۲ میلیون تومان گران شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) واکنش سازمان بورس به معاملات مشکوک و دارندگان اطلاعات نهانی سهام خودروسازان امتیاز ویژه واردات کشنده برای رانندگان کامیون+ جزئیات بخشنامه نکات بهداشتی ذبح دام در عیدقربان | گوشت تازه نباید بلافاصله پس از ذبح دام مصرف شود ویدئو| خبر خوش رئیس سازمان برنامه و بودجه برای بازنشستگان کشوری عملکرد مدیران صندوق‌های اهرمی زیر ذره بین سازمان بورس تدوین طرح دوفوریتی توسط نمایندگان مجلس برای حل مشکلات کامیون‌داران نصب برچسب بدمصرفی سردر واحدهای تجاری و بانک‌ها جزئیاتی از افزایش قطعی قیمت نان قیمت طلای جهانی امروز (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) افزایش یافت قیمت خودرو در بازار امروز (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | یک خودرو ۹۰ میلیون تومان گران شد + جدول مزایای کارمندان بر اساس عملکردشان پرداخت می‌شود | ۳ دستگاه مشمول مشخص شد پرواز‌های فرودگاه امام (ره) امروز (چهارشنبه، ۱۴ خرداد ۱۴۰۴) ۵ ساعت توقف خواهند داشت ارزش معاملات صندوق‌های طلا در بازار سرمایه به ۱.۹ همت رسید ویدئو| توضیحات سخنگوی دولت درباره تاخیر در پرداخت کالابرگ (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) عرضه خودرو در بورس کالا تنها راه حل برای رفع چالش قیمت گذاری خودرو مهم‌ترین اخبار بورسی کدال امروز (سه‌شنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۴) فروش مکمل سوخت در جایگاه‌ها ممنوع شد (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) | بازار خودرو در مسیر جهش قرار گرفت؟ بررسی قیمت آیفون‌های پرفروش در مشهد (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) قیمت کارخانه محصولات مدیران خودرو ویژه خرداد ۱۴۰۴ اعلام شد میادین تره‌بار مشهد، فردا (چهارشنبه، ۱۴ خرداد ۱۴۰۴) تعطیل است
سرخط خبرها

پیش‌بینی یکی از نزدیکان دولت از قیمت دلار در سال ۱۴۰۳ (۲۵ آذر ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۲۰۰۳۸۸
  • ۲۵ آذر ۱۴۰۲ - ۰۸:۵۴
پیش‌بینی یکی از نزدیکان دولت از قیمت دلار در سال ۱۴۰۳ (۲۵ آذر ۱۴۰۲)
پیش‌بینی مجیدرضا حریری که در بازار از آن به عنوان وکیل مدافع دولت در بازار ارز یاد می‌شود مورد توجه معامله‌گران بود. رئیس اتاق ایران و چین پیش‌بینی کرده قیمت دلار در سال ۱۴۰۳ جهش نخواهد داشت.

به گزارش شهرآرانیوز، به گفته فعالان بازار، بازار طلای تهران در روز شنبه به خاطر تعطیلی یکشنبه، تعطیل است. به عقیده آن‌ها به خاطر این تعطیلی بازار ارز هم یک روز نیمه رسمی را سپری خواهد کرد. آن‌ها از قبل هشدار می‌دهند امکان دارد نوسان‌گیران در این روز‌های تعطیل شانتاژ کنند پس حواستان باشد در روز‌های تعطیل نه افزایش قیمت معتبر است نه کاهش قیمت.

قیمت دلار هرات در پشت خط جمعه ۵۰ هزار و ۱۳۰ تومان شروع به کار کرد و با دامنه کوتاه بین ۵۰ هزار و ۱۰۰ تومان تا ۵۰ هزار و ۲۰۰ تومان نوسان داد و در ۵۰ هزار و ۱۸۰ تومان به کار خود پایان داد.

قیمت دلار سلیمانیه نیز در پشت خط جمعه بین پله دوم و سوم کانال ۵۰ هزار تومان پاسکاری شد و در پله سوم بسته شد.

قیمت تتر که در هفته گذشته با ریزش بیت‌کوین از دلار فاصله گرفته و وارد کانال ۵۱ هزار شده بود در روز جمعه بین ۵۰ هزار و۴۰۰ تومان تا ۵۰ هزار و ۸۰۰ تومان نوسان داد.

به عقیده تحلیل‌گران فنی قیمت دلار در یک محدوده مشخص میخکوب شده است و برای ایجاد روند جدید باید از این مثلث خارج شود. افزایشی‌های بازار که از ابتدای آذر تصور می‌کردند روند قیمت‌ها صعودی می‌شود همچنان معتقدند بازار ارز در این هفته افزایشی می‌شود. اما در مقابل گروهی معتقدند به کنترل بازارساز ایمان بیاورید.

متعادل‌های بازار نیز معتقدند قیمت دلار باید کم‌کم تعیین تکلیف کند.

در روز جمعه پیش‌بینی مجیدرضا حریری، رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین از قیمت دلار در سال آینده مورد توجه معامله‌گران بود. حریری گفته جهش‌های قیمتی دلار در سال ۱۴۰۳ نداریم و بعید می‌دانم قیمت دلار در سال آینده جهشی داشته باشد. در ۹ ماه اخیر نوسان نرخ ارز نداشتیم و این به معنای پیش‌بینی پذیر شدن اقتصاد و موفقیت بانک مرکزی در اعمال سیاست‌های تثبیتی است.

معامله‌گران با توجه به اظهارات فراوان این عضو اتاق بازرگانی سمت وکیل مدافع دولت در بازار ارز را به وی داده است. معامله‌گران می‌گفتند حریری در قیمت دلار ۴۷ و ۴۸ هزار تومان گفته بود هر چه دلار ذخیره کردید بریزید بازار، یکی از توافقات پکن سرازیر شدن درهم از طرف امارات است که از یکشنبه کلید می‌خورد.

منبع: اکو ایران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->