۱۸ مصدوم در پی واژگونی اتوبوس در آذربایجان شرقی (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) حق سرانه درمان بیمه‌شدگان صاحبان مشاغل آزاد ۲۳۵ هزار تومان اعلام شد ماجرای مفقودشدن زن جوان در بولوار توس مشهد چه بود؟ قتل همسایه به‌خاطر پول شارژ! تذکر ۵۵ نماینده مجلس به وزیر تعاون درباره کمک هزینه معیشت معلولان انجام نخستین عمل جراحی ضایعه عروقی مغز از طریق ورید چشمی در بیمارستان قائم(عج) مشهد لحظه‌به‌لحظه با ردیابی قاتل الهه حسین‌نژاد؛ از ردیابی موبایل دوم تا آخرین کارت‌به‌کارت جزئیات برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۴ دستگیری عاملان کلاهبرداری ۲.۵ میلیون دلاری در مشهد انتقاد متخصصان از «بستن دهان با چسب»، یک ترفند اشتباه هنگام خواب که بسیار محبوب شده! کشف دپوی ۶۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در مشهد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) کدام کیسه، ایمنی بیشتری برای نگهداری غذا دارد؟ معاون علمی رئیس جمهور خبر داد: صادرات تجهیزات پزشکی به ۶۰ کشور ارتباط بدنسازی با مرگ ناگهانی ناشی از حمله قلبی سرگردانی ۱۲ ساعته مسافران آبادان پارس ایر در مشهد | اتوبوس جایگزین هواپیما شد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) هشدار محیط زیست خراسان رضوی درباره وقوع آتش در طبیعت درخواست نماینده مردم اصفهان در مجلس برای تشکیل ستاد احیای زاینده‌رود مجموعه تاریخی «چغازنبیل» خوزستان به نام دولت سند خورد انتقاد نماینده مجلس از کنکور دومرحله‌ای رئیس موسسه تحقیقات آب کشور: چهار سال گرم در پیش است کمبود نیروی انسانی یکی از مشکلات محیط زیست گلستان است تذکر عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در خصوص نحوه اعطای وام ازدواج بهترین سن برای تزریق واکسن پاپیلوما چه زمانی است؟ نظارت کامل وزارت بهداشت بر تولید تا عرضه محصولات آرایشی چند توصیه برای تقویت و رشد مجدد ابرو‌ها بخش‌های وی‌آی‌پی بیمارستان‌های دولتی به بیمه تکمیلی بازنشستگان کشوری اضافه شدند جزئیات قتل هانیه بهبودی، ورزشکار فریمانی، از زبان دادستان عمومی و انقلاب فریمان | قاتل دستگیر شد معاون محیط زیست دریایی سازمان محیط زیست: ۵۰ درصد آب‌شیرین‌کن‌های دنیا در خلیج‌فارس و دریای سرخ متمرکز است
سرخط خبرها

دستگیری جوان آزارگر پس از شکایت دوست اینستاگرامی اش

  • کد خبر: ۲۰۰۴۵۸
  • ۲۵ آذر ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۷
دستگیری جوان آزارگر پس از شکایت دوست اینستاگرامی اش
پسری نوجوان با طرح این ادعا که دوست اینستاگرامی‌اش به او آزار جنسی رسانده است، از این جوان ۲۷ ساله شکایت کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، چندی پیش پسر ۱۶ ساله‌ای با مراجعه به دادسرای امور جنایی تهران از جوان ۲۷ساله‌ای که با طرح نقشه دوستی او را مورد آزار جنسی قرار داده بود، شکایت کرد.

وقتی شاکی نوجوان مقابل بازپرس صادق‌زاده نشست، در تشریح شکایت خود ابتدا نحوه آشنایی با آزارگر ۲۷ساله را توضیح داد و گفت: مدتی قبل در اینستاگرام با حمید آشنا شدم. وقتی مدتی از آشنایی ما گذشت او پیشنهاد معاشرت بیشتر به من داد. پیشنهاد حمید برایم جذاب بود. روز حادثه حمید با یکی از دوستانش که یک ماتیز طلایی داشت دنبالم آمد تا به خیابان برویم و با هم دوردور کنیم.

این شاکی آزاردیده ادامه داد: پس از مدتی که در خیابان چرخیدیم تلفن صاحب ماشین زنگ خورد. او گفت مادرش است و برای لحظاتی باید به خانه برویم و بعد دوباره به گشت‌وگذار ادامه بدهیم. به همین دلیل به خانه‌ای در شمال تهران رفتیم و او ماشین را به پارکینگ برد. آن موقع بود که رفتار آن دو نفر با من تغییر کرد و به‌زور مرا داخل آسانسور و بعد هم به خانه‌ای بردند و در آنجا حبس کردند. بعد از مدتی که من در یکی از اتاق‌های خانه زندانی بودم حمید سراغم آمد. او که رفتارش کاملاً تغییر کرده بود و دیگر خبری از آن حس دوستی و مهربانی نبود به‌زور مرا آزار داد و به من تجاوز کرد. بعد هم آن دو نفر مرا به خیابان بردند و در جایی رها کردند.

بازپرس غلامحسین صادق‌زاده پس از شنیدن اظهارات شاکی نوجوان برای بررسی صحت ادعایش او را به پزشکی قانونی معرفی کرد تا معاینه شود. همچنین گروهی از ماموران اداره آگاهی تهران را مامور تحقیقات در مورد مرد جوانی کرد که پسر ۱۶ ساله مدعی بود به او آزار جنسی رسانده است.

در روند تحقیقات متخصصان پزشکی قانونی نوجوان ۱۶ ساله را تحت معاینه قرار دادند و در نظریه خود وقوع تجاوز را تایید کردند. به این ترتیب دستور دستگیری پسر ۲۷ ساله از سوی بازپرس پرونده صادر شد؛ اما زمانی که حمید مقابل ماموران پلیس آگاهی تهران قرار گرفت ارتکاب هر جرمی را از سوی خود و دوستش تکذیب کرد و گفت: من کاری با شاکی نداشتم. او، چون دیده وضع مالی‌ام خوب است قصد دارد از من اخاذی کند.

با وجود این، با توجه به نظریه پزشکی قانونی و شکایت مطرح‌شده، این مرد جوان همچنان در بازداشت است و تحقیقات در مورد متهم ادامه دارد. این در حالی است که ماموران با بررسی صفحه اینستاگرام متهم پی بردند بیشتر فالوور‌های او پسران زیر ۱۸ سال هستند و احتمال ارتکاب جرائم مشابه از سوی او دور از ذهن به نظر نمی‌رسد؛ بنابراین تحقیقات درباره او همچنان ادامه دارد.

منبع: اعتماد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->