GTA ۶ نیامده، دو رکورد دیگر را شکست + جزئیات تاریخ انتشار ساخت نوعی رنگ ضدعفونی‌ کننده برای بیمارستان‌ها تلسکوپ فضایی هابل با چهار تصویر جدید و زیبا ۳۵ سالگی‌اش را جشن گرفت پرسپولیس تنها نماینده ایران در مسابقات Efootball لیگ نخبگان آسیا تریلر جدید بازی Ghost of Yotei منتشر شد + زمان انتشار صورت خندان آسمان شب | زمان و شیوه رصد آرایش نادر ماه و زهره و زحل نتایج یک تحقیق جدید: کلاغ‌ها هندسه می‌فهمند! اولین شبکه ۱۰G جهان با سرعت دانلود ۱۰ گیگابیت‌برثانیه در چین راه‌اندازی شد ۲۵ درصد نسل Z فکر می‌کنند هوش مصنوعی خودآگاه شده است تسهیل‌گری سازمان تنظیم مقررات در زمینه هوش مصنوعی دولت برای آموزش هوش مصنوعی به دانش‌آموزان، معلمان و والدین پلتفرم رایگان آماده کرده است دانشمندان وجود اولین سیاهچالۀ بدون ستاره در کهکشان راه شیری را تأیید کردند پاول دورف: فرانسه می‌خواهد به پیام‌های رمزگذاری‌شده کاربران تلگرام دسترسی داشته باشد دولت و ایرانسل با همکاری هم دستیار هوشمند ارائه خدمات معرفی می‌کنند نخستین بارش شهابی سال در راه آسمان ایران افتتاح غیررسمی بزرگ‌ترین موزه تمدنی جهان در مصر نتیجه تحقیقات جدید: در بسیاری از خمیردندان‌ها ‌فلزات خطرناک وجود دارد کشف شواهدی جدید از وجود حیات باستانی در مریخ قابلیت شگفت‌انگیز ChatGPT: شناسایی موقعیت مکانی عکس‌ها پروژه‌های بلندپروازانه برای زندگی بشر زیر آب
سرخط خبرها

اطلاعاتی جدید از طراحی و مشخصات ناتینگ فون (۲a)

  • کد خبر: ۲۰۰۴۶۸
  • ۲۵ آذر ۱۴۰۲ - ۱۴:۴۴
اطلاعاتی جدید از طراحی و مشخصات ناتینگ فون (۲a)
یک منبع آگاه اطلاعاتی درباره گوشی مقرون‌به‌صرفه ناتینگ منتشر کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز - براساس این اطلاعات، احتمالاً طراحی دوربین دوگانه ناتینگ فون (۲a) به‌صورت افقی خواهد بود. همچنین به‌نظر می‌رسد که پردازنده این گوشی دایمنسیتی ۷۲۰۰ باشد.

براساس پست یک منبع آگاه در ایکس، احتمالاً شرکت ناتینگ چینش دوربین گوشی جدید خود را تغییر می‌دهد. چینش لنز‌ها در گوشی‌های قبلی این شرکت به‌صورت عمودی بود؛ حالا به‌نظر می‌رسد که ناتینگ فون (۲a) دارای یک ماژول دوربین افقی در قسمت مرکزی پنل پشتی است و ظاهراً دو لنز دارد. همچنین در اطراف این ماژول، ۳ نوار نوری یا گلیف با طراحی جدید وجود دارد.

برخی از مشخصات احتمالی ناتینگ فون (۲a)

براساس شایعات اخیر، گوشی بعدی شرکت ناتینگ علاوه بر اینکه از یک طراحی جدید بهره می‌برد، احتمالاً به پردازنده مدیاتک دایمنسیتی ۷۲۰۰ مجهز خواهد بود. منبع دیگری در توییتر که برای اولین‌بار وجود ناتینگ فون (۲a) را فاش کرده، تصویری را منتشر کرده است که ظاهر دوربین دوگانه این محصول را در کنار یک فلش LED نشان می‌دهد. به‌نظر می‌رسد که این گوشی با قیمتی مقرون‌به‌صرفه‌تر از مدل‌های قبلی عرضه شود.

دور دوربین توسط سه نوار نور LED گلیف احاطه شده است. این نوار‌ها از آنچه در ناتینگ فون (۱) و ناتینگ فون (۲) دیده‌ایم، بسیار کوچک‌ترند. بااین‌حال، به‌نظر می‌رسد که این نوار‌ها همچنان از نوتیفیکشن‌ها و شخصی‌سازی پشتیبانی می‌کنند.

انتظار می‌رود ناتینگ فون (۲a) از تراشه مدیاتک دایمنسیتی ۷۲۰۰ SoC، یک تراشه هشت‌هسته‌ای که اوایل ۲۰۲۳ معرفی شد، استفاده کند. این تراشه دارای دو هسته Cortex-A۷۱۵ با فرکانس بالای ۲.۸ گیگاهرتز و شش هسته Cortex-A۵۱۰ است. همچنین در این گوشی پردازنده گرافیکی Mali G۶۱۰ MC۴ تعبیه شده است.

شرکت ناتینگ گوشی جدید خود را با نام رمز «پکمن» نام‌گذاری کرده که با سنت این شرکت در استفاده از نام ویدیوگیم‌های کلاسیک برای تلفن‌های خود مطابقت دارد؛ پیش‌ازاین ناتینگ فون (۱) «Spacewar» و ناتینگ فون (۲) «Pong» نام گرفته بودند.

شرکت ناتینگ در تاریخ ۲۷ فوریه (۸ اسفندماه ۱۴۰۲) برگزاری رویدادی در اسپانیا با شعار «چیزی برای دیدن وجود ندارد» را تأیید کرده است. احتمالاً در این رویداد شاهد معرفی ناتینگ فون (۲a) باشیم.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->