اتهامات سوء رفتار جنسی دادستان کل دیوان کیفری بین‌المللی را وادار به کناره‌گیری کرد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) جنایت تازه از رژیم صهیونیستی افشا شد: اعدام اسیران فلسطینی با دست و پای بسته دیدار و گفتگوی دبیر شورای عالی امنیت ملی ارمنستان با عراقچی (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) هشدار به کنگره آمریکا درباره خطر حمله چین به تایوان آیا یمن می‌تواند جنگ غزه را متوقف کند؟ سرپرست وزارت خارجه طالبان به ایران و چین سفر خواهد کرد فرمانده نیروی دریایی ارتش: ناوگروه‌های ما در حال اسکورت کشتی‌ها و مأموریت در آب‌های بین‌المللی هستند پزشکیان: به هیچ عنوان نمی‌پذیرم در هیچ حوزه‌ای از دیگر کشور‌ها عقب بمانیم | مذاکره می‌کنیم اما با تهدید از حق مسلم خودمان پا پس نمی‌کشیم رهبر کره شمالی: آمادگی جنگی باید افزایش یابد رژیم صهیونیستی از آغاز عملیات «ارابه‌های گدعون» و گسترش جنگ علیه غزه خبر داد آغاز دیدار جمعی از معلمان کشور با رهبر معظم انقلاب + فیلم (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) تأکید عراقچی بر غیرقابل مذاکره بودن حفظ غنی‌سازی و زیرساخت‌های هسته‌ای ایران جمعی از معلمان، شنبه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) با رهبر معظم انقلاب دیدار می‌کنند نتانیاهو از ترس بازداشت، سفرش به واتیکان را لغو کرد شهادت ۱۱۵ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایران به معاهده «منابع ژنتیک و دانش سنتی» پیوست انصارالله یمن: از تهدیدهای رژیم صهیونیستی و آمریکا هیچ هراسی نداریم چین: به حق ایران برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای احترام می‌گذاریم قالیباف: زمینه تقویت عملی روابط اقتصادی و فرهنگی بین کشورهای اسلامی فراهم شده است پیام تسلیت دبیر شورای اطلاع رسانی دولت برای درگذشت یک عکاس خبری و یک روزنامه‌نگار سیاسی دادگاهی در دانمارک ۲ فرد را به جرم هتک حرمت قرآن کریم جریمه کرد خروج طالبان از لیست سیاه و جهش همکاری‌های روسیه و افغانستان عراقچی: هیچ سناریویی برای چشم‌پوشی از غنی‌سازی وجود ندارد سفر قریب‌الوقوع وزیر خارجه عراق و رئیس اقلیم کردستان عراق به تهران ادعای ترامپ: با ایران به توافق می‌رسیم؛ با تجارت با تهران مشکلی ندارم آیین گرامیداشت فردوسی در دانشگاه اقتصاد و روابط بین‌الملل پکن برگزار شد کتاب خاطرات رهبر انقلاب از زندگی پدرشان منتشر می‌شود ترامپ: ممکن است با پوتین تماس بگیرم؛ ما باید دیدار کنیم
سرخط خبرها

الاخبار از آماده شدن پیش‌نویس توافق صلح یمن خبرداد

  • کد خبر: ۲۰۰۷۴۶
  • ۲۷ آذر ۱۴۰۲ - ۱۵:۳۸
الاخبار از آماده شدن پیش‌نویس توافق صلح یمن خبرداد
یک رسانه عربی فاش کرد که پیش‌نویس توافق پایان جنگ در یمن آماده امضا است، اما آمریکا بر عربستان سعودی فشار می‌آورد تا این اقدام را به تعویق انداخته و به ائتلاف دریایی بین‌المللی در حال شکل‌گیری علیه ارتش یمن بپیوندد.

به گزارش شهرآرانیوز، روزنامه لبنانی الاخبار روز دوشنبه نوشت: عربستان سعودی در حال گذراندن یک مرحله آزمایشی دشوار میان دو گزینه است که هر دوی آن‌ها تلخ هستند؛ ریاض یا باید بر اساس نقشه راه توافق شده با صنعا از باتلاق یمن خارج شود و یا تسلیم دیکته‌های آمریکا شود و به ائتلاف بین‌المللی دریایی بپیوندد که به معنای آسیب پذیر بودن در برابر باج خواهی است.

این روزنامه گزارش داد: شواهد نشان می‌دهد که عربستان علی‌رغم فشار‌های آمریکا، با بهره‌گیری از تجربیات قبلی به راه صلح ادامه می‌دهد و برای دفع جنگ‌افروزان و عوامل پروژه‌های خارجی تلاش می‌کند و تا این لحظه، درصدد تسریع در تکمیل پرونده‌های توافق برای امضا است.

دو منبع مطلع در صنعا و ریاض در این باره گفتند: توافقنامه صلح آماده امضا است و دو طرف نظرات نهایی خود را در مورد آن اعلام کرده‌اند. نسخه اصلاح شده به هانس گروندبرگ، نماینده سازمان ملل در یمن تحویل داده شده است؛ چراکه امضای آن زیر نظر سازمان ملل صورت خواهد گرفت.

به گفته این منابع، گروندبرگ از مدت‌ها قبل اقدامات هماهنگی را برای فراهم کردن شرایط و پروتکل امضای توافقنامه نقشه صلح از جمله تعیین مکان و زمان امضای آن در اسرع وقت آغاز کرده است.

طبق این گزارش، مکان امضای توافقنامه صلح در یمن هنوز مشخص نشده است، اما توپ در زمین ریاض است که تحت فشار آمریکا برای به تاخیر انداختن امضا و وارد شدن به ائتلاف جنگی علیه یمن در دریای سرخ است.

منابع مذکور افزودند: عربستان همچنان در حال دور زدن این فشار‌ها است و پیش‌بینی می‌شود که در صورت ایستادگی در برابر این فشارها، توافق قبل از پایان سال جاری میلادی امضا خواهد شد.

این منابع در خصوص جزئیات این توافقنامه نیز گفتند: این توافق به چند مرحله تقسیم می‌شود و در آن به درخواست قدیمی صنعا درباره پرونده انسانی پاسخ داده شده و به محاصره تحمیلی بر این کشور پایان خواهد داد.

طبق گفته منابع الاخبار، این توافق همچنین شامل سازوکار توافقی است که هر دو طرف را در پرونده پرداخت حقوق کارمندان دولتی در تمام استان‌های یمن راضی می‌کند و شامل پرونده صادرات نفت یمن طبق خواست صنعا نیز خواهد بود.

در این گزارش آمده است: در حالی که عربستان سعودی معتقد است زمان کنونی برای پایان دادن به بار جنگ ایده آل است؛ چراکه توجه تمام جهان به جنگ غزه معطوف شده است، اما طرف‌های یمنی نزدیک به امارات درصدد ایجاد مانع در مسیر توافق هستند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->