به گزارش شهرآرانیوز، غلامحسین ساربان تصریح کرد: سال زراعی اخیر متأسفانه این محصول به شدت از محل نوسانات دمایی و تغییرات اقلیمی آسیب دید و همین امر موجب شد در حالی که در سالهای عادی شاهد برداشت ۳۲۰ تا ۳۳۰ تن محصول بودیم، امسال نهایتاً تا ۱۵۰ تن برداشت محصول را داشته باشیم.
به گفته وی، با توجه به کاهش شدید برداشت، نرخ این محصول را همانند سنوات قبل، عرضه و تقاضا تعیین خواهد کرد، در سال ۱۳۹۸ به میزان ۳۲۵ تن برداشت محصول در استان ثبت شد که این میزان در روندی کاهشی تا پارسال به ۲۰۰ تن رسید.
وی افزود: کشور ما و خراسان رضوی دارای انحصار تولید و صادرات دو محصول پسته و زعفران بود که پسته را از دست دادیم و تنها زعفران برای ما باقیمانده است، امیدواریم امسال با گذر از این وضعیت شاهد بازیابی زعفران برای سال آینده باشیم.
ساربان افزود: محصول زعفران دومین محصول صادراتی کشور است از دو عامل اقلیمی دما و بارندگی به شدت آسیبپذیر است.