شرایط استفاده از برق برای استخراج رمزارز در کشور تسهیل می‌شود طلای جهانی در مسیر کاهش قیمت (۶ تیر ۱۴۰۴) ذخایر ارزی و تجارت خارجی کشور مطلوب است | جنگ هیچ مشکلی برای تولید و تجارت کشور ایجاد نکرد افزایش ۰.۶ درصدی نرخ تورم سالانه در خرداد ماه ۱۴۰۴ بیمه مرکزی: سازوکار ارزیابی خسارت خودرو‌های آسیب‌دیده به زودی اعلام می‌شود توضیح بانک سپه درباره برداشت مبالغ از حساب مشتریان تثبیت قیمت طلا از فردا (۷ تیر ۱۴۰۴) وزیر جهاد کشاورزی: مردم منتظر کاهش قیمت برنج باشند | آغاز توزیع ۶۰ هزار تن برنج بازار بورس از شنبه ۷ تیر ۱۴۰۴ با چه دامنه نوسانی آغاز به کار خواهد کرد؟ ۶۷ درصد از درآمد‌های تهرانی‌ها صرف پرداخت اجاره می‌شود تحریم‌ها تنها ۱۰۰ هزار بشکه از فروش نفت ایران را کاهش داد زنجیره ارزش صنعت نفت، قهرمان بی‌صدای روز‌های بحران سوخت قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۵ تیر ۱۴۰۴) + جدول بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۵ تیر ۱۴۰۴) | کاهش قیمت‌ها تمدید لغو پرواز‌های داخلی و خارجی در شمال، جنوب و غرب کشور تا ساعت ۱۴ فردا (جمعه، ۶ تیر ۱۴۰۴) دستورالعمل استرداد وجه بلیت پرواز‌های لغو شده اعلام شد لزوم آغاز تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی و خدماتی | کارگران آتش نشانی و خدماتی سنگ تمام گذاشتند قرائت کنتور برق تهرانی‌ها از شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) طبق روال گذشته انجام می‌شود قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۵ تیر ۱۴۰۴) | دلار چه قیمتی دارد؟ قیمت دلار جهانی امروز (۵ تیرماه ۱۴۰۴) | دلار جهانی به کف قیمت چند ساله سقوط کرد مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی ویژه دهک‌های یک تا سه درآمدی از شنبه (۷ تیرماه ۱۴۰۴) آغاز می‌شود+ جزئیات نرخ امروز طلا در مشهد چقدر است؟ (۵ تیر ۱۴۰۴) بانک مرکزی: تأمین ارز واردات در مدت ۳ ماه از ۱۲.۳ میلیارد دلار گذشت قیمت سیب‌زمینی نصف شد (۵ تیر ۱۴۰۴) جابه‌جایی بیش از ۴.۶ میلیون مسافر توسط ناوگان حمل‌ونقل بین‌شهری در ۱۲ روز جنگ وزیر راه و شهرسازی: بازسازی مناطق خسارت‌دیده در جنگ در اولویت وزارت راه است قرائت کنتور مشترکان آب و فاضلاب از هفتم تیر به روال عادی بازمی‌گردد قیمت طلای جهانی اندکی بالا رفت (۵ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

توزیع بیش از ۱۶ هزار تن کالای اساسی در خراسان رضوی (۴ دی ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۲۰۱۹۷۶
  • ۰۴ دی ۱۴۰۲ - ۱۰:۲۷
توزیع بیش از ۱۶ هزار تن کالای اساسی در خراسان رضوی (۴ دی ۱۴۰۲)
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی خراسان رضوی گفت: بیش از ۱۶ هزار تن کالای اساسی از ابتدای سال جاری تاکنون در سطح استان توزیع شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، وحیدرضا فریدونی با اعلام این خبر اظهار کرد: این میزان کالا شامل ۹ هزار و ۴۱۱ تن شکر، ۶ هزار و ۶۹۰ تن برنج و۴۳ تن لوبیا بوده است.

وی با بیان اینکه طی این مدت افزون بر ۹ هزار و ۴۱۱ تن شکر توزیع شده است، گفت: از این میزان شکر توزیع شده بیش از هشت هزار و ۷۰۶ تن در راستای تامین نیاز و تنظیم بازار و بیش از ۷۰۵ تن نیز بابت نذورات ماه محرم و صفر توزیع شده است.

مدیر کل غله و خدمات بازرگانی خراسان رضوی بیان کرد: شکر توزیع شده در سطح استان با قیمت مصوب در اختیار عاملین توزیع و فروش قرار گرفته است.

فریدونی همچنین به توزیع افزون بر ۶ هزار و ۶۹۰ تن برنج در خراسان رضوی از ابتدای سال اشاره کرد و گفت: این میزان برنج توزیع شده شامل ۶ هزار و ۸۸ تن برنج هندی و ۵۸۲ تن برنج پاکستانی است که در اختیار عاملین توزیع در سطح استان قرار گرفته است.

وی اضافه کرد: از این بین افزون بر سه هزار و ۴۶۲ تن برای مصرف خانواده‌ها و تامین نیاز بازار استان، بیش از هزار و ۶۶۴ تن در طرح ضیافت ماه مبارک رمضان و نزدیک به ۹۹۰ تن در ماه‌های محرم و صفر جهت مصارف هیات‌های مذهبی توزیع شده است.

فریدونی افزود: این اداره کل در سال جاری برای نخستین بار و در راستای تنظیم بازار اقدام به تامین و توزیع ۴۳ تن لوبیای قرمز کرده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->