آخرین وضعیت بازار سکه و طلا | رشد اونس جهانی و اثر آن بر بازار داخل پرداخت کالابرگ به خردادماه ۱۴۰۴ می‌رسد؟ ویدئو| رئیس برنامه و بودجه: مطالبات گندم‌کاران تا ۱۰ روز دیگر پرداخت می‌شود ارزش بازار سرمایه در پایان اردیبهشت ۱۴۰۴ از ۱۳.۶ هزار همت عبور کرد انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث همچنان معطل سازمان امور مالیاتی شرط سنی برای دریافت پروانه کسب حذف شد رشد دو برابری اعتبارات استانی و ملی بودجه خراسان رضوی در سال ۱۴۰۴ سکه ۲ میلیون تومان گران شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) واکنش سازمان بورس به معاملات مشکوک و دارندگان اطلاعات نهانی سهام خودروسازان امتیاز ویژه واردات کشنده برای رانندگان کامیون+ جزئیات بخشنامه نکات بهداشتی ذبح دام در عیدقربان | گوشت تازه نباید بلافاصله پس از ذبح دام مصرف شود ویدئو| خبر خوش رئیس سازمان برنامه و بودجه برای بازنشستگان کشوری عملکرد مدیران صندوق‌های اهرمی زیر ذره بین سازمان بورس تدوین طرح دوفوریتی توسط نمایندگان مجلس برای حل مشکلات کامیون‌داران نصب برچسب بدمصرفی سردر واحدهای تجاری و بانک‌ها جزئیاتی از افزایش قطعی قیمت نان قیمت طلای جهانی امروز (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) افزایش یافت قیمت خودرو در بازار امروز (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | یک خودرو ۹۰ میلیون تومان گران شد + جدول مزایای کارمندان بر اساس عملکردشان پرداخت می‌شود | ۳ دستگاه مشمول مشخص شد پرواز‌های فرودگاه امام (ره) امروز (چهارشنبه، ۱۴ خرداد ۱۴۰۴) ۵ ساعت توقف خواهند داشت ارزش معاملات صندوق‌های طلا در بازار سرمایه به ۱.۹ همت رسید ویدئو| توضیحات سخنگوی دولت درباره تاخیر در پرداخت کالابرگ (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) عرضه خودرو در بورس کالا تنها راه حل برای رفع چالش قیمت گذاری خودرو مهم‌ترین اخبار بورسی کدال امروز (سه‌شنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۴) فروش مکمل سوخت در جایگاه‌ها ممنوع شد (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) | بازار خودرو در مسیر جهش قرار گرفت؟ بررسی قیمت آیفون‌های پرفروش در مشهد (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) قیمت کارخانه محصولات مدیران خودرو ویژه خرداد ۱۴۰۴ اعلام شد میادین تره‌بار مشهد، فردا (چهارشنبه، ۱۴ خرداد ۱۴۰۴) تعطیل است
سرخط خبرها

بازار خودرو؛ آماده افزایش ۱۰ درصدی قیمت‌ها تا شب عید (۵ دی ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۲۰۲۲۵۹
  • ۰۵ دی ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۳
بازار خودرو؛ آماده افزایش ۱۰ درصدی قیمت‌ها تا شب عید (۵ دی ۱۴۰۲)
یک کارشناس بازار خودرو گفت: در حال حاضر به دلیل عرضه قطره چکانی خودرو از سوی کارخانجات به بازار، قیمت با رشد ۵ درصدی مواجه بوده و با ادامه این روند، تا شب عید پیش بینی می‌شود که قیمت ۱۰ درصد افزایش یابد.

به گزارش شهرآرانیوز، فیروز نادری با اشاره به وضعیت فعلی بازار خودرو گفت: در شرایط کنونی به دلیل مجموعه سیاستگذاری‌ها و رفتار‌هایی که خودروسازان در بازار دارند، قیمت‌ها ۵درصد رشد یافته و به اصطلاح بازار شیرین شده است.

وی علت اصلی افزایش قیمت‌ها را عدم تحویل خودرو از سوی ایران‌خودرو دانست و گفت: عرضه پژو پارس معمولی و پژو پارس TU ۵ در بازار کم شده است و قیمت این دو مدل به یکباره افزایش پیدا کرده؛ این در حالی است که بر اثر این اتفاق، قیمت پژو پارس معمولی که ۵۰۰ میلیون تومان بود، به رنج ۵۴۰ تا ۵۵۰ میلیون شده و پژو پارس TU ۵ از ۶۳۰ به ۶۸۰ میلیون تومان رسیده است.

به گفته نادری دلیل دیگر افزایش قیمت خودرو، قراردادن سیستم ESP برای یکسری ماشین‌ها است که سبب فاصله قیمتی ۲۰ تا ۴۰ میلیون تومانی این خودرو‌ها با نمونه‌های موتور مستقیم شده و در بازار تنش ایجاد کرده است.

این کارشناس بازار خودرو می‌گوید: دلار افزایش قیمت نداشته، حتی در برخی مواقع کاهشی هم بوده، این در حالی است که ماشین‌های چینی افزایش قیمت نداشته، اما قیمت خودرو‌های داخلی با کاهش عرضه از سوی شرکت‌ها رشد کرده است؛ بنابراین اگر با همین روند پیش برود تا شب عید قیمت خودرو ۱۰ درصد رشد خواهد کرد.

این فعال بازار خودرو درباره حباب قیمت خودرو نیز گفت: تقریبا اکثر ماشین‌ها ۵۰ تا ۶۰ میلیون حباب قیمتی دارند، کاهش عرضه سبب شده تا قیمت خودرو کمتر نشود؛ این در حالی است که اوایل سال عرضه بالا و تقاضا کم بود، اما الان عرضه کم شده و تقاضا بیشتر شده است.

وی اظهار داشت: اگر واردات خودرو‌های کارکرده عملیاتی می‌شد در کاهش قیمت خودرو بسیار تاثیر می‌گذاشت. در حال حاضر خودرو‌های نو هم با تاخیر و طی کردن یک فرآیند اداری طولانی تحویل می‌شود که این روند بازار را متشنج می‌کند.

این کارشناس حوزه خودرو با تاکید بر عرضه قطره‌چکانی خودرو‌های وارداتی گفت: ماشین‌های وارداتی که با قیمت ۲ میلیارد تومان تحویل مشتری شده در بازار آزاد به ۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان رسیده است.

منبع: اقتصادآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->