به گزارش شهرآرانیوز، محمد هاشمی، دبیر انجمن علمی پیشگیری و درمان چاقی ایران اظهار داشت: نوشیدن چای با فاصله کوتاه از موادغذایی حاوی آهن مثل تخممرغ میتواند سطح جذب آهن موجود در آن ماده خوراکی را کاهش دهد.
وی افزود: با اشاره به اینکه در چای ترکیبی بهنام تانن وجود دارد که تمایل شدیدی به ترکیب با آهن مواد غذایی دارد و مانع جذب آهن موادغذایی به بدن میشوند.
هاشمی ادامه داد: این اتفاق در درازمدت، درجاتی از فقر آهن را در فرد ایجاد میکند. پس چای را کمرنگ و با فاصله نیم ساعته از موادغذایی حاوی آهن مثل گوشت قرمز و تخممرغ مصرف کنید.
منبع: عصر ایران