کتاب‌های کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، همچنان در صدر علاقه‌مندی کودکان جشنواره لوتوس؛ صحنه رقابت فیلم‌ها و سریال‌های شاخص سال امین حیایی با شمایل مجری به نمایش خانگی می‌آید پیمان معادی با «بالاتر از سیاهی» به سینماها می‌آید سریال‌های قدیمی، ناجی صدا و سیما شدند مشارکت گسترده عکاسان در جشنواره سینماحقیقت | ۱۶۰۶ قطعه عکس به دبیرخانه مسابقه «از قاب تا روایت» رسید تیزر فیلم «تارزان» جعلی ازآب در آمد! «هم‌خوان»؛ گامی تازه در مسیر عدالت فرهنگی و ترویج مطالعه بازگشت سید علی صالحی، با دفتر شعری تازه رونق دوباره صحنه موسیقی پس از رکود کرونایی تلویزیون به سراغ چهره‌های ماندگار می‌رود | برنامه‌ریزی برای چند سریال فاخر تام یورک: تا زمانی که نتانیاهو در قدرت است، در اسرائیل اجرا نمی‌کنم مناسبت‌ها و تقویم فرهنگی‌هنری امروز (سه‌شنبه، ۶ آبان ۱۴۰۴) اکران مستند «روبرتو روسلینی؛ بیش از یک زندگی» در جشنواره رم حضور ۲ فیلم ایرانی در جشنواره کوتاه استانبول اعضای هیئت انتخاب جشنواره فیلم «آوای صلح» را بشناسید آغاز فعالیت رسمی دبیرخانه جشنواره تئاتر فجر | نمایش «ویژه بانوان نیست» روی صحنه می‌رود پویانمایی، هنری برای انتقال فرهنگ به نسل آینده | گزارشی از راه اندازی «کارخانه نوآوری پویانمایی و فناوری وابسته» در مشهد شعر در خط مقدم | شاعران چگونه با نشان‌دادن واکنش سریع نقش خود را در اتفاقات مختلف ادا می‌کنند؟
سرخط خبرها

نقش مهم رویداد‌های ویژه بانوان در معرفی زنان شاخص و تاثیرگذار

  • کد خبر: ۲۰۲۹۸۱
  • ۰۸ دی ۱۴۰۲ - ۲۰:۳۱
نقش مهم رویداد‌های ویژه بانوان در معرفی زنان شاخص و تاثیرگذار
معاون دادستانی خراسان رضوی گفت: برگزاری رویداد‌های ویژه بانوان می‌تواند نقش مهمی در الگوسازی، تجربه‌نگاری و معرفی زنان شاخص و تاثیرگذار شهر داشته باشد.
بیتا سخایی
خبرنگار بیتا سخایی

به گزارش شهرآرانیوز، نیره عابدین‌زاده در حاشیه اختتامیه رویداد شهربانو از سلسله رویدادهای هم‌آفرینی فیلمنامه مبتنی بر هویت «روایت شهر»، اظهار کرد: برگزاری چنین رویدادهایی برای نشان دادن نقش آفرینی زنان تاثیر گذار در شهر می‌تواند نقش مهمی به عنوان الگو ، تجربه نگاری و معرفی زنان شاخص و تاثیر گذار داشته باشد.

وی با اشاره به زنان شاخص در بخش های دولتی، قضایی و مردمی گفت: در سازمان‌های دولتی و قضایی بانوانی هستند که تلاش می‌کند تا بتوانند در جایگاهی که قرار گرفتند نقش موثری را ایفا کنند لذا باید از جانب بانوان مورد حمایت قرار بگیرند.

 ‌معاون دادستانی خراسان رضوی ادامه داد: در بخش‌های مردمی اتفاقاتی از قبیل برگزاری رویدادهای هنری و فرهنگی توسط بانوان در حال انجام است و به نظر بنده این رویدادها حداقل در سال دوبار باید برگزار شود تا بانوان بتوانند کارهای شاخصی که انجام دادند را نشان دهند و الگویی برای بانوان دیگر  شوند. باید در همه بخش‌ها بانوان را شناسایی و تجربه زیسته آنها در سازمان، منطقه و فرهنگ به همگان به صورت کاربردی نشان دهیم تا جایگاه واقعی و مقام زنان آنگونه که هست نشان داده شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->