یکصد و بیست و نهمین حراج شمش طلای مرکز مبادله ایران (۲۰ مهر ۱۴۰۴) برگزار می‌شود + جزئیات آغاز پرداخت خسارت‌های برق خانگی از آبان ۱۴۰۴ معاون اقتصادی استاندار: تحقق رشد اقتصادی خراسان رضوی نیازمند ۷۰۰ همت سرمایه‌گذاری جدید است حباب سکه به ۷ میلیون تومان رسید (۱۷ مهر ۱۴۰۴) بررسی قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | بازار خودرو ترمز برید؟ + جدول نتایج قرعه کشی و برندگان ایران خودرو (۱۷ مهر ۱۴۰۴) + لینک مشاهده نرخ سود بین‌بانکی ثابت ماند (۱۷ مهر ۱۴۰۴) قیمت گوشت گوساله در مشهد یک میلیون تومان شد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) + جدول ۷۵ درصد بار وام ازدواج روی دوش ۶ بانک | ۵۴۱ هزار نفر هنوز در صف هستند اعلام قیمت جدید انواع موبایل در بازار (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | پرچمدار اپل چند؟ + جدول معاون وزیر جهادکشاورزی: محصولات کشاورزی ایران به ۸۰ کشور جهان صادر می‌شود اعلام زمان واریز یارانه مهر ۱۴۰۴ | رقم واریزی بیشتر شد؟ ۳۸ میلیارد دلار ارز صادراتی در ۷ سال گذشته به کشور بازنگشته است | متخلفان اعلام شدند بررسی چالش‌های انرژی و تقویت زیرساخت‌های گاز در سی‌وسومین اجلاس شورای اسلامی استان خراسان رضوی هشدار سازمان امور مالیاتی: خودداری از صدور صورت‌حساب الکترونیک، یعنی فرار مالیاتی پیش‌بینی نرخ دلار و طلا با کاهش تنش‌ها در منطقه | رقم‌های باورنکردنی در انتظار طلا حذف شرط سپرده در پیش‌فروش خودرو، تقاضای کاذب در بازار ایجاد کرد (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) هشدار بهروزآذر درباره فراموشی ارزش‌های خانوادگی در دنیای رسانه‌زده زعفران تربت‌حیدریه آخر هفته چند قیمت خورد؟ (۱۷ مهر ۱۴۰۴) هشدار بانک مرکزی به مردم: هیچ تشکل یا کانونی مجوز نظارت بر صندوق‌های قرض‌الحسنه ندارد توسعه شبکه گاز مشهد با هدف پایداری و رعایت الزامات پدافند غیرعامل | گازرسانی رینگ جنوبی شهر تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد + فیلم یارانه نانوایان مشهدی از جنگ ۱۲روزه تاکنون، واریز نشده است آینده برق ایران در گرو کنترل ماینر‌ها کاهش مشارکت اقتصادی در خراسان رضوی | نرخ بیکاری استان در تابستان ۱۴۰۴، به ۵.۳ درصد رسید   آرامش در غرب آسیا، نرخ دلار در ایران را کاهش داد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کمیابی و گرانی برنج، دست‌پخت متولیانی است که نظارت بر بازار را رها کرده‌اند | غیب‌شدن برنج به دست محتکران آتش‌بس در غزه؛ کاهش قیمت در بازار جهانی نفت (۱۷ مهر ۱۴۰۴) ۱۰ کارشناس، آینده بازار مسکن را پیش‌بینی کردند (۱۷ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سود تسهیلات مسکن ملی ‌باز هم کاهش می‌یابد

  • کد خبر: ۲۰۲۹۹۲
  • ۰۹ دی ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۴
سود تسهیلات مسکن ملی ‌باز هم کاهش می‌یابد
وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه عملیات ساخت نهضت ملی مسکن از یک میلیون و ۹۳۰ هزار واحد عبور کرد، گفت: اجرای این طرح شتاب بیشتری خواهد گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز، مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی در جریان افتتاح واحد‌های نهضت ملی مسکن استان در گفتگو با خبرنگاران، یکی از مهم‌ترین پروژه‌های دولت در جریان سفر‌ها و بازدید‌ها را افتتاح پروژه‌های نهضت ملی مسکن عنوان کرد و گفت: در سفر‌های انجام شده و بازدید‌ها از پروژه‌های نهضت ملی مسکن که به‌شکل منظم در حال انجام است، هم پروژه‌ها روند مناسبی در اجرا پیدا کرده است و هم واحد‌های آغاز شده به‌تدریج در حال تکمیل هستند که در برنامه‌های متعدد تحویل متقاضیان خواهد شد.

وزیر راه و شهرسازی با تأکید بر اینکه مجموع افتتاح در شهر‌های مختلف در ماه‌های آینده تسریع می‌شود، توضیح داد: امروز در استان، عملیات اجرایی و احداث ۲۸ هزار واحد نهضت ملی مسکن آغاز شده است و افرادی که واجد شرایط برای تأمین مسکن بودند با تأمین زمین مناسب در اردبیل به پروژه‌ها متصل شدند.

بذرپاش تأمین زمین در استان اردبیل را مناسب ارزیابی کرد و افزود: عملیات اجرایی ساخت مسکن در سایت ۶۵۰ هکتاری که عملیات آماده سازی زمین آن اسفندماه سال گذشته آغاز شده بود، در تیرماه امسال شروع شد.

وی افزود: در این سایت مقرر شده تا ۱۰ هزار واحد احداث شود که روند مناسبی یافته است و انتظار داریم تا با تسهیل گری‌های انجام شده سرعت تکمیل واحد‌ها افزایش یابد و واحد‌ها در زمان مقرر به متقاضیان تحویل شود.

بهره‌برداری از ۷۲۰ واحد مسکونی احداث شده توسط ستاد اجرایی فرمان امام (ره)

وزیر راه و شهرسازی توضیح داد: امروز در سفر به استان اردبیل، همچنین بهره‌برداری از ۷۲۰ واحد مسکونی در سایت شهری با کارگزاری ستاد اجرایی فرمان امام (ره) انجام شد که این واحد‌ها هم کیفیت خوبی دارد و هم مورد رضایت مردم بوده است.

بذرپاش همچنین از بهره‌برداری از ۵۸۴۸ واحد روستایی در سطح استان اردبیل در جریان سفر امروز خبر داد و تصریح‌کرد: در برنامه است تا با تسریع در تکمیل واحد‌های نهضت ملی مسکن، افرادی که سال‌ها در انتظار تأمین مسکن بودند واحد‌های خود را در زمان تعیین‌شده، دریافت کنند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه دولت تسهیلات مسکن را در مناطق شهری از ۳۵۰ به ۵۵۰ میلیون تومان و در مناطق روستایی از ۲۰۰ به ۳۵۰ میلیون تومان افزایش داد، گفت: با تسهیل‌گری دولت در بخش تسهیلات، پیش‌بینی می‌شود ساخت و ساز و تولید مسکن به‌ویژه در نهضت ملی مسکن رشد مناسبی یابد.

تلاش وزارت راه و شهرسازی برای کاهش نرخ سود تسهیلات مسکن

بذرپاش تصریح‌کرد: با دستور رئیس‌جمهور، نرخ سود تسهیلات مسکن از ۲۳ درصد به ۱۸ درصد کاهش یافت که هنوز این سود نرخ تسهیلات برای مردم زیاد است؛ بنابراین در توافقی که با بانک مرکزی داشتیم در تلاش هستیم تا نرخ سود تسهیلات کاهش یابد.

وزیر راه و شهرسازی روند آماده‌سازی زمین را مناسب خواند و گفت: هم‌اکنون ۵۳ هزار هکتار زمین در قالب الحاق به محدوده‌های شهری در حال انجام است. در تلاش هستیم تا در قالب واگذاری زمین و ساخت واحد‌های نهضت ملی مسکن به‌شکل یک طبقه حیاط دار و مجتمع، به اهداف دولت در بخش مسکن دست یابیم.

عملیات ساخت نهضت ملی مسکن از یک میلیون و ۹۳۰ هزار واحد عبور کرد

بذرپاش گفت: تازه‌ترین آمار حاکی است که عملیات ساخت واحد‌های نهضت ملی مسکن از یک میلیون و ۹۳۰ هزار واحد عبور کرده است.

وی عملکرد نظام بانکی در ۶ ماه گذشته را مناسب ارزیابی کرد و گفت: عملکرد بانک‌ها در ۶ ماه گذشته رشد خوبی داشته، اما کافی نیست و باید تقویت شود. طبق قانون نظام بانکی پرداخت تسهیلات به بخش مسکن باید به‌حد مطلوبی برسد.سود تسهیلات مسکن ملی ‌باز هم کاهش می‌یابد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->