یادی از عباس آفرنده معمار مشهدی مرمتگر گنبد ایوان مقصوره مسجد گوهرشاد | آجر به آجر یک رؤیا «سلامت»، معروفی که باید به آن امر شود راهبرد قرآن در تبدیل حجاب از تابوی جاهلیت به هویت جمعی مسلمانان | انقلاب اخلاقی در پوشش مدیر حوزه‌های علمیه: پاپ فرانسیس نمادی از گفت‌وگوی ادیان و صلح جهانی بود آیات منتخب قرآن کریم برای ایام دهه کرامت ۱۴۰۴ خواندن روزانه قرآن در مساجد در طرح «تلاوت نور» کلید خورد از ساخت پنج فیلم سینمایی تا شناسایی بازیگران بااستعداد در تئاتر انقلاب و دفاع مقدس برنامه محفل مورد تحسین دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی قرار گرفت علی مسعودی (مشهدی): به‌زودی ساخت فیلمی را با موضوع مشهد و امام‌رضا(ع) آغاز می‌کنم ثبت‌نام بیش از ۴ هزار زائر پیاده برای حضور در مشهد طی دهه کرامت ۱۴۰۴ افزایش چشمگیر هزینه سفر به عتبات | سفر زیارتی خانوادگی تا ۱۳۰ میلیون تومان! توزیع بیش از یک میلیون و ۳۰۰ هزار محصول فرهنگی در حرم مطهر امام‌رضا(ع) کتاب «آقای ورزش»، روایت زندگی شهید علیرضا شمسی‌پور، به سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب می‌آید پخش ۴ انیمیشن با محوریت زندگی امام صادق (ع) اجتماع بزرگ عزاداران امام‌صادق(ع) در مشهد، چهارم اردیبهشت ۱۴۰۴ برگزار می‌شود بیش از ۸۵ هزار ویزا برای حج تمتع ۱۴۰۴ دریافت می‌شود نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت: علم بدون تقوا تهدیدی برای بشریت است حجت‌الاسلام و المسلمین اکبر ایزدی درگذشت از قهرمان سردشت تا دلاوران جزیره مجنون| معرفی سه شهید تازه‌تفحص‌شده خراسانی به بهانه بازگشت آن‌ها به آغوش وطن
سرخط خبرها

آغاز ثبت‌ نام سیزدهمین دوره طرح ملی «شباب‌الرضا(ع)» از اواخر دی

  • کد خبر: ۲۰۳۶۵۳
  • ۱۲ دی ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۵
آغاز ثبت‌ نام سیزدهمین دوره طرح ملی «شباب‌الرضا(ع)» از اواخر دی
دبیر طرح ملی تلاوت «شباب الرضا (ع)» گفت: ثبت‌نام سیزدهمین دوره طرح ملی «شباب الرضا (ع)» در سراسر کشور از اواخر دی ماه آغاز می‌شود.
رضا نوایی
خبرنگار رضا نوایی

به گزارش شهرآرانیوز حسین مقدم‌کیا با اشاره به سابقه اجرای طرح ملی «شباب الرضا (ع)» گفت: این طرح از سال ۱۳۹۱ با هدف کشف و پرورش استعداد‌های قرآنی نوجوان در مشهد توسط مؤسسه صراط برنامه‌ریزی شد و با حمایت معاونت قرآن وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و مرکز قرآن کریم آستان قدس رضوی، در کشور فعالیت خود را آغاز کرد. در حال حاضر بعد از ۱۳ سال، این طرح آموزشی به صورت یک طرح ملی در سراسر کشور اجرا می‌شود.

وی عنوان کرد: دختران ۱۰ تا ۱۵ سال و پسران ۸ تا ۱۵ سال مخاطب این طرح هستند و به مدت ۶ سال در دوره‌های دو ساله در سه سبک منشاوی، مصطفی اسماعیل و عبدالباسط، استعدادیابی شده و در زمینه حفظ، مفاهیم قرآن و تلاوت آموزش‌ها را فرا می‌گیرند و بعد از کسب آموزش‌ها در این طرح رشد کرده و به رده‌های بالاتر دست می‌یابند. تاکنون بیش از هزاران نفر از این طرح فارغ‌التحصیل شده‌اند که از آن‌ها به عنوان قاری، حافظ و مربی قرآنی یاد می‌کنیم. البته تلاوت‌های این طرح در سه سطح برگزار می‌شود که اولین سطح آن برگزاری طرح در مساجد، مدارس و محلات است. هم چنین این طرح در سطح استانی، کشوری و بین المللی نیز برگزار می‌شود که در تمامی این سطوح خروجی‌های افتخارآفرینی داشته‌ایم. هزاران نفر به این طرح ورود پیدا کرده‌اند که در حال حاضر به عنوان حافظ، قاری و مربی قرآنی از آن‌ها نام می‌بریم.

مقدم‌کیا با اشاره به برگزاری اولین دوره «تربیت مربی» ویژه فارغ التحصیلان شباب الرضا بیان کرد: برای به‌کارگیری حداکثری استعداد و ظرفیت قرآن‌آموزان فارغ‌التحصیل در طرح شباب الرضا (ع)، در ۲۰ بهمن‌ماه سال‌جاری در جزیره کیش، اولین دوره تربیت معلم برگزار می‌شود. طی این دوره، ۵۰ نفر از فارغ‌التحصیلان طرح ملی «تلاوت شباب الرضا (ع)» از استان‌های مختلف کشور دعوت شده است که بعد از حضور در این دوره، به عنوان استاد و قاری در مؤسسات مختلف، مشغول به کار می‌شوند.

دبیر طرح ملی تلاوت شباب الرضا (ع) تصریح کرد: در کنار طرح‌های تلاوت، رقابت‌هایی برای قرآن‌آموزان تحت عنوان «شوق تلاوت» طراحی شده است که در این طرح، استعداد‌های قرآنی گرد هم جمع می‌شوند و از آموزش‌های یکسانی بهره‌مند می‌شوند. در قالب این مسابقات، قرآن‌آموزان از شهر‌های مختلف با یکدیگر به رقابت می‌پردازند که برگزیدگان نهایی بعد از رقابت، برای کسب جایزه و رشد بیشتر هرساله به جزیره کیش، عتبات عالیات و... اعزام می‌شوند. همچنین این نخبگان برای تشویق و کسب تجربه اجرا در محافل، به سفر‌های خارجی به ویژه کشور‌های پاکستان، عراق، سوریه و لبنان اعزام می‌شوند.

دختران ۱۰ تا ۱۵ سال و پسران ۸ تا ۱۵ سال می‌توانند با مراجعه به سایت www.melitelavat.ir در این طرح ثبت‌نام کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->