ایلان ماسک کارمند ایرانی شرکت تسلا را اخراج کرد + علت هک بیش از صد سایت فعال رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری ابابیل+تصاویر هدست اپل ویژن پرو در اتاق کولونوسکوپی به پزشکان در تشخیص سرطان کمک می‌کند سامسونگ از ارزان‌ترین ایرباد خود با نام Galaxy Buds Core رونمایی کرد + مشخصات آیا اینستاگرام رفع فیلتر شده است؟ (۴ تیر ۱۴۰۴) اختلال گسترده در مکان‌یاب اپلیکیشن‌‌های کاربران | آیا GPS در ایران قطع شده است؟ آیا قرار است تلگرام رفع فیلتر شود؟ (۴ تیر ۱۴۰۴) اینترنت بین‌الملل در تمام اپراتور‌ها وصل شد (۴ تیر ۱۴۰۴) شهرداری مشهد در «محور مالی و اقتصادی» نخستین لیگ خلاقیت کلان‌شهر‌ها رتبه دوم را کسب کرد اطلاعیه جدید نوبیتکس | همه چیز را به حالت عادی برمی گردانیم حملات سایبری ایران در کمین آمریکا و اسرائیل استفاده از واتساپ روی تمام دستگاه‌های مجلس نمایندگان آمریکا ممنوع شد زمان رفع محدودیت‌های اینترنت بین‌الملل بعد از آتش‌بس میان ایران و رژیم صهیونیستی ویدئو انفجار ورودی زندان اوین، غیرواقعی و ساختۀ هوش مصنوعی است! + عکس دارایی‌های رمزارزی صرافی‌ها به کیف‌پول‌های سرد منتقل شد | امکان برداشت رمزارز وجود ندارد مکالمه نامحدود و رایگان تلفن ثابت تا پایان تیرماه ۱۴۰۴ تفاوت راکتور هسته‌ای و مرکز غنی‌سازی اورانیوم چیست؟ | بمباران کدام‌یک خطرناک‌تر است؟ همه‌چیز درباره بمب‌افکن B‑2، مشخصات آن و مأموریت‌هایش + عکس و جدول فعال استرالیایی حمایت گوگل از صهیونیست‌ها را افشا کرد آیا پلتفرم «رمزینکس» هک شده است؟ توضیحات جدید مدیرعامل «نوبیتکس» درباره حمله هکری اخیر (۳۱ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

اینترنت رایگان مخابرات فعال شد

  • کد خبر: ۲۰۳۸۳
  • ۱۹ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۶:۲۹
  • ۱
اینترنت رایگان مخابرات فعال شد
به گفته سخنگوی شرکت مخابرات ایران، اینترنت رایگان برای مشتریان این شرکت فعال شده و با پیش‌بینی‌های انجام شده، مشکلی از بابت ظرفیت شبکه مخابراتی وجود ندارد.
به گزارش شهرآرانیوز؛ شیوع کرونا در کشور، افراد را به قرنطینه اختیاری در خانه تشویق کرده است. از همان روز‌های ابتدایی که اعلام شد برای جلوگیری از گسترش کووید ۱۹، بهتر است از هر رفت‌وآمد غیرضروری جلوگیری شود. افرادی که این امکان برایشان فراهم بود، ماندن در خانه را ترجیح دادند. با تجمیع دانش‌آموزان، دانشجویان و کارکنانی که ناچار به انجام فعالیت‌های خود از منزل هستند، در استفاده از اینترنت، مصرف افزایش یافت.

افزایش ۴۰ درصدی مصرف دیتای کشور در مدت یک هفته، اتفاقی که اپراتور‌ها خود را برای آن آماده نکرده بودند، منجربه کاهش کیفیت اینترنت شد تا جایی که زیرساخت اعلام کرد ظرفیت شبکه ارتباطی اپراتور‌ها را حدود ۳۰۰ گیگابیت بر ثانیه افزایش داده است. اما با توجه به اینکه کرونا در کشور مهار نشده و تعداد مبتلایان به این ویروس روزبه‌روز افزایش می‌یابد، بسیاری از کاربران خواستار امکاناتی از جمله اینترنت رایگان برای گذراندن این اوقات در منازل بودند؛ موضوعی که وزیر ارتباطات با آن موافقت کرد و از ارائه ۱۰۰ گیگ اینترنت رایگان ثابت خبر داد.

در این راستا محمدرضا بیدخام - مدیر کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران - در گفتگو با ایسنا، درباره اینترنت رایگان ارائه شده به مشتریان اظهار کرد: از ۱۸ اسفند ۱۰۰ گیگابایت اینترنت رایگان را به تمامی مشتریان اینترنت شرکت مخابرات ایران اختصاص دادیم و طبق آمار این اینترنت برای بالغ‌بر ۹۹ درصد مشتریان فعال شده و می‌توانند از آن استفاده کنند.

وی با اشاره به افزایش مصرف اینترنت در روز‌های اخیر و کیفیت شبکه مخابراتی گفت: مصرف ترافیک شبکه شرکت مخابرات از اول اسفند تا شب گذشته حدود ۳۴ درصد افزایش پیدا کرده است و از ۴۴۰۰ ترابایت به ۵۹۰۰ ترابایت رسیده، اما مشکلی از بابت ظرفیت شبکه نداریم. شبکه مخابرات در حال حاضر از پایداری برخوردار است و خرابی خاصی تا کنون گزارش نشده است. همچنین تلاش بر این است که با پیش‌بینی‌های انجام شده، اگر مصرف اینترنت با این روند ادامه داشته باشد مشکلی ایجاد نشود.

سخنگوی شرکت مخابرات ایران با بیان اینکه از ارائه اینترنت رایگان استقبال زیادی شده است، افزود: در حال حاضر مراکز آموزشی تعطیل هستند و دانش‌آموزان و دانشجویان از اینترنت برای حضور در کلاس‌های مجازی استفاده می‌کنند و این ترافیک برای دورکاری شرکت‌ها و سازمان‌ها هم مورد استفاده قرار می‌گیرد.

بیدخام درباره وضعیت بسته‌های اینترنت که پیش از این برای مشتریان فعال بوده است، توضیح داد: در حال حاضر اینترنت ۱۰۰ گیگابایتی برای همه مشتریان شارژ شده است، اما زمان بسته‌های اینترنتی که افراد خریداری کرده‌اند سر جای خود باقی است و مطابق با زمان قرارداد با مشتریان محاسبه می‌شود.

پیش از این نیز زمانی که اعلام شد مراکز آموزشی تعطیل هستند، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از صحبت با مدیران تلویزیون‌های اینترنتی خبر داد برای اینکه پخش مخصوص به کودکان و در برخی از آن‌ها تمامی فیلم‌ها و سریال‌ها رایگان شود، در حالی‌که ترافیک مصرفی این تلوزیون‌ها نیز نیم‌بها محاسبه خواهد شد.

منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
علیرضارعنایی
France
۱۸:۴۷ - ۱۳۹۸/۱۲/۱۹
0
2
اطلاعات ایشون کامل نیست. فقط برای افرادی که نت ثابتشون فعال بوده،تخصیص پیدا کرده و اونهایی که تمام شده نت شون، اطلاعیه داده اول بیاین طرح جدید بخرین بعد صد گیگ تخصیص داده میشه.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->